- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.052
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahmet eylesin neden öldüler peki hem anneniz babanız hem kardesiniz ne oldu o gece?Acil şifalar diliyorum. En çok ta gorumcene üzüldüm 20 yaşında kronik hasta tüm dualarım onunla olsun.
Ama kader bu ölüm ne an ne zaman belli değil. Erkek kardeşimin sünnet düğünü yapmıştık öyle güzel bir akşamdı ki gecesi 1999 da anne baba ve sünnet yatağında kardeşimi kaybettik. Yaşayacak günleri varsa tez iyileşirler.
Depremde sanırımAcil şifalar diliyorum. En çok ta gorumcene üzüldüm 20 yaşında kronik hasta tüm dualarım onunla olsun.
Ama kader bu ölüm ne an ne zaman belli değil. Erkek kardeşimin sünnet düğünü yapmıştık öyle güzel bir akşamdı ki gecesi 1999 da anne baba ve sünnet yatağında kardeşimi kaybettik. Yaşayacak günleri varsa tez iyileşirler.
Öncelikle çok geçmiş olsun . Büyük teyzem 67 yaşında astımı vardı evde atlattı eşinde yaşlı ona da bişey olmadı. Bu virüs nasıl bişey bilmiyorum evet var ama düşündüğünüz gibi olmuyo dedi prof. Bi akrabam var covitli hastaların testleriyle ilgileniyo . Kendinizi bu kadar üzmeyin hastalıkta morel her zaman önemlidir her hastalıkta. Hastalık ilk çıktığında nasıl hangi müdahalelerin yapılacağı belli değildi yanlışlar vardı ama artık ne yapacağımızı daha iyi biliyoruz dedi. Siz de korkmayınmerhaba arkadaşlar
Kovid 19
Nefret ediyorum senden kac kişinin canını yaktın kimbilir
Eşimin ailesi bizden 10 saat uzaklıkta bir sehirdeler. Samsundalar.
Onları o kadar seviyorum ki içlerinden herhangi birini kaybedersem
Hepsi birbirinden iyi temiz kalpli insanlar o yüzden çok sevdim Onları kendi ailem bildim o yüzden canım yanıyor
Korkuyorum.
Kv ve kp ve görümcem birlikte yaşıyorlar.
Görümcem markette kasiyer olarak çalışıyordu çift katlı maske taktiği halde hijyenine dikkat ettiği halde virüs kapmış .
Şimdi evde tedavisi evde olacakmış.
Büyük ihtimal kv kp onlara da bulaşır.
Yaşları kv 55 kp 64
Yanlarinda değiliz.
Yanlarında kimseleri yok komşu da yok.
Kv ile konuştum hem o ağladı hem ben.
Ölüm korkusu sardı hepimizi.
Kayinvalidemin astımı var.
Görümcem alerjik bunyeli. Yaşı 20.
Kayinbabam çalışıyor o da Yaşı . .
O da korkmaya başladı.
Bana ölümden değil iyilesenlerden bahsedin nolur.
Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.
Dua edin olur mu ?
Kayinbabama da bulaşmış![]()
Marmara depremiAllah rahmet eylesin neden öldüler peki hem anneniz babanız hem kardesiniz ne oldu o gece?
Allah rahmet eylesin.Marmara depremi
Çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin benil etrafımda da olan herkes atlattı korkmayın.. Market alışverişi konusunda ya görümcenizin arkadaşı alışverişi yapıp kapıda bıraksın ya da görümcenim internet üzerinden alışveriş yapsın..kayinbabama da bulaşmış biraz önce aradılar. Kayinvalideme de bulasirsa evde kim bunlara bakacak?
Kimseleri yok orda.
Markete kim gidecek?
Onlar da bunu soruyor bize biz cvp veremiyoruz. nasıl olacak arkadaşlar?
Rabbim şifa versin inşallahmerhaba arkadaşlar
Kovid 19
Hepsi birbirinden iyi temiz kalpli insanlar o yüzden çok sevdim Onları kendi ailem bildim o yüzden canım yanıyor
Korkuyorum.
Görümcem markette kasiyer olarak çalışıyordu çift katlı maske taktiği halde hijyenine dikkat ettiği halde virüs kapmış .
Yaşları kv 55 kp 64
Yanlarinda değiliz.
O da korkmaya başladı.
Dua edin olur mu ?
Kayınpederim 56 yaşında bu yaz geçirdi. 7 gün hastanede yattı. Şuan durumu gayet iyi. Aynı evde kaynıma ve kv me bulaşmadı. İçinizi temiz tutun atlatacaklar.merhaba arkadaşlar
Kovid 19
Korkuyorum.
Yaşları kv 55 kp 64
Yanlarinda değiliz.
O da korkmaya başladı.
Dua edin olur mu ?