Online Alışveriş İlk Yaptım Onuda Elime Yüzüme Gözüme Bulaştırdım:(

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Kızlar 4 aylık hamileyim ve doktor birkaç çatlak kremi önerdi ama kremler aşırı pahalıydı.Bende youtube dan izlediğim videolardaki önerilen bir krem vardı palmersın cacao ve bazı yağlar karışımı olan krem.
Neyse 2 gün önce kuzenimle sipariş verdik 24 tl idi 6 tl kargoyla 30 tl ye maaloldu.En son spariş ver butonuna bastık ekranda beyazlık çıktı sonra attı 2 kere daha bastık sipariş ver butonuna ve en sonunda kart ile ilgili şeyler çıktı okeyledik.
Bugün sipariş geldi ve 3 kutu birden:(İlk baş promosyon mu acaba diye düşündüm aldım ve sonradan dank etti...
Yani ben 3 kutu çatlak kremi aldım:(
Çok üzüldüm valla ne yapayım sizce ürün iadesinde alırlarmı..
Yoksa 2 sini alsam yetmez diye bitanesini mi iade etsem.Yani kızlar masanın üstünde kremler saf gibi onlar bana bakıyo ben onlara bakıyorum...
1468942291018318884039.webp

Kızlar 4 aylık hamileyim ve doktor birkaç çatlak kremi önerdi ama kremler aşırı pahalıydı.Bende youtube dan izlediğim videolardaki önerilen bir krem vardı palmersın cacao ve bazı yağlar karışımı olan krem.
Neyse 2 gün önce kuzenimle sipariş verdik 24 tl idi 6 tl kargoyla 30 tl ye maaloldu.En son spariş ver butonuna bastık ekranda beyazlık çıktı sonra attı 2 kere daha bastık sipariş ver butonuna ve en sonunda kart ile ilgili şeyler çıktı okeyledik.
Bugün sipariş geldi ve 3 kutu birden:KK43:İlk baş promosyon mu acaba diye düşündüm aldım ve sonradan dank etti...
Yani ben 3 kutu çatlak kremi aldım:KK43:
Yoksa 2 sini alsam yetmez diye bitanesini mi iade etsem.Yani kızlar masanın üstünde kremler saf gibi onlar bana bakıyo ben onlara bakıyorum...Eki Görüntüle 1859951
derdini anlatırsan iade alırlar aslında.
kaç haftalıksın?
benim 22 bitti, mesela 3 kutu almıştım ama hayatta yetmez yani, tekrar alıcam bitince.

Site bilinen büyük bir site ise geri iade hakkınız var

Kozmetik ürünlerde iade olmuyor diye biliyorum.Belki siteye ulaşıp yanlışlık olduğunu söylerseniz yardımcı olurlar.Kargo gelene kadar mailinizi hiç kontrol etmediniz mi ? Oradan anlaşılırdı ve kargoya verilmeden belki iptal edilirdi.

derdini anlatırsan iade alırlar aslında.
kaç haftalıksın?
benim 22 bitti, mesela 3 kutu almıştım ama hayatta yetmez yani, tekrar alıcam bitince.
Ben daha 16.haftamdayım bende tereddüt ettim yeter mi yetmezmi diye acaba iade etmesemmi yani eşiminde haberi yok ucuza kapatcam ben merak etme dedim:(

Bugün sipariş geldi ve 3 kutu birden:KK43:İlk baş promosyon mu acaba diye düşündüm aldım ve sonradan dank etti...
Yani ben 3 kutu çatlak kremi aldım:KK43:
Yoksa 2 sini alsam yetmez diye bitanesini mi iade etsem.Yani kızlar masanın üstünde kremler saf gibi onlar bana bakıyo ben onlara bakıyorum...Eki Görüntüle 1859951

İade edebilirsiniz tabi ki ama her gün sürülecek bir krem olduğunu düşününce ancak yeter gibi geldi üç tanesi. Bir vücut losyonu bana 15 gün gidiyor yaz aylarında. 5 ay için üç kutu çok değil.

Kozmetik ürünlerde iade olmuyor diye biliyorum.Belki siteye ulaşıp yanlışlık olduğunu söylerseniz yardımcı olurlar.Kargo gelene kadar mailinizi hiç kontrol etmediniz mi ? Oradan anlaşılırdı ve kargoya verilmeden belki iptal edilirdi.
Hiç etmedim dediğim gibi tamamen online alışveriş özürlüsüyüm:(((

Ben daha 16.haftamdayım bende tereddüt ettim yeter mi yetmezmi diye acaba iade etmesemmi yani eşiminde haberi yok ucuza kapatcam ben merak etme dedim:KK43:
o zaman geri vermesen de olur bence.
çünkü sadece göbek değil, memeler, bacaklar, popo, bel komple kullansan daha iyi zaten.
yetmez yani 1 tanesi.

Evet 3 sipariş görünürdü, siparişten sonra bakınca. Ve kargoya gitmeden iptal edebilirdiniz.

Telefon açıp derdinizi anlatın. Siteniz hata verdi deyin. İade alabilirler.

Benim bildiğim çatlak kremi çok lazım oluyor, 3 kutu fazla gelmeyebilir aslında size. Ama üründen memnun kalır mısınız, işin o kısmı başka...

Ben bu çatlak kremi furyasını anlamıyorum.Bütün hamileler sanki herkeste çatlak oluyormuş gibi telaşta.
Her doğum yapanda çatlak olmuyor.Çatlak olana da krem fayda vermiyor.Bence tamamen kozmetik safsatası.
Benim bacaklarımı bi görsen fay hattı gibi hatta tam dizden bele kadar yol oluşmuş resmen belediye çalışmalara tekrar başlamasın diye bir umut aldım inşallah faydası olur olmazsada az çatlama olur inşallah

Evet 3 sipariş görünürdü, siparişten sonra bakınca. Ve kargoya gitmeden iptal edebilirdiniz.

Telefon açıp derdinizi anlatın. Siteniz hata verdi deyin. İade alabilirler.

Benim bildiğim çatlak kremi çok lazım oluyor, 3 kutu fazla gelmeyebilir aslında size. Ama üründen memnun kalır mısınız, işin o kısmı başka...
İşte bende orasındayım işin memnun kalmayıp ya başka kreme atlarsam bunlar ziyan olur diye sıkıntı oldu içimde

Ben daha 16.haftamdayım bende tereddüt ettim yeter mi yetmezmi diye acaba iade etmesemmi yani eşiminde haberi yok ucuza kapatcam ben merak etme dedim:KK43:

Olur da iade edemezseniz, eşinize pahalı kremden de 3 kutu alacaktım zaten anca yeter falan de. Anlamaz nasılsa.

Ben bu çatlak kremi furyasını anlamıyorum.Bütün hamileler sanki herkeste çatlak oluyormuş gibi telaşta.
Her doğum yapanda çatlak olmuyor.Çatlak olana da krem fayda vermiyor.Bence tamamen kozmetik safsatası.

Aynen tamamen genetik, hepsi boş. Bol su içmek gerek. Hadi en fazla badem yağı, bebek yağı...

Ben bu kremden sanirim ilk gebeligimde kullandim düzenli kullanmadigim halde iki kutu anca yetti,sadece karin bölgede değil gogus,bacak bölgelerine sur bu bölgelerde de çatlak olur...bence eğer iade etmek istiyorsan birini iade et,olmadi başka gebelik dusunuyorsan onun için saklarsin canin sağolsun hic dert etme

Olur da iade edemezseniz, eşinize pahalı kremden de 3 kutu alacaktım zaten anca yeter falan de. Anlamaz nasılsa.

Aynen tamamen genetik, hepsi boş. Bol su içmek gerek. Hadi en fazla badem yağı, bebek yağı...
Eşim bişeyde demez ama ne bileyim kendi hüsnü kuruntum çok teşekkür ederim Allah hayırlı sağlıklı doğumlar versin cümlemize çatlak dert değil ama bende zaten yeterince selilüt var yani bir umut belki faydası olur diye olmasada bebeğim sağlıkla doğsun yeter(cümlemizinki):)

Back
X