- 22 Aralık 2018
- 1.477
- 3.732
- 133
- Konu Sahibi Zomzom3535
Ben aile kavramına çok ama çok önem veren insanım biri annesine babasına laf etse ayağa kalkıp haddini bildiririm ama senin durumun aşırı ilginç ailen de anne baba sen , onlar çocuk olmuş kızını evden kovmak ne demek veya kendi evini kızına kiralamaya çalışmak ne demek gözlerim kanadı okuduğum konuna !Maalesef ne diyeyim ailem atsan atilmyior satsan satilmiyor. Kiz oglan ayrimciligi var o yüzden bizde kizlar özgüvensiz büyüdü erkek evlatlarindan ise hicbir sey sakinmadilar simarttikca simarttilar.
Evet canim Allahima sükürler olsun kazancim ortalamanin üzerinde. Müstakil ev aldim kendime onun tamiri var iste usta isleriyle kadinbasimla ugrasmiyorum babam sevdigi icin böyle isleri o ilgileniyor. Ilgileniyor desem iste adamlarla iletisime vs geciyor. Aslinda onlara ihtiyacim falan yok kendim de yapabilirim ama bazen öyle yoruluyorum ki bir de calisinca zor oluyor.
Sizin gibi güçlü kadınları görünce aşırı seviniyorum ve mutlu oluyorum ayaklarının üzerin de durmaya devam et tabi ki istemeye gelinir düğününü ailenle paylaşırsın ama sadece PAYLAŞIRSIN izin alma kısmına ihtiyacın yok. Daha geçenler de bir yakınım geçmişte aynı senin başından geçenleri yaşamış ve başkasıyla hayatını birleştirdi ama aile üyesine sadece bilgi verdi ailesi tepki verdi ve oda fikir istemedim bilgilendirmek istedim dedi ve nikahı oldu.
Şunu da demeden geçemeyeceğim karşında olan beyfendiye de çok dikkat et iyi tanı ikinci kez yıkılmanı istemem burda neler okuyoruz sonuçta.