Online mı yüzyüze mi ?

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.164
5.105
398
Merhaba herkese
Ben her şeyi kafaya takan hallerim için psikologdan randevu alayım dedim

Bulunduğum yerde seçenek çok ama en çok yorum alana giderim bi de saatlerde uysun dedim randevu aldım erkek bi psikologdan,seansı 400 tl sorun şu ki daha önce de erkek bi psikoloğa 3 seans gittim bir tık ilerlemedik hatta beni unutuyordu her defasında başa sarıyorduk bu da erkek ve öyle olur mu yargısı oluştu şimdiden..
Kadın olan seçeneklerde de saat olarak uymuyor bana 5 te ancak evde olabiliyorum sabah da ikizlerimi birine bırakıp gidemem her defasında..
Neyse online bir siteden yardım alayım dedim demin dönüş yapıldı çok minnoş sesli bir hanımefendi idi saat olarak da uyuyor ücreti yüzyüze olan ile de aynı..
Ama mantıklı mı sizce online psikolojik danışan olayı
Yoksa yüzyüze olan bu erkek hocayı da dene belki iyi çıkar mı diyorsunuz ?

kişiden kişiye değişir bence cinsiyet ile alakalı değil ama yüz yüze daha etkili bu arada bende her şeyi kafama çok takıyorum işyerindeki sorunlar evdeki sorunlar hayattaki sorunlar relax insanların verebileceği tavsiye varsa burada bekliyeyim kötü insanlarla baş etme konusunda yol gösterecek olan birileri çıkar umarım

Şimdi yapılan çalışmalar da online veya yüz yüze arasinda çok büyük farklar olmadığı ortaya çıktı . 3 seans ilerleme için çok erken . Terapistinizin lisansı, yüksek lisansı aldığı eğitimler nedir ? Hangi ekolfen çalışıyor. Sitelerdeki yorumların çoğu sahte oluyor. Ücret olarak 400 gayet iyi aslında . Erkek veya kadın sizle ilgili biraz ben kadın tercih etmiştim. Aldığı eğitimleri ayrıntılı inceliyi.

Bence cinsiyetle alakası yok, bu adam iyi değil diye bütün erkek doktorları kötü diye yaftalamamalıyız bence :KK51: Yine de sen bilirsin konu sahibesi tabi ki yaşına yakın, cinsiyeti aynı gbi kriterlerin olabilir gayet normal ama erkeklerden de bazen süprizler çıkıyor:sampiyon:

Yani aslında cinsiyetle alakası yok diyorum ben de mantıken ama dediğim gibi ilk gittiğim kişi ben de önyargı oluşturdu her gittiğimde tekrar tekrar başa sarıyordum bana her defasında aynı soruları soruyordu düşünün ki evli iki çocuk annesi olduğumu bile unutuyordu bunlar belirli özelliklerdir bi zahmet not et ne bileyim soğudum bıraktım

kişiden kişiye değişir bence cinsiyet ile alakalı değil ama yüz yüze daha etkili bu arada bende her şeyi kafama çok takıyorum işyerindeki sorunlar evdeki sorunlar hayattaki sorunlar relax insanların verebileceği tavsiye varsa burada bekliyeyim kötü insanlarla baş etme konusunda yol gösterecek olan birileri çıkar umarım
Ahh ahhh annemden eşime komşumdan iş arkadaşıma kadar her şeyi herkesi kafama takıyorum hatta trafikte korna çalan adamı bile 😹 acaba ne yaptım da korna çaldı diyorum kendimi hemen suçlamaya meyilli biriyim haksız kötü sevilesi biri değilmişim gibi falan 😢 bazen iyiyim bazen hat safhaya çıkıyor delirecek gibi oluyorum uykusuzluk gerginlik vs vs 🤦🏻‍♀️

Şimdi yapılan çalışmalar da online veya yüz yüze arasinda çok büyük farklar olmadığı ortaya çıktı . 3 seans ilerleme için çok erken . Terapistinizin lisansı, yüksek lisansı aldığı eğitimler nedir ? Hangi ekolfen çalışıyor. Sitelerdeki yorumların çoğu sahte oluyor. Ücret olarak 400 gayet iyi aslında . Erkek veya kadın sizle ilgili biraz ben kadın tercih etmiştim. Aldığı eğitimleri ayrıntılı inceliyi.
Klinik psikolog
Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma hastanesinde, İstanbul Samatya Devlet Hastanesinde eğitimler almış yükseklisansı kent üniversitesinde yapmış yorum hiç yok sitede

Merhaba herkese

Bulunduğum yerde seçenek çok ama en çok yorum alana giderim bi de saatlerde uysun dedim randevu aldım erkek bi psikologdan,seansı 400 tl sorun şu ki daha önce de erkek bi psikoloğa 3 seans gittim bir tık ilerlemedik hatta beni unutuyordu her defasında başa sarıyorduk bu da erkek ve öyle olur mu yargısı oluştu şimdiden..
Kadın olan seçeneklerde de saat olarak uymuyor bana 5 te ancak evde olabiliyorum sabah da ikizlerimi birine bırakıp gidemem her defasında..
Neyse online bir siteden yardım alayım dedim demin dönüş yapıldı çok minnoş sesli bir hanımefendi idi saat olarak da uyuyor ücreti yüzyüze olan ile de aynı..

Üç seansta bir ilerleme olmaması normal fazla aceleci davranıp hemen sonuç bekliyorsunuz. yıllar içinde oluşan sıkıntınızın üç seansta çözülmeye başlaması için çok erken. Cinsiyet ile alakası yok ama ona bile kafayı takmışsınız. En iyisi aklınıza hangisi yatıyorsa onunla devam edin çünkü erkek psikolog ile devam ederseniz kendiniz kapattığınız için verim alamazsınız

Merhaba herkese

Ben de terapi alıyorum kişisel fikrim yüzyüze olması, bana daha samimi geliyor ve ücret de uygun ben 500 ödüyorum. Ne konu için terapi aldığınıza göre de değişebilir aslında. Benim aldığım terapi de online önerilmiyor yüzyüze görüşmek istenildi ve ben online de tercih etmezdim birkaç kuruntum var kayıt edilebilir vs diye.

Ben de terapi alıyorum kişisel fikrim yüzyüze olması, bana daha samimi geliyor ve ücret de uygun ben 500 ödüyorum. Ne konu için terapi aldığınıza göre de değişebilir aslında. Benim aldığım terapi de online önerilmiyor yüzyüze görüşmek istenildi ve ben online de tercih etmezdim birkaç kuruntum var kayıt edilebilir vs diye.
Aynen bunu ben de düşündüm her şeyden önce anneyim ama bi de memurum böyle şeyler beni de tedirgin eder

İnternette bir sorun olur ses gider görüntü gider vs. Hiç uğraşamam. Kesinlikle yüz yüze derim.

Ben online istemezdim ya, telefonla konuşmayı falan da hiç sevmem, zoom toplantılarını da.
Ama bende vakitten bol bir şey yok. Çalıştığım zaman 6da çıkıyordum,terapistimin son randevusu 6 , yani yetişmek imkansız. Ona rağmen benim için 7 seansı açıyordu

Back
X