OnLine ALışveriş ,)

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Merhabaa..Kızlar online alışveriş yaptığınız uygun fiyatlar olan siteler hangileri herkes paylaşabilirmi ben üye olduklarımı yazıyorum.. Markafoni , Limango , TrendyoL ,Vipdükkan ..
Başka neler var bu siteler gbi .. =) :1:

clubbon,bingomingo,erkengelenalır,enmoda duydum ama üye olmadım henüzz

Son düzenleme:
biri cvp vermiş sonunda tşk ederim ilgilenip yazdığınız için..:16:

markafoni.com
limango.com
trendyol.com
bedava.com
morhibo.com
markasan.com
modadurumu.com
bingomingo.com
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
evim.net
alamarka.com
dekoreko.com
unnado.com
minimoy.com

e yeter bu kadar değilmi hanımlar

evmanya.com'u da unutmayın deriz :) hem ev ve dekorasyon alışverişinizi yapabilir hem de dekorasyon konusunda son trendleri takip edebilirsiniz.

markafoni
trendyol
limango
daybuyday
vipdükkan
modadurumu
morhipo
evim.net
erkengelenalır...

şimdilik aklıma bunlar geliyor:):24:

ya bn bu markafoniden alışveriş yapıyorum siparişi veriom günler geçio arıyolar yada bi msj gelio ürünü bulamadık iptal hemde kargolama süresinde kargoya verilmiyo elime geçmiyo bitürlü sizede öle bişi oluyo mu yoksa bana mı cinslik yapıyo bunlar =)

ya bn bu markafoniden alışveriş yapıyorum siparişi veriom günler geçio arıyolar yada bi msj gelio ürünü bulamadık iptal hemde kargolama süresinde kargoya verilmiyo elime geçmiyo bitürlü sizede öle bişi oluyo mu yoksa bana mı cinslik yapıyo bunlar =)

Oluyo canım bende de...Bi kere 15 gün geçti hala ürün gelmedi ben hemen mail attım eğer ürünüm hemen kargolanmazsa cayma hakkımı kullanacam dedim bi baktım ertesi gün kargoya verilmiş:9::9::9:

Başka alışverişlerde de teşvik edici mailler attım ürünümün zamanında gelmesini umuyorum falan..:1: Aba altından sopa göstericen bunlara yoksa umursamıyolar:1:

Oluyo canım bende de...Bi kere 15 gün geçti hala ürün gelmedi ben hemen mail attım eğer ürünüm hemen kargolanmazsa cayma hakkımı kullanacam dedim bi baktım ertesi gün kargoya verilmiş:9::9::9:

Başka alışverişlerde de teşvik edici mailler attım ürünümün zamanında gelmesini umuyorum falan..:1: Aba altından sopa göstericen bunlara yoksa umursamıyolar:1:

valla ya ille laf sölicen demekki :1: tam bişi alıom neymiş bulamadık madem bulamıcan nie kampanya yapıyon ki :1:

Kızlar ya markafoni,limango,trendyol adam gbi çalışıyo adamlar vipdükkandan alışveriş yapmaya kalktım allah kahretsin bulaşmaz olaydım ya iptal ettim siparişi ne telefona çıkıyolar ne maile cvp veren var muhattap yok karşımızda hala uğraşıyorum ücret iadesi verilmedi pfff yaa :26:

Kızlar ya markafoni,limango,trendyol adam gbi çalışıyo adamlar vipdükkandan alışveriş yapmaya kalktım allah kahretsin bulaşmaz olaydım ya iptal ettim siparişi ne telefona çıkıyolar ne maile cvp veren var muhattap yok karşımızda hala uğraşıyorum ücret iadesi verilmedi pfff yaa :26:
Doğrudur canım internet sitesi ya direk irtibata geçmek istemiyolardır.Bi de sana gelen mail açıklamalarına bak belki vardır orda mail adresi falan..Ben genelde siparişi iptal etmek yerine bekliyom elbet aylar yıllar sonra da olsa gönderirler diye valla:1:

Doğrudur canım internet sitesi ya direk irtibata geçmek istemiyolardır.Bi de sana gelen mail açıklamalarına bak belki vardır orda mail adresi falan..Ben genelde siparişi iptal etmek yerine bekliyom elbet aylar yıllar sonra da olsa gönderirler diye valla:1:

iletişim formunu doldurup gönderiom genel iletişim e-postasınada gönderiom tık yok teli de meşgule almışlar şu parayı kurtarayımda lanet olsun hemen iptal etçem üyeliği :27: markafoni-trendyol-limango başka varsada bilmiom bunlar süper çalışma konusunda en azından cvp alabiliyoruz =)

Son düzenleme:
ben bildiklerimi sayayım :

strawberrynet.com
limango
daybuyday
freeshp.com
markafoni
zizogo
vipberry.com
hizlial.com
sahibinden.com
gittigidiyor
hepsiburada
bu siteleri kullanabilirsiniz .

kızlar bu vipdükkandan alışveriş yapıpta aldığına kavuşabilen varmı=) yani ürünü gönderiyorlarmı :1::27::26:

yaa mrblar nereye yazsam sorsam bılemedım okadar alısverıs yaptım hıc böyle sorun yasamadım
daybuyday denen sıteden ılk defa aldım 3 hafta önce ve dün sadece 1 tanesını gelıyo bana ama hepsının parası kredı kartımdan kesılıyo ben nasıl halledıcem ulasıcam ya basına böyle sey gelen varmı ??

yaa mrblar nereye yazsam sorsam bılemedım okadar alısverıs yaptım hıc böyle sorun yasamadım
daybuyday denen sıteden ılk defa aldım 3 hafta önce ve dün sadece 1 tanesını gelıyo bana ama hepsının parası kredı kartımdan kesılıyo ben nasıl halledıcem ulasıcam ya basına böyle sey gelen varmı ??

bnde vipdükkanla sorun yaşamıştım ama allahtan para iadesini yaptılar ulaşamıyosun bitürlü cevap yok daybuydaydan alışveriş yapmadım hiç ama neden böle davranıyolar müşteriye anlamıyorum..:26:

Back
X