- Konu Sahibi Mneozgurrr09
En sevdiğim akraba tipi küsen akraba tipidir inşallah uzun müddet küs kalırlar. Adam kullanamadılar işlerine gelmedi tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde cevremde bole olan insanlar var ama her evlat bir olmaz belki derler ki bize uvey annemiz bakti buyuttu kendi annemiz bakmadi hic die belli olmz bu isler kimse simdi gelecegi bilemez ben herseye hazirlikliyim varsn desinler yinede basimin ustunde yerleri var hepsininde tercih onlarin
İki çocuğum var benden çok babaları yıkamıştır,daha dün yıkadı.O yıkar ben giydiririm.Yeni doğduklarında tek de yıkardım beraberde.Sizin kucuk cocugunuz var mi kim yikiyo onalri varsa
Saolun benim en yakinimdada var bu olay anneleri bakamdi babanneleri bakti smdi evlendiler analarin yanindalar ozamanida unutmuyolar ama nenelerinide cok severler. Ben kucukken bakayimda buyuduklrinde neyi tercih ederlerse etsinler cnku suan zaman cok kotu bende sahip ckmzsam yurt alacakAh canım vallahi çokk iyi niyetlisin. İnşallah iyi kalbinin karşılığında o çocuklar seni hep iyi anar severler. Benim annem 3 torununa analarından çok baktı. Yemin ederim anneleri sabah uyanmazdı annem değiştirdi bezlerini pişik olmasınlar diye. Temizlik yapacağım diye sabahtan anama atardı çocukları annem saatlerce bakar gezdirirdi çocukları. Bir bardak çay vermezdi anama yoruldun çocukla diye. daha bir gün elimi tutup gezdirmedi çocuklarını annem soğukta sıcakta gezdirip dolaştırdı torunlarını. Şimdi ne oldu biliyor musun çocukların tüm bunlara aklı erdiği halde annemi kötü biliyorlar çünkü anneme karşı hepp dolduruyor anaları. Annemin bi bardak suyunu vermeye göndrmiyo çocuklarını. Allah biliyor ya yeter. Onun da karşısına kendi gibileri çıkar inşallah ne diyim.
Yanlış anlama seni üç sabiye karşı doldurmak değil amacım. Sen yine içinden geldiği gibi davran. Allah rızası için sev koru bak o üç yavrucağa. Ama ne olursa olsun kendinden ödün verme. Kendini yıpratma.Allah yardımcın olsun.
Tabiki.En sevdiğim akraba tipi küsen akraba tipidir inşallah uzun müddet küs kalırlar. Adam kullanamadılar işlerine gelmedi tabi