Onlara kar yznz yumuak m?

çatkapı gelmesi hoş bişey değil ama demekki seni seviyor kendine yakın buluyorki geliyor.misafire kapımızın herzaman sonuna kadar açık olması en güzeli boşver canım sen bişey deme suratta yapma senin kötü lafını kötü hareketini bilmesin emin ol ilerki yıllarda bunun mükafatını alıcaksın iyi bilinmek güzel anılmak bize kar kalan bunlar olucak

cat kapı mısafır sevmem komsularım dısında

ben belkı evde don kılot gezecem canım o gun oyle ıstıyo yatacam kalkcam dısarı cıkcam :olmaz::olmaz:

hamileyim zaten agresıfım cekemem kımseyı eşimin ailesıyle görüşmüyorum zaten görüşürkende cat kapı gelemezler cunku soylerım ben cat kapı sevmem dıyezemuszemus

ikrarcım çarpıcı bir örnek olduğu için sözlerinizin üzerine yazıyorum , yanlış anlamayın da o gün çat kapı misafiriniz geldiği için don kilot gezmeseniz bişey kaybetmezsiniz ama belki sizin agresifiğiniz ( kendi ifadenizdir ) ve eşinizin ailesi ile görüşmemeniz bir gün eşinizin canına tak ederse yuvanızı kaybedebilirsiniz diye düşünüyorum

misafirin evin bereketi olduğunu düşünürüm .... sevmediğim insanlar ise haber vererek de gelseler zaten rahatsız olurum

habersiz geleni bende sevmem. sonucta bir cocugum ve vakit ayırmam gereken eşim ve evim var. haberli gelenleri güleryüzle ve elimden gelen ikramla karsılarım ama habersiz gelenler hemen anlarlar suratımdan

ben de çat kapı gelen misafirden rahatsız olurum.ama misafir sevmediğim için değil.gelen kişileri yeterince iyi ağırlayamamaktan korktuğum için.bana gelen haber versin.ben hazırlığımı yapayım oh ne güzel .çok seviyorum arkadaşlığı,dostluğu,paylaşmayı.arkadaşlarıma da söylerim zaten bana haberli gelin diye.bu yüzdende hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar

Vallla kızlar çok haklısınız eltim ohhh .ayrıca pistir dağınıktır benden 10 yaş büyük hele dili pabuç.ama ben mütevazi alçak gönüllü güleryüzlü(yakınların öle diyo)ama ne işe yarıyor hiç.evet aslın da o yarandığı için birazda zoruma gidiyor.ben üniversite o lise diğeri ilkokul mezunu ama maşşalllah diller pabuç pabuç.konuş diyorsunuz konuşamıyorum alışmamaışım ya kırıcı olmaya beceremeyip yüzüme gözüme bulaştırıorum.ayy sinir oldum kendime ya.:oklava::oklava::oklava::oklava:

ikrarcım çarpıcı bir örnek olduğu için sözlerinizin üzerine yazıyorum , yanlış anlamayın da o gün çat kapı misafiriniz geldiği için don kilot gezmeseniz bişey kaybetmezsiniz ama belki sizin agresifiğiniz ( kendi ifadenizdir ) ve eşinizin ailesi ile görüşmemeniz bir gün eşinizin canına tak ederse yuvanızı kaybedebilirsiniz diye düşünüyorum

misafirin evin bereketi olduğunu düşünürüm .... sevmediğim insanlar ise haber vererek de gelseler zaten rahatsız olurum

canımcım eşimin ailesi ıle görüşme nedenım bu tur sorunlar gelıp gıtme sorunları degıl bana beddua eden bırı ıle eşimin annesi degıl padısah torunu olsa görüşmem hep dıyorum eşimin de eşine gelıyosa işne gelmezse bosanırız

cat kapı olayında gelınce kımseyı kapıdan kovmam tabı ama rahatsız olurum

bı telefon aclılıpta musayıtmısın dense nezaketen ne olurkı

hem ev dagınıktı gelene kadar evı tooplar hazırlıgımı yaparım oyle degılmı bunu demek ıstedım kımseye hazırlıksız yakalanmayı sevmıyorum yanı yerimseniben

umarım anlatabılmısımdır

tabı don kılıt gezerken gelene kadar ustumu gıyerım:roflol::roflol:

Görüsüp Görüsmemesinin nedenler vardir mutlaka....ayrica görüse deli divanede olsa esinin yanindada esinin ailesinin yanindada kiymetli olmaz canim merak etme...:delphin:

Evet misafir evin bereketidir....lakin her oyun kuralina göre oynanmali arkadasim..:kahve:.

Peygamber efendimiz (S.A.V.) bile misafirligin adabi vardir diye hadislerde bulunmus...

Haddini bilmeyene bildireceksin...yoksa sürekli istemedigin durumlara maruz kalirsin...malesef böyle:kahve:

valla ben zaten sevmediğim samimiyetim olmayan insanların evime gelmesini istemem çağırmam da gelen de mutlaka haberli gelir ben de elimden geldiği kadar iyi hizmet ederim zaten severim de iyi ağırlamayı misafiri annemden öyle gördüm

zaten habersiz gelemeyeceğini bilir beni tanıyanlar sanırım yapı olarak mesafeli bir tip olduğumdan şimdiye kadar habersiz gelen hiç olmadı

misafirperverlik başka şey münasebetsizliğe göz yummak başka şey benim gözümde habersiz gelene işim var diyebilmelisin bu saygısızlık değil asıl sana yapılan ayıp

sunuda belırtıyım 19 haftalık hamileyim kaynanamın eşimin halası ıle gönderdıgı laf
cocuk yaptım dıye guvenmesın son nefesımde dahı olsa onu bosatıp ayşeyi alıcam
ayse köylülerının kızı

evet eve koymuyorum yuzunu görmem bosanma sebebımdır

eşimin ailesini eve koymuyorum ya mutlaka tuaf gelıcektır
bu laflardan sonra ben görüşürüm evımede alırım dıyen hanımı ayakta alkıslarım ben yerimseniben

öpüldünüzŞeniz

Vallla kızlar çok haklısınız eltim ohhh .ayrıca pistir dağınıktır benden 10 yaş büyük hele dili pabuç.ama ben mütevazi alçak gönüllü güleryüzlü(yakınların öle diyo)ama ne işe yarıyor hiç.evet aslın da o yarandığı için birazda zoruma gidiyor.ben üniversite o lise diğeri ilkokul mezunu ama maşşalllah diller pabuç pabuç.konuş diyorsunuz konuşamıyorum alışmamaışım ya kırıcı olmaya beceremeyip yüzüme gözüme bulaştırıorum.ayy sinir oldum kendime ya.:oklava::oklava::oklava::oklava:

Canımcım şimdi misafirin veya misafirin huyunun eğitimiyle ne alakası var. Ne üniversite mezunları vardır ağzını dilini tutamaz ne okumamışlar vardır haddini hesabını bilir yanında ezilirsiniz.

ben çat kapı yapmam kimseye ama sizlerle anlaşamadığım konu şu çat kapı geleni işim var deyip geri çevirmem ( çeviremem demiyorum isteyince son derece kolay ama yapmadım yapmam ) , sonuçta kendimi tüketmeye gerek yok ki , zaten çalışan bayan olunca mecburen derli toplu oluyorsun, hazırlık konusunu da dert etmem, öenmli olanınne ikram ettiğim değil nasıl ikram ettiğim olduğunu düşünürüm

ben eşimin ailesine ne olursa olsun eşimin hatırına hizmet ederim aynı şekilde eşimdende aynı saygıyı kendi aileme beklerim o da gösterir sağolsun birisi yazmış marifet gibi kapıdan gönderdim kusura bakmasınlar diye bizde çok ayıp birşey bu bize neredeyse her gelene sofra bile kurulur misafir 10 rızıkla gelir 9 unu bırakırda gidermiş misafir problem olmamalı hoşlanmayabilirsiniz ama araya mesafe koyabilirsiniz sizin bileceğiniz iş :delphin:

sunuda belırtıyım 19 haftalık hamileyim kaynanamın eşimin halası ıle gönderdıgı laf
cocuk yaptım dıye guvenmesın son nefesımde dahı olsa onu bosatıp ayşeyi alıcam
ayse köylülerının kızı

evet eve koymuyorum yuzunu görmem bosanma sebebımdır

eşimin ailesini eve koymuyorum ya mutlaka tuaf gelıcektır
bu laflardan sonra ben görüşürüm evımede alırım dıyen hanımı ayakta alkıslarım ben yerimseniben

öpüldünüzŞeniz

Önce ikrar arkadaşıma bi cevap vereyim valla sinirlendim konu sahibi kusura bakmasın
ikrarcım sende eşinin halasıyla kayınvalidene haber gönderseydin "Ayşeyi o kadar beğeniyorsa kendine kuma olarak alsın" diye töbe töbeee delimi ne senin kaynanan valla bende olsam eve almazdım.

Konu sahibi arkadaşım size gelince sizde artık biraz durrr demeyi bilin derim ha ben kalk kıramıyorum mu diyorsunuz o zaman istemediğiniz kişiler geldiğinde sizde suratınızı asın ikramınızı biraz eksik ve asık suratla yapın bence

kimse iyilikten anlamaz arkadaşım siz böyle yaptıkça değerinizde artmaz boşverin asın suratınızı bilsin herkes haddini.

Önce ikrar arkadaşıma bi cevap vereyim valla sinirlendim konu sahibi kusura bakmasın
ikrarcım sende eşinin halasıyla kayınvalidene haber gönderseydin "Ayşeyi o kadar beğeniyorsa kendine kuma olarak alsın" diye töbe töbeee delimi ne senin kaynanan valla bende olsam eve almazdım.

Konu sahibi arkadaşım size gelince sizde artık biraz durrr demeyi bilin derim ha ben kalk kıramıyorum mu diyorsunuz o zaman istemediğiniz kişiler geldiğinde sizde suratınızı asın ikramınızı biraz eksik ve asık suratla yapın bence

kimse iyilikten anlamaz arkadaşım siz böyle yaptıkça değerinizde artmaz boşverin asın suratınızı bilsin herkes haddini.

Gelen misafiri sevsenizde sevmesenizde şu söylediğiniz şeyler yapılabilir mi? Surat as ikramı eksik yap, asık suratlı ol. Valla düşmanım gelse evime misafir olarak bunları yapamam. Şaşırdım kaldım.

Emrivakilerden ve salak yerine konulmak hoşlanmıyorum . yüz yumuşaklığı değil de aslında .
evde yanlızım .yatıyormuyum kalkıyormuyum da başka bir planım mı var hiç sorun değil onlara ama ben kendi ailem bile olsa rahatsız olurum süprizlerden ani durumlardan illa bi tel açılmalı.

albendende o kadar.bir tlf açmak bu kadar zormu ya...bende ailemden dört dörtlük misaifr ağırlamayı görmüşüm minnacık çocukla kendimi harap ediyorum . görgüsüzlük işte tüm bunlar.

Canımcım şimdi misafirin veya misafirin huyunun eğitimiyle ne alakası var. Ne üniversite mezunları vardır ağzını dilini tutamaz ne okumamışlar vardır haddini hesabını bilir yanında ezilirsiniz.

burbuk bende farkındayım misafir eğitim ne alaka .o sadece eltilerimin özellikleri .ben konuşamıyorum demiyorum ben kırıcı ve agresif yapıda değilim.kimseye öyle hoşşşşt diyemem tarzım değil zaten aileden öyle öğrenmemişim. Bu yapıda olduğum içinde hop bütün misafirler bana.çok karıştı konu.AZ DÜŞÜNEN ÇOK KONUŞUR

Kendini zorla davet ettirenler yok mu ? Onlara pes, diyorum !..
Ne kadar meraklılar elalemim evinde çöreklenmeye ...kötükedihüso Kendi hamaratlıklarından bahsederler ,ama evlerine bir kez davet edip,o hamaratlıklarını gösteremezler !..Var böyle tipler.Ben de artık hiç oralı olmuyorum.O yüzsüzse ben ne yapayım !
Samimi,içten,dedikodusu olmayan evli arkadaşlarımız var.Sadece bir adet.Diğerlerinin hepsi ''yalan'' Hoşlanmadığım insanı evimde hiç ağırlayamam doğrusu.Yapmacık ,fitne fesat insanlar çok.
Bence de bu tip misafirlere afra tafra yapacaksın ki, bir daha fitne ,fesat davranışlarda bulunmak için kendi evimi buna alet etmesinler.
Kimseye zırt pırt gitmem,kimse de gelsin istemem.kötükedihüso

ben çat kapı yapmam kimseye ama sizlerle anlaşamadığım konu şu çat kapı geleni işim var deyip geri çevirmem ( çeviremem demiyorum isteyince son derece kolay ama yapmadım yapmam ) , sonuçta kendimi tüketmeye gerek yok ki , zaten çalışan bayan olunca mecburen derli toplu oluyorsun, hazırlık konusunu da dert etmem, öenmli olanınne ikram ettiğim değil nasıl ikram ettiğim olduğunu düşünürüm

Canim bende senin gibi dusunuyorum evime geleni en iyi sekilde agirlamaya calisirim,
Allahtan bana cat kapi gelen misafir olmaz ama haberli gelenlerin arasinda bile
didik didik kusur arayanlar sonra gidip te arkandan evi soyle susu eksik busu eksik
birde sunu bunu ikram etti diyenler var soyle bana sen boyle bir misafir icin
ne ikram ettigim degil nasil ikram ettigim onemli diyebilir misin?

Ben ne dediklerini takmam kendi bildigim gibi en iyi sekilde agirlamaya calisirim
ister kusurlu bulsunlar ister bulmasinlar degismem kimse icin cunku
ne yaparsam yapayim kusur bulacaklar ama ne yapayim yine de
sinir olurum boylesi gorgusuz insanlara.
:olmaz:

Back
X