- 30 Ağustos 2014
- 596
- 258
- 83
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden memnun degildi ablaniz onlu arkali pusetten? ne gibi sıkıntılar yasamis mesela?Ablamın ikizleri var. Onun arabası önlü arkalıydı ve hiç memnun değildi. Ben de ikizlerime hamileyim. Ben yan yana olan ikiz bebek arabalarından alacağım. Baby hope internetten bakabilirsiniz, çok da kullanışlı gözüküyor...
oglumunda tekli puset kullanmistim ama hic tam yatirmamistim zaten...peki ne kadar yatiyor tam olarak?Önlü arkalı olanlar tam yatmıyo kızlar dikkat edin ona.
Oturma pozisyonunun biraz aşağısına kadar yatıyo. Yeni doğduklarında kullanılmaz.oglumunda tekli puset kullanmistim ama hic tam yatirmamistim zaten...peki ne kadar yatiyor tam olarak?
Kraftin tandem modeli yenidoganlar icin gayet uygun ayrica koltuklari yon degistirebiliyor ikiside tam yatiyor ve oto koltugu olarak kullanilabiliyor ikiz annelerinin cok rahat kullanacagi bi model bence bende onu dusunuyorum...Oturma pozisyonunun biraz aşağısına kadar yatıyo. Yeni doğduklarında kullanılmaz.
yeni dogduklarinda ikisinede cosy deniyor burda ondan almayi dusunuyorum arabayla goturucem zaten heryere..5 ay sonra falan ikili pusette rahatlikla otururlar zaten...Oturma pozisyonunun biraz aşağısına kadar yatıyo. Yeni doğduklarında kullanılmaz.
Evet canım doğru Kraft Tandem tam yatıyo. Onu denedim ben bi mağazada. Çok uzun geldi bana. Sahip çıkmakta zorlanırım gibi geldi. O yüzden bugün son kararımı verip ayrı ayrı iki tane aldım bebek arabası. Zaten tek başıma çıkmam zor olur diye düşündüm. Kraft Capri aldım. İnşallah pişman olmam.Kraftin tandem modeli yenidoganlar icin gayet uygun ayrica koltuklari yon degistirebiliyor ikiside tam yatiyor ve oto koltugu olarak kullanilabiliyor ikiz annelerinin cok rahat kullanacagi bi model bence bende onu dusunuyorum...
Hayirli olsun canim guzel gunlerde kullansin bebislerin evet in pisman olmazsin bende hala karar veremedim daha iki ayligim ama kara kara dusunuyorum napcam diye hafta sonu cikip bakicaz esimle bakalimmmEvet canım doğru Kraft Tandem tam yatıyo. Onu denedim ben bi mağazada. Çok uzun geldi bana. Sahip çıkmakta zorlanırım gibi geldi. O yüzden bugün son kararımı verip ayrı ayrı iki tane aldım bebek arabası. Zaten tek başıma çıkmam zor olur diye düşündüm. Kraft Capri aldım. İnşallah pişman olmam.
benim karar verdigim marka orda yok sanirim ben yurtdisindayim cunku...Hangi markaya karar verdiniz?
Çünkü yatmıyor bu arabalar, yenidoğanda zaten olmuyor. Ayrıca yiğenlerim uyuduğu zamanda yatma pozisyonuna alamıyor. Bundan çok rahatsızdır...neden memnun degildi ablaniz onlu arkali pusetten? ne gibi sıkıntılar yasamis mesela?