- 23 Aralık 2014
- 954
- 648
- 48
- 39
- Konu Sahibi yelda_teacher
-
bdv de kadın aşağlamaktan başka işi olmayanlar da yatsın, siz meselayat tabi bu hırsın anca diner :)
Canim herkes diledigini dusunebilir Ben zaten her irki sevmek zorunda degilim .Kimseye bir zararim dokunmamistir ama icimde sevmiyorsam bu suc degildirdedim ya bu kez de ırkçısın diye suçlarlar.
bdv de kadın aşağlamaktan başka işi olmayanlar da yatsın, siz mesela
yok canım kesin sizden daha masumdur o kadın, hem kocanıza sahip çıksaydınız..bdv klasiği böyle bir yanıt gelebilir,hazırlıklı olun.Canim herkes diledigini dusunebilir Ben zaten her irki sevmek zorunda degilim .Kimseye bir zararim dokunmamistir ama icimde sevmiyorsam bu suc degildir
ve o kadina fahise dedim diye takilanlar olmus .Ama.bu oyle kizginlikla.dedigim bir soz degildiki kadin gercekten 10 yildn fazla vesikalik fhse olarak calismis resmi yani
Ya neyse artik neler hissettigini anliyorum her ne kadar kor ve sagir olarak suclansakta
Insanlar bilmedigi yasamadigi durumlarla ilgili cok kolay yorumlar yapabiliyor buda bana hic inandirici gelmiyor
gayet iyiyim,bu kadar saldırı insanı zinde tutuyor :)))))Konu sahibi patlamış sonundazaten yazdıklarından bunu bekliyordum. Hadi yawrum git güzellik uykunu al sen
Demek ki her şey fizik demek değilmiş canım... İnsan her zaman dış görünüşü için sevilmez, önce bunu anlamalısınız. Sizi kim için terk ederse etsin. Olmuş bitmiş. Neden kinleniyorsunuz ki? Onda olup sizde olmayan başka bir özelliği vardır belki de kızın.Beni,aklımda başka biri var, diye terkeden eski sevgilimi o kizla gördüm. Beni bunun için terk ettiğine inanamıyorum. Resmen yılıldım. o da beni gördü,tuhaf bir telaş içine girdi.Benin kalbim yerinden söküldü sanki.Kız rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar.( benim boyum 160,kilom 51) bana hep kilolusun diyen adam kafayı yiyeceğim yardım edin bana.elim ayağım tutmaz haldeyim.mesaj atıp beni bunun için mi terkettin diyesim var. Allaahım bana yardım et.
Neden ablacim ya
Neden ablacim ya
Ben gayet iyiyim
iki kucuk cocugumuda uyuttum azcik kkya takiliyorum
Bence sen uyusan daha iyi olmazmi be ablam bak bide hamilesin karnindaki bebecige yazik dinlen biraz bu saat hamile bir kadin icin oldukca gec degilmi?
bunun konu sahibi üzerinden vicdan mastürbasyonu yapmakla hiç alakası yok. elbet ben de insanların fiziksel özelliğiyle ilgili hoş olmayan şeyler düşünüp kıyas yapmışımdır. ama içimden düşünürüm veya yakınıma söylerim ve bunun yanlış olduğunu da bilirim.alenen bunu foruma yazmam.
hadi yazdı,gayet kadına nefretle yazılmış,çirkin diyip geçilmemiş.kadına üzülüyorum falan hikaye. mesajı bile bunu mu buldun minvalinde atayım mı diyor. adama değil yine öfke. bir kadını fiziksel özelliklerinden dolayı aşağılan birini kınamak da insan psikolojisi.
ki ilişki zaten garip.haliyle terketme kısmı da insan psikolojisini anlamaya yetmiyor.burda hiç elle tutulur yanı olmayan bi herif için bozbulanıkları yedirtmem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?