Onlisans mi ? Ortaogretim mi ? Cozemedim

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Merhaba kizlar,
Sosyal hizmetler 2.siniftayim bitmedi okulum bu sene kpss gircem int baktim ama anlayamadim bilen varsa rica ediyorum beni aydinlatabilir mi?
Mezun olmadgim ve diploma almadgim icin onlisanstan giremeyecekmiyim ortaogretim duzeyindemi katilmam gerek nasil olacak ? Bilen varmi

2 yıl içinde mezun olabilecek durumda isen önlisanstan gireceksin. puanın iki yıl geçerli.

Yanlis anladiysam duzeltin lutfen simdi sinava gircem ama benim tercih yapma.durumum okul bittikten sonra oyoe degilmi ? Su an tercih yapamam
Evet şu an tercih yapamazsın Ama puanın iki yıl geçerli zaten seneye sınav yok Ortada kalırsın okul bitince O yüzden iki yıl içinde mezun olabilecek durumdakiler girebilir

Kayıt olmaya giderken ösym kayıt merkezlerinden birine okuduğun okuldan öğrenci belgesi götüreceksin, mezun olsan diploma götürüyodun ama öğrenci belgesi yeterli Ösym sistemindeki eğitim bilgilerinin güncellenmesi lazım kayıt yaptırırken ortaöğretim şeklinde kayıtlıysan o şekilde direkt kayıt yaptırma sakın

ama ósym bürosuna gidip okuduğuna dair belge götüreceksin ve kpss sınavına önlisans olarak gireceksin....

Kızlar benimde sorum var.
Peki bu kişi ön lisanstan mezun olana kadar atanamaz mı?
Lise düzeyinde atanamaz mı ?

Kızlar benimde sorum var.
Peki bu kişi ön lisanstan mezun olana kadar atanamaz mı?
Lise düzeyinde atanamaz mı ?
Velev ki atandı diyelim, okulu var nasıl çalışacak?
Devam zorunluluğu yok çalışabilir diyelim ama önlisansı boşuna mı okudu bu kız :) demek ki önlisans mezunu olarak daha iyi bir iş bulmayı umuyor ki okumuş, ortaöğretimde alanı var mıydı neydi bilmiyorum ama düz lise veya alansız anadolu lisesiyse pek şansı yok zaten açıkçası

Velev ki atandı diyelim, okulu var nasıl çalışacak?
Devam zorunluluğu yok çalışabilir diyelim ama önlisansı boşuna mı okudu bu kız :) demek ki önlisans mezunu olarak daha iyi bir iş bulmayı umuyor ki okumuş, ortaöğretimde alanı var mıydı neydi bilmiyorum ama düz lise veya alansız anadolu lisesiyse pek şansı yok zaten açıkçası

Açıktan okunsa atanabiliyor mu ? Bilmedğim için soruyorum canım benim için önemli.

Merhaba kizlar,
Sosyal hizmetler 2.siniftayim bitmedi okulum bu sene kpss gircem int baktim ama anlayamadim bilen varsa rica ediyorum beni aydinlatabilir mi?
Mezun olmadgim ve diploma almadgim icin onlisanstan giremeyecekmiyim ortaogretim duzeyindemi katilmam gerek nasil olacak ? Bilen varmi
dıploma almadıgın ıcın tercıhıne baglı

Merhaba kizlar,
ama sıstem senı mezun goruyo olabılır kı oyle degılse bıle oınlısanstan gır ortaogretımden hızmetlı kadroları falan var veya alım cok cok az benım kardesım 95 le atanamadı mesela

Önlisans mı ortaöğreitm mi? İkisi için de değişen bişey yok Kpss atamalarında örgünle aynı statüde

Amladım canım bende o zaman önlisans üzerinden giriyim en iyisi 2 yıl bekleyip öyle atanmayı deniyim.
Anadolu meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümü atamaları var mı acaba bilgin var mı ?

Amladım canım bende o zaman önlisans üzerinden giriyim en iyisi 2 yıl bekleyip öyle atanmayı deniyim.
Anadolu meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümü atamaları var mı acaba bilgin var mı ?
Tabi ki normal düz liselere alansız anadolu liselerine göre meslek liselerinin avantajı vardır, ama yine de ortaöğretim yoluyla atanabileceğin kadrolar hem kısıtlı hem de sıkıntılı olabilir iş zorluğu açısından. Ama açıköğretim okuyup atamnmayı düşünüyorsan Ortaöğretimden şansını denemeni, atanırsan çalışırken açıköğretim eğitimini tamamlamanı tavsiye ederim sene kazanmış olursun , eğitimini tamamladığında memuriyet kademen yükselebilir sonra. Ama uyarayım aynı zamanda deidğim gibi ortaöğretim kadroları kısıtlı olabileceği için yükske puan yapman gerekir :) başarılar

Back
X