online kozmetik alışverişi site önerisi olan?

Dikencee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
54
0
36
Afyon
kızlar merhaba,

daha önce farklı bir bölüme bu tarz bir konu açtım ama kimse yardımcı olmadı. umarım burada yardımcı olabilecek birileri vardır =(

ben dermokozmetik ürünlerini internetten almak istiyorum çünkü bulunduğum yerde alabileceğim yerler kısıtlı olduğu için alternatifim de olmuyor.

sizin bildiğiniz, alışveriş yaptığınız, ürünlerin orjinalliğine inandığınız siteler var mı???

ben hiç almadım ama alam alan arkadaslarım var strawberry sitesi var bide online eczanem var ordada market kozmetikleri var

missperadan bir kere alışveriş yaptım.max faktör göz farı aldım.kargo ücreti yoktu 3 gün içinde geldi

kızlarrr ben kozmetik alışverişi yapabileceğimiz güvenilir bi site kesfettim. yalnız cilt ürünleri yok, umarım koyarlar. genellikle kuaförlerde buluunan profesyonel saç ürünleri var. ben loreal serie expert absolut repair maske aldım denemek için. 2 günde geldi. bu ürünü zaten çok seviyordum. kötü yönü serie expertin diğer serileri yok:KK43: bunun dışında matrix biolage'ın bütün ürünleri var arayanlar için. bi bakın derim:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de missperacıyım bi de ekoorganik, 3ka, daha yeni denedim ama belki balerin bakalım 2. sipariş hala tedarik sürecinde...

Buradan güvenle alışveriş yapabilirsin
ürünler orjinal ve marka
pazarambar.com

bu ürünleri nerden temin edebiliriz acaba bilen var mı? $P1040640_副本.webp $P42205_hero.webp $Rosebud-1024x709.webp

kızlar merhaba,

daha önce farklı bir bölüme bu tarz bir konu açtım ama kimse yardımcı olmadı. umarım burada yardımcı olabilecek birileri vardır =(

ben dermokozmetik ürünlerini internetten almak istiyorum çünkü bulunduğum yerde alabileceğim yerler kısıtlı olduğu için alternatifim de olmuyor.

sizin bildiğiniz, alışveriş yaptığınız, ürünlerin orjinalliğine inandığınız siteler var mı???

konu ile ilgili sitemi ziyaret edebilirsin farklı ve güvendiğim markaların özelliklerini barındıran bir site

slm yeni bir site daha açıldı...

2 günde ürün elime geldi... tşkler

kesinlikle ... mükemmel bi site. cuma günü verdiğim sipariş pazartesi elimde oldu. ürünlerin 100% orjinal olması süper bi özellik. yeni tutkum oldu resmen

yeni açılan bi site olmasına rağmen hizmet baya iyi, ilave olarak kişiye özel koku yapıyorlar, nişanlım yaptırmış hediye olarak, kalıcı ve doğal

Back
X