önlisans kpss hakkında

Kpss konusunda bır gram adaletın olduguna ınanmıyorum ben ..
Ama Allah'tan umud kesılmez herkez tercıhını yapacak inşallah gonlunuze gore olur hersey.

hahahha farketmiyor mu nasıl farketmiyor önlisanla 80le atanan var3001 85'le atandılar düşün ama önlisans lise için umutsuz olmanız normal 90 altı:)

Önlisanla ortaöğretimi aynı kefeye koymayıyın bence ortaöğretimde en düşük atama 93lerde ama önlisansta 3001de yani her önlisans mezununun seçebilme şansı olması demek bu da daha yüksek puan demek 85le atandılar demek ki atanılabiliyor

Arkadaşın puanı 67.5. Atanırsın yürü koçum,atanan var bak deyip pohpohlayalım mı ?

Kimse atanamaz demedik,o puana atanılmaz.

sağlık ve aşçılık gibi meslek bölümleri hariç 85 altında atama olmuyor malesef 3 senedir giriyorum 70/75 arası alıyorum ama atanamadım , yani boşu boşuna ümitlenip hayal kırıklığına uğramayın..

bende bilg. Prog. onlisans mezunuyum 85 aldim umudum da var 1. Atama olmaz 2. 3 4. Hc onemli dgl olsunda nasil olursa olsun. Ayrica siralama cook onemli

Puanlar biraz yükseldi ama 3. Atamada yerleşirsin ins. Puanın da bölümün de gayet güzel.

Peki bilg. programcılığından atanmak için min. kaç puan almak gerekir?:44:

Ben 2010da atandığımda 80le bi arkadaşım yerleşmişti. Alım sayısına göre değişiklik gösterir ama içimden bir his 82nin altına düşmez diyor.

geçen seneki kpss de 76 almış biri
öğlesine 90 puanlık bir yeri yazmış ve koskoca türkiyede bir o tercih etmiş.10 kontenjandan 9'u açık kalmış.
sadece şans.

bende 73 oldum ne olur acaba.
ayrıca benim ilk girişim. nasıl tercih yapılıyor. bilgilendirirmisiniz beni..

öğlesine 90 puanlık bir yeri yazmış ve koskoca türkiyede bir o tercih etmiş.10 kontenjandan 9'u açık kalmış.
sadece şans.

sadece şans.

68,42786 kızlar puanım buuu evet düşük aldım muhasebe mezunuyum:( peki sizce ufak bir ihtimalde olsa atanma şansım olabilirmi doğuyu herşeyi göze aldım yazıcam kızlar tercih yinede yapıcam hiç umut yokmu sizce birde hangi bölümleri tercih edebilirim lütfen yardımcı olurmusunuzz:(

Aynen yeğenimde öyle diyor.Yazık türkiyeye

yazıkki ne yazık vah halimize ne olucaz böyle bilmiyorum her sene bir umut ama sonunda hüsran inan artık insanı okumaktan hayattan soğuttular yaaa herşeyi yokuşa sürüyolar hep kendi insanlarına fayda var tamam hakkıyla kazanan elbet var ama günah değilmi bizede yaaa kaç lira yatırıyoruz her girişimizde emeklerimiz herşeyimiz gidiyo:( napıcaz biz böyle yaaa

bende muhasebe mezünüyüm 74 geli puanım ama hiç umudum yok napalım artık kısmet bidahaki seneye zorda olsa belki şans bize gülerde belkide bir yere yerleşiriz amaaa nerdeeee bende oo talihhh...:31:

Back
X