Online vajinismus tedavisi

Emdk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2021
6
0
31
Arkadaşlar herkese merhabalar online vajinismus tedavisi alıp aşabilen var mı acaba bende almak istiyorum.

Böyle bir hastalığın online olarak yenebileceğini asla sanmıyorum bence mantıksız ben de ilk ilişkimde çok korkuyordum hatta bacaklarımı kapatıyordum acı çekiyordum sonradan kendi kendime alıştım

Böyle bir hastalığın online olarak yenebileceğini asla sanmıyorum bence mantıksız ben de ilk ilişkimde çok korkuyordum hatta bacaklarımı kapatıyordum acı çekiyordum sonradan kendi kendime alıştım
Nasıl alıştın peki

Ben online terapi ile çözdüm. fiziksel bir uygulama yapmıyorlar ki neden çözemeyesin. ha kadın doğum doktoruna gidersen onlar ilk günden gel bakalım aç bacaklarını dilatörleri sokucaz diyolar. bunu online yapamazsın tabiki :) onu da denedim bu arada ama yapamadım 8 saat klinikte bekledim. korkum geçsin diye. neyse ben sürecimi şu konu altında yazdım. çok şükür 2 yıl sonra kurtuldum ben. umarım sen de en kısa zamanda kurtulursun. Vajinismus icin nereye gidelim?

Arkadaşlar herkese merhabalar online vajinismus tedavisi alıp aşabilen var mı acaba bende almak istiyorum.
zamanla alışısınız ben de 5 ay yapamadım sonra ankarada Ümmügülsüm soytürk diye bir hoca var ona gittik tek seansta iş çözüldü tavsiye ederim

X