Online mı yüzyüze mi ?

Ben uzun süre gittim, çok da param gitti. Değiştirdim de ama sohbet dışında bir şey olmadı. İyisi de vardır mutlaka ama ben durumum oldukça psikiyatriste giderim. Bizim seanslarımız çok hızlı geçiyor psikiyatristimle. Çenem ağrıyor bitince bazen o kadar konuşturuyor ki beni. Değişik sorular soruyor, bir dk ya ben hiç öyle düşünmedim diyorum. Dediğiniz gibi hiç yönlendirme yapmıyor ama inanılmaz farkındalık yaratıyor. Benim ne için gittiğim konuda, temelde ne çıktı. Asla aklıma gelmezdi. Helal olsun valla insan ruhunun içinden geçmişler 🫠
merhaba benimle de paylaşır mısınız özelden rica etsem

Merhaba herkese
Ben her şeyi kafaya takan hallerim için psikologdan randevu alayım dedim

Bulunduğum yerde seçenek çok ama en çok yorum alana giderim bi de saatlerde uysun dedim randevu aldım erkek bi psikologdan,seansı 400 tl sorun şu ki daha önce de erkek bi psikoloğa 3 seans gittim bir tık ilerlemedik hatta beni unutuyordu her defasında başa sarıyorduk bu da erkek ve öyle olur mu yargısı oluştu şimdiden..
Kadın olan seçeneklerde de saat olarak uymuyor bana 5 te ancak evde olabiliyorum sabah da ikizlerimi birine bırakıp gidemem her defasında..
Neyse online bir siteden yardım alayım dedim demin dönüş yapıldı çok minnoş sesli bir hanımefendi idi saat olarak da uyuyor ücreti yüzyüze olan ile de aynı..
Ama mantıklı mı sizce online psikolojik danışan olayı
Yoksa yüzyüze olan bu erkek hocayı da dene belki iyi çıkar mı diyorsunuz ?
Ben de online alıyorum yüzyüze imkanım olmadığı için memnunum da bundan çok çol fazla seans ücretim benim 🙄 ben işi riske atmamak, süreci uzatmamak adına arkadaşımın önerdiği bir bir psikolog ile çalışıyorum, memnunum da. Yüzyüze ben de düşündüm, şehir merkezi uzak git gel derken.. yakım bir meblağ tutacak diye online tercih ettim. Cinsiyet i ya da türünden ziyade psikoloğun eğitimleri, donanımı önemli sanırım. Not alıyor misal benimki sürekli, haftalık seanslarda acaba beni unutacak m kaygısına giriyoruö hatta ama olmuyor. Online-yüzyüzeden çok yorumlara baksanız

Ben de linçlenmemek temennisiyle psikologlardan pek memnun kalmadım, uzun süre gittiğim de oldu. Online psikiyatrist ile görüştüm ve daha ikinci seansta hiç farkında olmadığım bir şeyi ortaya çıkardı. Özür dilerim ama kim ne derse desin sağlık bilimleri sağlık veya tıp fakültesinde yetişir, fen-edebiyatta değil. Zaten lisans sırasında bazı üniversiteler stajı ciddi tutuyormuş, fazla danışan görmeden veya uygulama yapmadan mezun olanlar olduğuna yönelik çeşitli eleştiriler de okumuştum.

Allah affetsin ama bir müh. fakültesi mezunu olarak ben de tıp doktoruna güvenirim. Her şeyden önce doktorlarda analitik zeka var, işi bence o bitiriyor. Sınav sistemi iyi mi kötü mü tartışılır ama tıp fakültesine zehir gibi çocuklar alınıyor, burası çok doğru şekilde gerçekleşiyor.

Back
X