- 18 Şubat 2021
- 112
- 106
- 18
- 39
- Konu Sahibi esmeralda85
-
Babamın vefatından sonra bende karar verdim online terapiye basladım benm 3.seansım şimdilik memnunum bakalım ilerde nasıl olucakHanımlar merhaba
Son birkaç haftadır çok kötüyüm sanırım birinden yardım alsam iyi olucak dedim kendime ,doktortakvimi diye bir site var ordan online psikolog görüşmeleri yapılabiliyormuş henüz fiyat bilgisini öğrenemedim biraz önce siteden sordum ,daha önce böyle bir seans deneyen oldumu online olarak ?memnun kaldınızmı ?
Sevgiler
Çok sağolun, bulundugum şehir biraz ufak bir bölge oldugu için pek yüzyüze bir yer bulamadımNeden online istiyorsunuz? Bence özellikle doktorun hikayenizi oluşturacağı ilk seansları yüz yüze yapmak çok daha faydalı. Ben 5 aylık terapiden sonra pandemide online a geçildiğinde bir iki seans denedim fakat sonra ara verip yüz yüze açılana kadar bekledim. İlk seanslar özellikle yüz yüze yapılmalı bence. Geçmiş olsun
Doktor mu regl ağrım çok kötüydü deyip iptal ediyordu çok açık sözlüymüşBen denedim ama kadın hsonunalmıyorum ve sadece haftaiçi 6ya kadar demeye başladı..e çalışıyorum hangi ara olacak yani..Bir de regl ağrım çok kötüydü diye falan iptal ediyordu seansı...yıldım bıraktım...online sakat iş
merhaba, ben kendi psikoloğumla yüzyüze görüşüyordum sonra araya pandemi girince online devam ettik. şahsen ben hiçbir fark hissetmedim. neticede olay aynı aslında karşınızda sizi dinleyen biri var mı var... ama kimi insan illa ki somut olarak da yanyana olmak istiyor o yüzden bişey diyemeyeceğim. ona en iyi siz karar vereceksiniz. mesela kimisi bi derdini illa ki yüzyüze anlatmak ister öyle rahatlar, kimisine telefonda görüşmek kafi gelir.. o yüzden onu siz düşünün bence. ama dediğiniz site gibi bir yerden danışmanlık almak ne kadar doğru bilemedim... sıkıntınız nedir bilmiyorum ama dilerseniz ve bir sakıncası yoksa kendi psikoloğumu özelden yazabilirim size. en azından ücret vs bir görüşmüş olursunuzHanımlar merhaba
Son birkaç haftadır çok kötüyüm sanırım birinden yardım alsam iyi olucak dedim kendime ,doktortakvimi diye bir site var ordan online psikolog görüşmeleri yapılabiliyormuş henüz fiyat bilgisini öğrenemedim biraz önce siteden sordum ,daha önce böyle bir seans deneyen oldumu online olarak ?memnun kaldınızmı ?
Sevgiler
Merhaba site ismi yazabilir misiniz özel mesajla. Daha önce hiç onlıne görüşme yapmadımBiz aile danışmanına gidiyoruz o da şu an online yapılıyor.İlk seansları eşimle beraber yüzyüze beraber ve ayrı gerçekleştirdik sonrasında online oldu böyle daha rahat bizim için çünkü çocuklarimizi bırakacak yer yoktu.Bence sizi tanıyıp sorununuzu çözmeleri yeterli.Ondan sonra online devam edilebilir.Hatta benim gittiğim yerde de varmış bireysel psikolog.Ben de düşünmedim değil.Zaten aynı ortamdasiniz gibi oluyor bağlantı vs iyiyse.
Ben belediyenin hizmetlerinden faydalanıyorum canım özel bildiğim yok bulunduhun şehirde araştırabilirsinMerhaba site ismi yazabilir misiniz özel mesajla. Daha önce hiç onlıne görüşme yapmadım
Teşekkr ederimBen belediyenin hizmetlerinden faydalanıyorum canım özel bildiğim yok bulunduhun şehirde araştırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?