Önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanmak iyi midir ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.295
7.086
398
1 kaybım var doktoruma endişelerimden bahsedince yakın akrabalarımda da pıhtılaşma olduğu bu sebeple ölenler bile olduğu için doktorumdan vermesini rica ettim keseyi görünce iğne başlarız dedi açıkçası kafam rahat şu an her şey tabii ki Allahtan ama elimden geleni yapmışlık hissi iyi hissetmemi sağlıyor. Özel hastaneye gidiyorum doktorum rapor çıkartır mı bana belli bir tanı olmadan rapor çıkartılıyor mu ?

Ben de kan sulandırıcı hap kullanıyorum hamile değilim. Çok uygun fiyata satılıyor benim kullandığım hap. Siz ne için rapor çıkarttım sk istediniz anlayamadım

Siz ne için rapor çıkartmak istediniz anlayamadım (uyku sersemi ne biçim yazmışım 😬)

Ozel de cikariyor evet ben raporu ordsn aldim 1 senelik tedarik aliniyor en az 20 gunluk filan yazarlar bittikce alirsin

Teşekkür ederim ya bazıları rapor 250 lira iğneler de çok pahalı dedi de tabii ki neyse alınır o ayrı ama yüksek meblağlar da zor olur diye korktum

1 kaybım var doktoruma endişelerimden bahsedince yakın akrabalarımda da pıhtılaşma olduğu bu sebeple ölenler bile olduğu için doktorumdan vermesini rica ettim keseyi görünce iğne başlarız dedi açıkçası kafam rahat şu an her şey tabii ki Allahtan ama elimden geleni yapmışlık hissi iyi hissetmemi sağlıyor. Özel hastaneye gidiyorum doktorum rapor çıkartır mı bana belli bir tanı olmadan rapor çıkartılıyor mu ?
benim gebeliğimdede önlem amaçlı iğne ve aspirin kullandım ama 9. haftada kalbi durdu. pıhtılaşma testi yaptırdım sadece yatkınlık varmış iğneye ilaç kullanmaya gerek bile görülmezmiş. yani demem o ki önlem alınsa bile olacaksa oluyor. genetik testlerinizi yaptırsaydınız keşke

benim gebeliğimdede önlem amaçlı iğne ve aspirin kullandım ama 9. haftada kalbi durdu. pıhtılaşma testi yaptırdım sadece yatkınlık varmış iğneye ilaç kullanmaya gerek bile görülmezmiş. yani demem o ki önlem alınsa bile olacaksa oluyor. genetik testlerinizi yaptırsaydınız keşke
Bulunduğum şehirde yapılmıyormuş maalesef.Sonra hamile olduğumu öğrendim eğer hamile olmasaydım şehir dışına gidecektik öncesinde 1 kaybım var ama dikkate alıp yapıp yapnayacakları da belli değildi

Başınız sağolsun 😢 peki neden durmuş bebeğinin kalbi belli mi ?

Bulunduğum şehirde yapılmıyormuş maalesef.Sonra hamile olduğumu öğrendim eğer hamile olmasaydım şehir dışına gidecektik öncesinde 1 kaybım var ama dikkate alıp yapıp yapnayacakları da belli değildi
bizim burda 3 düşüğe yapılıyor canım. ben gittim 3 düşük dedim öyle yapıldı. benim acım bana yetiyor ama onların umrunda değil bence ilk gebelikte yapılması gerekiyor

Ben çok vicdan yaptım yapılıyor diye gittim 2 düşük biri kimyasal dedim.Ama boşa yalan söyledim yapılmıyormuş sen hamile kalınca doktoruna söyle iğne başlatsın akrabalarında da varmış sende de vardır büyük ihtimal diyince doktoruma söyledim bakalım yarın keseyi görünce verecek hakkımızda hayırlısı.Ömrü varsa görürürz güzel günleri ha yoksa da Allahtan ne yapalım

Allah razı olsun canım. kan sulandırıcı iğne ilaç kullanınca yine düşüyorsa sağlıksız gebelik diyolar. eğer tekrar nasip olurda hamile kalırsam bu sefer iğnede ilaçta kullanmıycam
Rabbim tekrar nasip etsin inşallah canım hamile kalmayı ve devamını getirebilmeyi inşallah

Ben çok vicdan yaptım yapılıyor diye gittim 2 düşük biri kimyasal dedim.Ama boşa yalan söyledim yapılmıyormuş sen hamile kalınca doktoruna söyle iğne başlatsın akrabalarında da varmış sende de vardır büyük ihtimal diyince doktoruma söyledim bakalım yarın keseyi görünce verecek hakkımızda hayırlısı.Ömrü varsa görürürz güzel günleri ha yoksa da Allahtan ne yapalım
kimyasal demeseydin keşke kimyasalda kese oluşmadığı için onu normalde gebelik olar görmüyolar canım. Dediğim gibi senin acın onların umrunda değil

rapor çıkarıyorlar doktor reçete ettiği için illa test yaptırmaya gerek yok. aynı zamanlar düşük yaşamıştık çok sevindim hamile olmanıza :) ben sadece aspirin kullanıyorum doktor önlem amaçlı başladı

Back
X