Evet outlet'lerden güzel şeyler yakalamak mümkün ama daha fazla çeşitlilik internetten oldukça güzel alışveriş yapabileceğiniz siteler var.Hepsiburada.com, cimri.com, gittigidiyor.com var.Birkaç sene içerisinde inanıyorum ki çok daha güzel siteler kurulacak,biraz tüketicide çekinme de var bu da normal.Şimdi üstüme uymazsa bir daha geri göndermekle uğraşmıyım falan diye düşünülüyor,yurt dışında bazı web siteleri eve teslimi ücretsiz yaptığı gibi, evden tekrar almayı da ücretsiz gerçekleştiriyor ürünü beğenmemeniz durumunda.Onun dışında ürün çeşitliliği de çok zengin tabi,mesela venteprive.com ve asos.com'u tekstilde tek geçerim.Bir de tabi tüketicilerin aklına hep nasıl ödeme yapıcam gibi sorular da takılıyor, ben de onlardan biriyim.Kredi kartı bilgilerimi olur olmadık her siteye girmek istemiyorum,onun için online ödemelerde ön ödemeli kart olan paysafecard kullanıyorum.Kartın içindeki miktar belli olduğu için hem bütçeme göre ödüyorum hem de ah başıma birşey gelir mi derdi kalmıyor.Bir de amazon ile ebay var,zaten onu hepiniz biliyorsunuzdur.Amerika'dan çok şey getirten arkadaşlar oldu,kargoya rağmen yine de burdan ucuz diyorlardı.