- 24 Aralık 2014
- 5.296
- 7.087
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Hap değil iğne yazacak doktorum oksapar enox gibiBen de kan sulandırıcı hap kullanıyorum hamile değilim. Çok uygun fiyata satılıyor benim kullandığım hap. Siz ne için rapor çıkarttım sk istediniz anlayamadım
Anladım. Benim pıhtılaşmam az orandaymış o sebepten hap yeterli dedi doktorHap değil iğne yazacak doktorum oksapar enox gibi
benim gebeliğimdede önlem amaçlı iğne ve aspirin kullandım ama 9. haftada kalbi durdu. pıhtılaşma testi yaptırdım sadece yatkınlık varmış iğneye ilaç kullanmaya gerek bile görülmezmiş. yani demem o ki önlem alınsa bile olacaksa oluyor. genetik testlerinizi yaptırsaydınız keşke1 kaybım var doktoruma endişelerimden bahsedince yakın akrabalarımda da pıhtılaşma olduğu bu sebeple ölenler bile olduğu için doktorumdan vermesini rica ettim keseyi görünce iğne başlarız dedi açıkçası kafam rahat şu an her şey tabii ki Allahtan ama elimden geleni yapmışlık hissi iyi hissetmemi sağlıyor. Özel hastaneye gidiyorum doktorum rapor çıkartır mı bana belli bir tanı olmadan rapor çıkartılıyor mu ?
Bulunduğum şehirde yapılmıyormuş maalesef.Sonra hamile olduğumu öğrendim eğer hamile olmasaydım şehir dışına gidecektik öncesinde 1 kaybım var ama dikkate alıp yapıp yapnayacakları da belli değildibenim gebeliğimdede önlem amaçlı iğne ve aspirin kullandım ama 9. haftada kalbi durdu. pıhtılaşma testi yaptırdım sadece yatkınlık varmış iğneye ilaç kullanmaya gerek bile görülmezmiş. yani demem o ki önlem alınsa bile olacaksa oluyor. genetik testlerinizi yaptırsaydınız keşke
Başınız sağolsunbenim gebeliğimdede önlem amaçlı iğne ve aspirin kullandım ama 9. haftada kalbi durdu. pıhtılaşma testi yaptırdım sadece yatkınlık varmış iğneye ilaç kullanmaya gerek bile görülmezmiş. yani demem o ki önlem alınsa bile olacaksa oluyor. genetik testlerinizi yaptırsaydınız keşke
bizim burda 3 düşüğe yapılıyor canım. ben gittim 3 düşük dedim öyle yapıldı. benim acım bana yetiyor ama onların umrunda değil bence ilk gebelikte yapılması gerekiyorBulunduğum şehirde yapılmıyormuş maalesef.Sonra hamile olduğumu öğrendim eğer hamile olmasaydım şehir dışına gidecektik öncesinde 1 kaybım var ama dikkate alıp yapıp yapnayacakları da belli değildi
Allah razı olsun canım. kan sulandırıcı iğne ilaç kullanınca yine düşüyorsa sağlıksız gebelik diyolar. eğer tekrar nasip olurda hamile kalırsam bu sefer iğnede ilaçta kullanmıycamBaşınız sağolsunpeki neden durmuş bebeğinin kalbi belli mi ?
Rabbim tekrar nasip etsin inşallah canım hamile kalmayı ve devamını getirebilmeyi inşallahAllah razı olsun canım. kan sulandırıcı iğne ilaç kullanınca yine düşüyorsa sağlıksız gebelik diyolar. eğer tekrar nasip olurda hamile kalırsam bu sefer iğnede ilaçta kullanmıycam
kimyasal demeseydin keşke kimyasalda kese oluşmadığı için onu normalde gebelik olar görmüyolar canım. Dediğim gibi senin acın onların umrunda değilBen çok vicdan yaptım yapılıyor diye gittim 2 düşük biri kimyasal dedim.Ama boşa yalan söyledim yapılmıyormuş sen hamile kalınca doktoruna söyle iğne başlatsın akrabalarında da varmış sende de vardır büyük ihtimal diyince doktoruma söyledim bakalım yarın keseyi görünce verecek hakkımızda hayırlısı.Ömrü varsa görürürz güzel günleri ha yoksa da Allahtan ne yapalım
amin canım amin inşallah. bakalım başladık denemelere Rabbim yardımcımız olsunRabbim tekrar nasip etsin inşallah canım hamile kalmayı ve devamını getirebilmeyi inşallah
rapor çıkarıyorlar doktor reçete ettiği için illa test yaptırmaya gerek yok. aynı zamanlar düşük yaşamıştık çok sevindim hamile olmanıza :) ben sadece aspirin kullanıyorum doktor önlem amaçlı başladı1 kaybım var doktoruma endişelerimden bahsedince yakın akrabalarımda da pıhtılaşma olduğu bu sebeple ölenler bile olduğu için doktorumdan vermesini rica ettim keseyi görünce iğne başlarız dedi açıkçası kafam rahat şu an her şey tabii ki Allahtan ama elimden geleni yapmışlık hissi iyi hissetmemi sağlıyor. Özel hastaneye gidiyorum doktorum rapor çıkartır mı bana belli bir tanı olmadan rapor çıkartılıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?