Online fal bakım sitesii ve tarot

Romantik

-4
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
662
82
323
Merhabalar bayanlar, bir süredir birtakım sorunlardan dolayı kendimi hiç tasvip etmesem de fals***i adlı siteye takılıyorum. Size sormak istediğim şu, siz online olarak güvendiğiniz ve size yardımcı olan bir tarotçu biliyor musunuz? Ya da bahsettiğimsiteyi biliyorsanız oradaki hangi yorumcuyu tavsiye edersiniz?

Ve sizce kahve falına mı baktırmalıyım yoksa tarot mu?

hımm ben tarot sadece ilkay hanıma baktırdım kahvede ılkaya ve melıhe baktırdım ben kahve falında melıhten memnun kaldım ılkay da fena degıl

hımm ben tarot sadece ilkay hanıma baktırdım kahvede ılkaya ve melıhe baktırdım ben kahve falında melıhten memnun kaldım ılkay da fena degıl

Melih beyle görüşmeyi ben de düşünüyorum. Ancak ben kendi fincanımın fotoğrafını yollayınca çok sağlıklı olacak mı bilemedim. Ondan iki defa tarota baktırdım. Birinde İlkay hanımla görüştüm.
Aslında için rahatladı ama sanırım ben olumsuz yorumlar beklediğim için hala yeni insanlara baktırmak istiyorum.

Bu arada iki tarot arasında aşağı yukarı 48 saat var yok. Umarım sorun olmaz. 1 hafta ara olmalı diyeler de var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…