- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Ben telefonda psikolog destegi aldim korona basladigindaydi sanirim..ilk 1-2 seans yuzyuze olmustu sonra telefonda.. yani surekli yazdi yazdi dinledi ve depresyon tanisi koymustu bana ilk seansta…dedigin gibi ilk seans zaten yetmiyor..aglayip aglamamak cok onemli degil bence. Kimisi disa vuru kimi
Ice akitir. Ben kendimi durduramiyordum
Agliyordum.. hatta adami gorunce basliyodum..ama sadece agladigim icin depresyon tanisi koymadi tabiiki…istahsizlik uyku sorunu filanda vardi.. ve bana tani koyunca dedimki: benim depresyona girecek vaktim yok

ya simdi guluyorumda o zaman kotuydu.. online mumkun yani ama iyi arastirmak gerek. Ben tam iyilesmemistim seanslari bitirdigimizde ama oyle gerekmisti.. daha sonra baska birine gittim bana robot muamelesi yapti.. benim anlattiklarim cok onemsiz gibi davrandi bende bir daha gitmedim cunku vakit kaybiydi benim icin..
hayatimda bazi seyleri duzene koydukca depresyon belirtileri gecti bende sukurler olsun…
Online mumkun yani ama tanimak bilmek lazim.. simdi ipini koparan kendini psikolog ya da yasam kocu ilan ediyor

Buarada sana bu kadar kotuluk yapan biriyle hala muhatab olman sasirtici.. herseyi gectim gebeyken yaptiklari cok kotu, nesini dusunuyorsun bu herifin daha
ayrica bi psikolog baskasi hakkinda yorum yapar mi ya? Iyi yani vardir kotu yani vardir gibi gibi.. benim psikologum asla yapmazdi bunu.. benim neleri dogru neleri yanlis yaptigimi soylerdi arada ki onuda pek yapmazdi..
Ice akitir. Ben kendimi durduramiyordum
Agliyordum.. hatta adami gorunce basliyodum..ama sadece agladigim icin depresyon tanisi koymadi tabiiki…istahsizlik uyku sorunu filanda vardi.. ve bana tani koyunca dedimki: benim depresyona girecek vaktim yok

hayatimda bazi seyleri duzene koydukca depresyon belirtileri gecti bende sukurler olsun…
Online mumkun yani ama tanimak bilmek lazim.. simdi ipini koparan kendini psikolog ya da yasam kocu ilan ediyor

Buarada sana bu kadar kotuluk yapan biriyle hala muhatab olman sasirtici.. herseyi gectim gebeyken yaptiklari cok kotu, nesini dusunuyorsun bu herifin daha