Onlisans mi ? Ortaogretim mi ? Cozemedim

Tabi ki normal düz liselere alansız anadolu liselerine göre meslek liselerinin avantajı vardır, ama yine de ortaöğretim yoluyla atanabileceğin kadrolar hem kısıtlı hem de sıkıntılı olabilir iş zorluğu açısından. Ama açıköğretim okuyup atamnmayı düşünüyorsan Ortaöğretimden şansını denemeni, atanırsan çalışırken açıköğretim eğitimini tamamlamanı tavsiye ederim sene kazanmış olursun , eğitimini tamamladığında memuriyet kademen yükselebilir sonra. Ama uyarayım aynı zamanda deidğim gibi ortaöğretim kadroları kısıtlı olabileceği için yükske puan yapman gerekir :) başarılar

Sağol canım benim planımda bu. Bu sene lise üzerinden giricem atanabilirsem bakalım. Olmadı ön lisans bitince girerim birde sağol çok öptüm :KK68:

Merhaba kizlar,
Sosyal hizmetler 2.siniftayim bitmedi okulum bu sene kpss gircem int baktim ama anlayamadim bilen varsa rica ediyorum beni aydinlatabilir mi?
Mezun olmadgim ve diploma almadgim icin onlisanstan giremeyecekmiyim ortaogretim duzeyindemi katilmam gerek nasil olacak ? Bilen varmi
liseden gireceksin

lise mezunu sonuçta arkadaş üni okurken sınava giren arkadaşlarım lise alanında girmişti

http://www.memurlar.net/haber/475695/
Sınava, ortaöğretim okullarından, ön lisans programlarından mezun olanlar ile sınava başvuru sırasında mezun durumda olmayan ancak sınavın geçerlik süresi (iki yıl) içinde ortaöğretim / ön lisans düzeyinde mezun olabilecek durumda olan adaylar başvurabilecektir.

arkadaşlarınız yanlış girmiş.

Merhaba kizlar,
Sosyal hizmetler 2.siniftayim bitmedi okulum bu sene kpss gircem int baktim ama anlayamadim bilen varsa rica ediyorum beni aydinlatabilir mi?
Mezun olmadgim ve diploma almadgim icin onlisanstan giremeyecekmiyim ortaogretim duzeyindemi katilmam gerek nasil olacak ? Bilen varmi
son siniftaymişsin önlisans yazin bence:)

Merhaba kizlar,
Mezun durumunda olmadığınız icin ortaöğretimden girebilirsiniz.

Back
X