bizim sevgilimize ya da eşimize rezil olduğumuz olayları paylaştık peki eşllerimizin yok mu gözünüzün önünde düüşmeleri garip sesler çıkarmaları sırnaşık şey sakarlıkları sizi gülme krizine sokacak davranışları kısacası paylaşalımm...... alkisalkisalkis
ben bi tane anlatıyım kendi sevgilim değilde arkadaşımın sevgilisi süpermarkette merdivenden çıkarken bi basamağa basamayıp kaymışş ve burnunun üstüne düşüp resmen kaymış arkadaşım diyor önce bişey oldu diye korktum ama sonra güllmekten çatladımm diyo hakikaten komikk
bide benim bi arkadaşım ve sevgilisi kulaklarına mp3 takmışlar sarılmışlar yoılda yürüyorlarmış mp3 de bi tane bi kulağı arkadaşta bi kulağı sevgilisinde öyle yürürken çocuk yoldaki dur işaret hevhasına kafasını bir çarpmış kiiiiiiii arkadaşım gülmekten çatlamıştı bana anlatırken bileeee
benim başıma böle komik olay gelmedi gelse komik bi anım olurduu ne güzelllkaydirigubbakcemile5
dün aşkımla konuşurken yanımıza biri geldi elinde bir dergi sonra yüksek sesle bıravo tebrik ediyorum ne kadar güzel iş yapan insanlarsınız dedi dergiye bakarak aşkımda bize dediğini sandı ve teşekür ederiz teveccünüzzz dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii adam tip tip baktı hahh koptummm yaa kalktı gitti sonra aşkımızsuratıı süperdiiiiiiii :roflol:
dün aşkımla konuşurken yanımıza biri geldi elinde bir dergi sonra yüksek sesle bıravo tebrik ediyorum ne kadar güzel iş yapan insanlarsınız dedi dergiye bakarak aşkımda bize dediğini sandı ve teşekür ederiz teveccünüzzz dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii adam tip tip baktı hahh koptummm yaa kalktı gitti sonra aşkımızsuratıı süperdiiiiiiii :roflol:
eski sevgilimle bir saat boyunca bankamatık kuyruğunda bekledik yağmur altında.. sıra ona geldiğinde kartının şifresini unuttu ben orda koptum yaa bu kadar olmaz dedim yaaa rezil olmuştu bana =))) sen tut bi saat kuyrukta bekle sonra kartının şifresini unut aklıma geldikçe gülerim hala hahahahaha =)))
eski sevgilimle bir saat boyunca bankamatık kuyruğunda bekledik yağmur altında.. sıra ona geldiğinde kartının şifresini unuttu ben orda koptum yaa bu kadar olmaz dedim yaaa rezil olmuştu bana =))) sen tut bi saat kuyrukta bekle sonra kartının şifresini unut aklıma geldikçe gülerim hala hahahahaha =)))
ve sıkı durun size süper komik bi olay anlatıcam biz nişanlımla ayrı şehirdeyiz ve buluşucaktık oda yola çıkıcak ve yanıma gelecekti telefonnla konuşuoduk aşkımda atm ye para çekmeye gidiyodu neyse konuuşa konuşa gidio atm ye geldi aşkım bekle paramı çekim dedi telefonu yan kısımda barkot kutusunun üzereine koymuş ben bağııyorum 15 dk oldu ses yok başka biri telefonu aldı bayan arkadaş telehonunu unutmuş dedi kafamçokkarıştı oha dedim artık nasıl yani çocuk bilmiyorum burda duruyodu telefon sesinizi duydum yardımcı olayım dedi ben ne desem beğenirsiniz siz oyun oraya o gelir alır dedim ve kapattım teli adam tekrar aradı hanfendi dalgamı geçiosunuz dedi buraya koyarsam biri gelir çalar dedi aaaaaaa dedim evet siz yanınıza alın deim o gelip alsın sizden sonra bizim akıllı farketmiş yolda telefonun olmadığını koşa koşa gelmişti atm ye çocuk gtmeden yakalamış aldı telefonu
ben bu olayın üstüne tam 2 hafta güldüm ya dedim bu kadarda olmaz yani sırnaşık şeydelikafadulden
bi kere sevgilimden ped istemiştim,oda annesinin odasından getirmişti,neyse ben lavaboya girdim işimi hallettim,salona bi geçtim bunun elinde açılmış bir ped elinde evirip çevirip ''ya bunlar nası kullanıyo bunu nereye takıyolar'' diye söylenirken buldum,
tabi benim geldiğimi farkedince önce biraz utansada sonra ikimizde çok güldükzemuszemus