Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım mail değil de sitesinde kargo takip bölümü yok mu o kısımlarda kargon türkiyeye ne zaman inmiş bulunduğun şehire ne zaman gelmiş felan hepsinin yazması lazım.
arkadaşlar limango üyesiyseniz iki adet 10 tl indirim çeki veren link var elimde.
ilgilenenler mesaj atın.üye değilsenizde davetiye gönderebilirim üye olduktan sonra hediye çeklerinizi alabilirsiniz.
arkadaşlar limango üyesiyseniz iki adet 10 tl indirim çeki veren link var elimde.
ilgilenenler mesaj atın.üye değilsenizde davetiye gönderebilirim üye olduktan sonra hediye çeklerinizi alabilirsiniz.
canım valaha sitede öle bir bölüm yok çıldırcam![]()
Canım şimdi baktım siteye girdikten sonra sağ tarafta üye işlemleri var 4 tane madde var 4. sü sipariş geçmişi oradan bir bak yazması lazım( hiç olmadı en altta sağda genel bilgiler var orada da bize ulaşın kısmı var oradan mail atarsın siparişimin kargo durumunu öğrenebilir miyim die
![]()
dolu mail attım canım zaten 5-10 tane attım siparişlerim nerde die amaaaaaa hiç cevap gelmedi![]()
ya ben niye göremiyorum telefon numarasını canım ya![]()
Kızlar ya bu strawberry.den kredi kartsız alışveriş yapılıyomu kredi kartımı bi türlü onaylayamadı site.bişey deil indirimler kaçıcakk :84:
halesnden mail geldi kalmamışmış beğendiğğim elbiseler halbuki stoklarımızda var yazıyodu bir daha almıcam halensden bir şey zaten alamıyorum![]()
kalmamışsa neden var diyor?
ya da bu kadar geç haber veriyor sana kalmadı diye?
kartını kontrol et bence,sevmedim ben o siteyi.
gel trendyola takıl sen![]()
Ben de hiç internetten alışveriş yapmadım da illa kredi kartı ile mi yapmak gerekiyor arkadaşlar kapıda ödeme ya da havale yapılabliyor mu bu tür alışverişlerde acaba?
kızlar ben internetten hiç alışveriş yapmadım artık yapmak istyrm acaba güvendiğiniz beğendiğiniz internet sitelerini buraya yazabilirmisiniz online alışveriş sitelerini:26: