online alışveriş

kirmizilihatun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
734
567
323
İnstagramda bir sayfadan ayakkabı aldım. Eşleri farklı geldi ve değişim için gönderdim.
15 gün oldu hala geriye gelmedi.
Sipariş verdiğim hat ile görüşüyorum.
Sürekli oyalıyorlar. Bakıyoruz, kontrol ediyoruz,yarın çıkacak kargonuz v.s
Ben bu siteyi nereye şikayet edeceğim.
Şikayet var.com a yazdım. Firma oranın kayıtlı üyesi değil.
O yüzden dönüş olacağını sanmıyorum
başına böyle bir şey gelen arkadaşlar nasıl bir yol izlediniz.

Bir dönem kutunun içinden hıyar çıktı geyiği vardı o hesap, güvenmediğim siteler haricinde alışveriş yapmıyorum ben. Instagram ise bayağı serbest platform kafasına esen mağaza açıyor gibi geliyor bana. Biraz gözlerini korkutun bence tırıs tırıs gelir o ayakkabılar diye düşünüyorum.

saçma sapan sitelerden alışveriş yaparsanız öyle olur. Instagram bir alışveriş sitesi değil. Bunun mesuliyetini uygulama almaz haliyle. iyi bir firma da gidip orda hesap açmaz online alışveriş siteleri zaten aolur. mahalle arası dükkandır genelde satış yapanlar. trendyol, gardrops, morhipo veya markaların kendi sayfalarından alışveriş yap artık. tüketici haklarına da şikeyt et. Fiyat sınırlaması yok. maduriyetini anlat onlar seni yönlendirir.

Tüketici hakem Heyetine şikayet için tutar farkediyor mu acaba ?
70 tl

zaten belli tutarın altında ise heyete, üstünde ise mahkemeye başvurabiliyorsunuz. siz heyete başvurabilirsiniz. ama şu var, heyete başvuru için ücret alıyorlar mı bilmiyorum. sanırım harç gibi bi ücret alıyolardır. bu durumda astarı yüzünden pahalıya gelebilir. bi de elinizde fatura vs olması lazım tabi.

zaten belli tutarın altında ise heyete, üstünde ise mahkemeye başvurabiliyorsunuz. siz heyete başvurabilirsiniz. ama şu var, heyete başvuru için ücret alıyorlar mı bilmiyorum. sanırım harç gibi bi ücret alıyolardır. bu durumda astarı yüzünden pahalıya gelebilir. bi de elinizde fatura vs olması lazım tabi.

fatura var.Heyete başvurayım bakalım ne çıkacak
Giden paradan çok böyle sahtekarlara para yedirmemek için arkasını bırakmak istemiyorum

Elinizde bir fatura var mı? veya ürünü geri yolladığımıza dair kargo fişi? Ödemenin dekontu? Aranızdaki yazışmalar?
İnstagram dipsiz kuyu... Web sitesi ve güvenli ödeme sistemi olmayan internet alışverişlerini biraz amatör buluyorum. Magdur olduğunuzda geri dönüşü sorunlu oluyor..

Elinizde bir fatura var mı? veya ürünü geri yolladığımıza dair kargo fişi? Ödemenin dekontu? Aranızdaki yazışmalar?
İnstagram dipsiz kuyu... Web sitesi ve güvenli ödeme sistemi olmayan internet alışverişlerini biraz amatör buluyorum. Magdur olduğunuzda geri dönüşü sorunlu oluyor..
fatura var. Kapıda öde ile aldım. (kredi kartı ile) whatsaap yazışmaları da var.
Tüketici hakem heyetine başvuracağım.
70 tl çok değil ama haksız kazanç sonuçta.
bunlara bırakmayacağım

fatura var.Heyete başvurayım bakalım ne çıkacak
Giden paradan çok böyle sahtekarlara para yedirmemek için arkasını bırakmak istemiyorum

bizime e ticaret sirketimiz var arada yanlıslık olabılıyor ama 2 gun ıcınde degsımı yapılıyor..keske onlar cıkıs yapmadan urunu gondermeseydınız. bız aynı gun cıkıs yapardık musterı takıp numarasını atar bızde ona atardık. Neyse ama cok merak ettım bırcok e tıcaret sırketını tanırm bana ozelden atarsanız sırketın fake veya gercekten yanlıs anlasılma olabılecegı konusunda yardımcı olabılırm sanıırım eger tanıyorsam

Back
X