Ne ara bu hale geldik nedir ya. Hic kufur etmeyen bir toplummuyduk ki herseyde de "ne ara bu hale geldik"
Bisey cikacagini sanmam ama siz bilirsiniz.
Avutkatla ugrasmak yerine oyuncuyu oyundan sildiribilirseniz daha iyi ders olur. Benim oynadigim online rpg oyunlarda oyuncuyu sikayet edebiliyorduk.
Belki benim yetiştiğim ortam küfürden uzaktı. O yüzden yadırgıyorum.. Bence normalleştirmek doğru değil. Oyunda ceza alması bana yetersiz geliyor. O ettiği küfürler tokat gibi çarpsın ona yediremiyorum.
İlk kez mi kendi ortaminiz disina ciktiniz ve kufur gordunuz.İyiymiş.
Neyse bilemeyecegim nasil tokay gibi carpar.
Valla bir musterimizin ergen oglu boyle bir oyunda birine ana avrat kaymis. O kaydigida avukatmis. Dava acmis Ceza verildimi bilmiyorumda eve dava celbi gidince babasindan bir sopa yemisti. Bildigin meydan dayagi seklinde idi. Butun carsi ayiramadi bile. Alamadilar adamin elinden oglunu.
O oglan simdilerde cok kibar. Agzindan kotu soz hic duymadim...
Ama tabi bu dogru olan davranis degil. siddeti tasvip etmiyorum. Sadece boyle bir yola giderseniz. Karsinizdakinin cocuk cikmasi ve boyle bir sonuc dogmasi muhtemel.
İlk kez küfür gördüm demedim hanımefendi. Tavrınızdan anladığım kadarıyla beni anlayacak görüşte değilsiniz. Size küfür ettiklerinde rahatsız olmuyorsanız konum sizi ilgilendirmiyor.
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.Valla bir musterimizin ergen oglu boyle bir oyunda birine ana avrat kaymis. O kaydigida avukatmis. Dava acmis Ceza verildimi bilmiyorumda eve dava celbi gidince babasindan bir sopa yemisti. Bildigin meydan dayagi seklinde idi. Butun carsi ayiramadi bile. Alamadilar adamin elinden oglunu.
O oglan simdilerde cok kibar. Agzindan kotu soz hic duymadim...
Ama tabi bu dogru olan davranis degil. siddeti tasvip etmiyorum. Sadece boyle bir yola giderseniz. Karsinizdakinin cocuk cikmasi ve boy¹le bir sonuc dogmasi muhtemel.
Oyun sitesi ergenlerle dolu, şikayet edersiniz banlanır o kişi. Bu kadar da sorun edecek şekilde çıtkırıldım olmayın.
evet oyunu kaybetti diye özelden küfür etmesi normal değil de ben küfür yiyince rahatsız olmuyorum
bana insanların nasıl kendini ifade edeceklerini bilmediği yani kızgınlığını dışa vurma yolunu bilmediği için başvurduğu bir yol gibi geliyor
yani vuracağına, etrafı kıracağına meşhur ergen kısaltması ile yazayım aq desin
ben çok da tınlamam ha her lafı bu olan bir çevrem yok ya da ne bileyim kendim kullanmam ama örneğin trafikte yanımda küfretti diye sevgilimi de terk etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?