Online mı yüzyüze mi ?

ben psikiyatrist ile online calisiyorum
çokta memnunum,
psikologlardan pek memnun kalmadım, psikiyatrist tavsiye ediyorum.
ekollere daha sadık kaliyorlar ve daha ciddi seanslar yapıyorlar.
Çok iyi klinikciler de var , ben terapistimi çok seviyordum.

Merhaba herkese
Ben her şeyi kafaya takan hallerim için psikologdan randevu alayım dedim

Bulunduğum yerde seçenek çok ama en çok yorum alana giderim bi de saatlerde uysun dedim randevu aldım erkek bi psikologdan,seansı 400 tl sorun şu ki daha önce de erkek bi psikoloğa 3 seans gittim bir tık ilerlemedik hatta beni unutuyordu her defasında başa sarıyorduk bu da erkek ve öyle olur mu yargısı oluştu şimdiden..
Kadın olan seçeneklerde de saat olarak uymuyor bana 5 te ancak evde olabiliyorum sabah da ikizlerimi birine bırakıp gidemem her defasında..
Neyse online bir siteden yardım alayım dedim demin dönüş yapıldı çok minnoş sesli bir hanımefendi idi saat olarak da uyuyor ücreti yüzyüze olan ile de aynı..
Ama mantıklı mı sizce online psikolojik danışan olayı
Yoksa yüzyüze olan bu erkek hocayı da dene belki iyi çıkar mı diyorsunuz ?
Online ya da yüz yüze farketmez çünkü olay uzmanda bitiyor. Benim 7-8 yıllık gözüm kapalı önerdiğim psikoloğumu size de öneririm. Psk. Nergis öksüz

Çok iyi klinikciler de var , ben terapistimi çok seviyordum.
Bişey soracağım gittiğiniz danışanda olayınız çözüldü mü yani gerçekten bitiyor mu o sorunlar yoksa geçici çözümler mi sunuluyor ? üzerinden zaman geçince tekrar hortlamaz mı o sorunlar ?

Son düzenleme:
Bişey soracağım gittiğiniz danışanda olayınız çözüldü mü yani gerçekten bitiyor mu o sorunlar yoksa geçici çözümler mi sunuluyor ? üzerinden zaman geçince tekrar hortlamaz mı o sorunlar ?
sorun çözümü için çok uzun süre gerekiyor benimki kendinize kafadan 6 ay verin dedi mesela ben bir kac yil veriyorum
yoğun bir sorunum da yok
terapi almayı çok sevdiğim için alıyorum

Şimdi ben de pdrciyim daha objektif belki cevaplarım. Yüzde yüz iyileştim sıfırlandım diye bir beklentiniz olmasın . Ben travma üzerine terapi aldım, travmalarım beni eskisi gibi rahatsız etmiyor mesela . Kabuslarim bitti . Travmalar sinir sisteminin tolerans düzeyini de etkiliyor, kaygı sorunlarına yol açıyordu , belirsizlik, zor yaşam deneyimlerini karşısında başa çıkma becerilerim ise yaramıyordu. Artık daha kolay başa çıkabiliyorum . Sınır çizme konusunda kotuydum görece daha iyiyim. Ama terapiden sonra da kendine yardım etme süreci öğrenme devam etmeli. İntihar düşüncem pandemi sürecinde çok yoğundu o gitti . Burda. Bakınca güzel bir terapi süreci oldu . Emdr çalıştık biz

sorun çözümü için çok uzun süre gerekiyor benimki kendinize kafadan 6 ay verin dedi mesela ben bir kac yil veriyorum
yoğun bir sorunum da yok
terapi almayı çok sevdiğim için alıyorum
Keşke zengin olsam analizden geçerdim , aşırı güzel bir şey . Hangi ekolden ilerliyorsunuz latte

ne analizi 😅
geçen söyledi ama tutmadım aklımda , adamdan çok memnunum iyi bir ekolden gidiyor bence djdjddjd
Psikanalizden , ismini özelden yazar misin merak ettim . Ya çok sevdiğim bı psikiyatristin ücreti 2400 idi en son yuh dedim :)

Online olsa ne farkedecek ki yüzyüze olunca da aynı gidip konuşuyorsun online da da ;)

Merhaba herkese
Ben her şeyi kafaya takan hallerim için psikologdan randevu alayım dedim

Bulunduğum yerde seçenek çok ama en çok yorum alana giderim bi de saatlerde uysun dedim randevu aldım erkek bi psikologdan,seansı 400 tl sorun şu ki daha önce de erkek bi psikoloğa 3 seans gittim bir tık ilerlemedik hatta beni unutuyordu her defasında başa sarıyorduk bu da erkek ve öyle olur mu yargısı oluştu şimdiden..
Kadın olan seçeneklerde de saat olarak uymuyor bana 5 te ancak evde olabiliyorum sabah da ikizlerimi birine bırakıp gidemem her defasında..
Neyse online bir siteden yardım alayım dedim demin dönüş yapıldı çok minnoş sesli bir hanımefendi idi saat olarak da uyuyor ücreti yüzyüze olan ile de aynı..
Ama mantıklı mı sizce online psikolojik danışan olayı
Yoksa yüzyüze olan bu erkek hocayı da dene belki iyi çıkar mı diyorsunuz ?
Ben online terapiyi daha çok sevmiştim. Hem yol gitmemek hem güvenli alanımda olmak hoşuma gitti. Ama online için bence uygun ortam oluşturmak çok önemli. Ben evde yalnız olmaktan hoşlanıyorum içimi tamamen açabilmek için.

Ben online terapiyi daha çok sevmiştim. Hem yol gitmemek hem güvenli alanımda olmak hoşuma gitti. Ama online için bence uygun ortam oluşturmak çok önemli. Ben evde yalnız olmaktan hoşlanıyorum içimi tamamen açabilmek için.
ay evet ya bu da var pijamalarla ve kupa çay ile terapi,en sevdiğim :KK53:

Ya birde ben 4 yıl önce almak istediğim eğitimleri hesaplandığımda 200 bin TL idi sağlam yerlerin eğitimleri çok pahalı .
benim babyde eğitimler aliyomus geçen bir şeyler dedi ama pek dinlemedim jdjdks adamı hiç dinlemiyorum onu fark ettim şu an djdjdj
45 dakikanın 40 i ben konuşuyoeum zaten
kalan 5 dakikada da dinlemiyormusum ne diyo filan xjzjzjs

benim babyde eğitimler aliyomus geçen bir şeyler dedi ama pek dinlemedim jdjdks adamı hiç dinlemiyorum onu fark ettim şu an djdjdj
45 dakikanın 40 i ben konuşuyoeum zaten
kalan 5 dakikada da dinlemiyormusum ne diyo filan xjzjzjs
Ahahah duygulanım yüksekse dinlesen bile anlamak sıkıntı olabiliyor , hayalimdeki eğitimin geçen seneki ücreti . 4 yıl sürüyor mesela asdfg . Zengin koca şart

Eklentiler

• IMG_20230321_162910.webp
    IMG_20230321_162910.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 43
Back
X