OnlyHope'un Diyet Günlüğü

OnlyHope

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
62
0
36
Almanya
Herkese merhaba.
64 kiloyum boyum 1.67 ve 2 hafta da 5 kilo vermek istiyorum.
Sizce mümkün mü?Sağlıklı veya değil sizce verebilir miyim?
Menüm şöyle olacak.
Aç karnına yeşil çay sonra 3 bardak su.
Kahvaltı da domates,salatalık,çok az peynir,1 etimek.
Öğlen:3 bardak su. Izgara tavuk,salata(yağsız,tuzsuz),1 etimek,3 kaşık yoğurt.
Akşam:3 bardak su. Sebze yemeği,salata veya sadece salata.

Sizce nasıl? Tabii spor da olucak bu listem de. 5 kilo verebilir miyim?
Biberiye yağını da unutmamak lazım. ( :

bünyeyle alakalı diye düşünüyorum kolay kilo verebilen bi bünyen varsa neden olmasın....(işin sağlık boyutunu atlıyorum çünkü isteğin bu yönde) ben hiçbirşey yemesem bile veremem yani :2:

Evet yaşımdan dolayı mı bilemem çabuk kilo veriyorum ama işte şimdi iradeyi bulamıyorum kendimde. Yaz başı o kadar diyet yaptım 60'a düştüm şimdi kendime o kadar kızıyorum ki 64 olduğum için. Belki burda olursa yapabilirim sonuçta çok değil 14 güncük ama işte insan evladı böyleyiz.

birbirine destek olup çok iyi kilo verebilenler var sitede onlarla beraber üstesinden gelebilirsin.. madem rahat veriyorsun sıkıntı etme bence şimdiden kolay gelsin diyorum

mutlaka gelir birileri bende istiyorum ama klasik erteleme sürecindeyim şu an..şu ramazan bi geçsinn

Bu sefer erteleyemem o kadar çok erteledim ki.

ramazanda gerçekten zor oluyor ben o kdr dikkat etmeye çalışıyorum burda topiclere katılıyorum.60 kiloydum hedef 52 vere vere 3 haftada 1.5 kilo verdim ya.. o yüzden fazla sıkmıcam kendimi son bi hafta ramazandan sonra yüklenicem bayağı..
senin yazdığın menülergüzel genelde klasik menüler zaten.bi topic var muzaffer kuşhanla 2 haftada kilo ver topiği.o menüyüde okudum o daha hızlı kilo vermeni sağlayabilir senin menünden.bi bak istersen.. bu yolda başarılar inşallah hedef kilolarımıza ulaşırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…