- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
Annelerinden de guzel bakiyomusum gorumcem her gordugunde bizi oyle soyler. Hicbirseylerini eksik etmem. Babalarindan gizli bile alirim yaparm tamam annelik ney tam olarak bilmiyorum ama iyiyi kotuyu biliyorum cok sukur kendimce cabaliyorum esimde destek oda anasi babasi yasli kiramiyo koyde duruyorlar torunlarini ozluyorlardir die ses cikartmiyo fazla daha bana dio laf soylerlerse kalma altinda cocuklar simarirsa onlari gorunce bagir cagir bisey demezler sna dio yani olmus bikere neden millete bu kadar dert oldu anlamadm ki ben cok tuhaf benim 3 cocuklu adamla evlenmem cocuklri olmsaydida biz yapsaydk bu cocuklari gene ayni durum olmiycak miydi ben onu anlamiyorum zaten eski esi hayatimizda yok yani cani cehennme kimse onu anne deil insan yerine koymuyo ki ben kendime bakarim hatayida yapan benim sevabida kazanan benim bu dunyanin ustu varsa altida var
O çocuklara bakmanız güzel bir davranış . Küçücük çocukların hiç bir günahı yok ki. Siz yine de bağırmayın yazık öz annemiz bile bağırdığında içimiz acıyordu, üvey diye bağırdığını sanar çocuklar üzülür.
Ama anneleriyle ilgili size tavsiyem en ufak imada bulunmayın çocuklar büyüdüğünde yaptığınız bütün emekleri unuturlar . Ne olursa olsun anneye kötü denmesi hoşlarına gitmez. Siz o muhabbetlere dahil olmayın. Yanlış anlamayın yaptığınız için demedim anneyi insan yerine koymuyorlar dediğiniz için öneride bulundum.