- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- Konu Sahibi usuyenprenses
Biliyorum çok fazla konu açıyorum siz de sorularımdan sıkıldınız ama sizden başka kimseden akıl almak istemiyorum dediklerinizi uyguluyorum ama bir yerde tıkanıyorum işte nişanlımla ayrılmıştık dün babalar günüydü ona hediye almıştım ailem hediyeyi ver dedi zaten babam ayrılığımızı kabul etmedi neyse babamla babasının iş yerine gittik daha oturmadan babası gene noldu neden ayrıldınız dedi neyse önce babalar gününü kutladım konuşmaya başladılar benim oğlumda hiç hata yok diyerek konuya girdi tamam benim de hatalarım var sizlerin de söylediği gibi kabul ediyorum ben zaten huylarımı düzeltmeye başlamıştım bana dedi hani düzelecektin ben hatalarımı kabul ettim diye böyle oldu oğlu gibi kabul etmemeliydim zaten kıskançlık falan bunları aşmıştım bunlardan ayrılmadık son günler sürekli tartışır olduk konu ne olursa olsun telefonda konuşamaz hale geldik o yüzden evlenip boşanmak yerine şimdiden ayrılalım dedik ikimiz anlaşmalı güzel bir şekilde ayrıldık sonra ev meselesi dedi ki biz nişanlımla ev meselesi ile ilgili hiç kavga etmemiştik onlara yakın oturmamızı istiyorlar ama biz uzak bir yerde oturmaya karar vermiştik ben size kaç defa söyledim ama anlamak istemiyorsunuz sanırım dedim evet anlamak istemiyoruz dedi nişanlım bana işten çık çalışma diyordu ben de evlendikten sonra sen benim hayatıma karışabilirsin şimdi çıkmam dedim ya iş ya ben olayına getirdi çalışmaya devam ettim ki böyle bir ikilemde bulunması saçmaydı bütün sebep benim işten çıkmamammış.
Kır düğünü yapacaktık babam nişan sizin istediğiniz yerde oldu düğün de bizim istediğimiz yerde olacak dedi babam da onları tuttu erkek ne derse doğrudur işten çık o zaman çocuk kıskanmış çalışmanı istemiyor dedi
Ben de onlara benim hayatımı buyrun siz yaşayın dedim.Nişanlım ev ve düğün mekanı konusunu duysa çok kızar tabiki çünkü o da kır düğünü istiyor ve yakın oturmak istemiyor.
Çok saçma sapan bir durumun içinde bulunuyorum onların istediği evde oturucam onların istediği düğün mekanında düğün yapıcam işten çıkıcam.Ben bunları yapınca aileler ve nişanlım mutlu olacak ya benim mutluluğum gerçi kimin umrunda.
Nişanlımın arkadaşı mesaj attı çok üzgün uzun uzun fotoğrafına bakıyordu diye onu seviyorum ama bu şekilde olmaz akşam bize gelecekler konuşmaya ben ne yapacağım.
Kusura bakmayın uzun oldu.
Kır düğünü yapacaktık babam nişan sizin istediğiniz yerde oldu düğün de bizim istediğimiz yerde olacak dedi babam da onları tuttu erkek ne derse doğrudur işten çık o zaman çocuk kıskanmış çalışmanı istemiyor dedi
Ben de onlara benim hayatımı buyrun siz yaşayın dedim.Nişanlım ev ve düğün mekanı konusunu duysa çok kızar tabiki çünkü o da kır düğünü istiyor ve yakın oturmak istemiyor.
Çok saçma sapan bir durumun içinde bulunuyorum onların istediği evde oturucam onların istediği düğün mekanında düğün yapıcam işten çıkıcam.Ben bunları yapınca aileler ve nişanlım mutlu olacak ya benim mutluluğum gerçi kimin umrunda.
Nişanlımın arkadaşı mesaj attı çok üzgün uzun uzun fotoğrafına bakıyordu diye onu seviyorum ama bu şekilde olmaz akşam bize gelecekler konuşmaya ben ne yapacağım.
Kusura bakmayın uzun oldu.