Saç Rengi ve Saç Boyama Önleri sarı saç (resimli)

Tufi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
121
25
98
İzmir
Kızlar merhaba. Bu aralar saçın önlerinden bir tutam ayırıp saçımın kendi renginden bir kaç ton açmak istiyorum. Saçlarımı daha önce hiç boyamadım. Bir kaç senedir düzenli olarak 6ayda bir yüzde 9luk oksidanla tüm saçımın rengini açıyorum sadece. İlk eklediğim resim istediğim şekli anlatıyor. ikinci resim benim saç rengim. Sizce nasıl bu istediğim görüntüyü elde edebilirim ? Yine açıcı ile sadece önlerini belirli gün aralıkları ile daha çok açsam elde edebilir miyim acaba boya kullanmadan ?

Eklentiler

• kullu-sari-sac-boyalari.webp
    kullu-sari-sac-boyalari.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 11.370
  • Inked2015-12-12 10.20.32 1_LI.webp
    Inked2015-12-12 10.20.32 1_LI.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 1.262
Boya kullanmama sebebin nedir bilmiyorum ama saçları yıpratan boya değil oksidandır. Bu yüzden ben tekrar tekrar uygulama yapmak yerine tek seferde boya ile sonuç almandan yanayım. Bu arada önleri böyle açık saçlar güzel duruyor.

oksidan daha cok yıpratır ya komple güzel bi renge boyatsan onlerinide ona uygun bi renge boyatsan gzel olur

Boya kullanmama sebebin nedir bilmiyorum ama saçları yıpratan boya değil oksidandır. Bu yüzden ben tekrar tekrar uygulama yapmak yerine tek seferde boya ile sonuç almandan yanayım. Bu arada önleri böyle açık saçlar güzel duruyor.
oksidan daha cok yıpratır ya komple güzel bi renge boyatsan onlerinide ona uygun bi renge boyatsan gzel olur

boya kullanmama sebebim boya kullandığımda diplerinin çok uğraştırması. açıcı yapınca dibim çıksa bile geçişli gibi oluyor tekrar tekrar uygulamama gerek kalmıyor pek o yüzden :) evet bence de çok hoş bu modeller

Back
X