benim bi ilşkim var 1 yılık ailesi istemiyo.s ve onlar yüzünden ve benim bazı hatalrım yüzünden sevglimde benden evlenmekten vazgeçti.kimse olmaz diyo sevgilim evlilik düşünmüyorum senlede düşünmüyorum şimdilik diyo geleceği bilemem ama olumsuz gibi diyo ilerisi içinde.tabi öyle olur zor bi annesi var beni görmeden istemedi çünkü oğlunun mesleği durumu iyi bana yakıştırmadı.sevgilimbeni çok istedi uğraştı ama olmuyo.s annesi ayrıl hattı kır diyo babası seni evlendirelim diyo ama başkasıyla.s beni sallamıyolar sanki ben yokum oda yoruldu bende öyle.zmana bıraktık kısmetse olur diye ama sonumuzda yok gibi o bana sen düzelmedikçe olmaz diyo hayata farklı bakıyomuşuz ben nasıl düzeltebilirim ki kendimi onu seviyorum oda beni eminim.ama eskisi gibi değil bunada eminim.s Bugün onu düşünürken nerdeyse araba çarpıcaktı bana .ailem onu biliyo hepsi ayrıl diyo onun aileside öyle . benimkide çok sıkıldı bende bana ayrılmak istersen tutamam seni hakkına girmek olur diyo. ama ben ayrılmıycam bırakmıycam onu ama napmam lazım bari sevgilimi tekrardan kazansam beni gerçekten isterse ailesine şimdi olmasada sonra baskı yapar tabi belki hayatımla kumar oynuyorum remen.s onsuz olmaz farklı şehirdeyiz yani işim 2 kat zor napsamda farklı şehirdeyken aşkımızı yükseltsem eskisi gibi .2 hafta sonra yanına gidicem gelme dedi .çok ısrar edince tamam dedi bu arada 20 yaşındayım ...
gitmemek için uğraşıcam inş gitmem ama içimden gitmek çok geliyo daha 1 ay önce o beni görmeye geldi :s
benim bi ilşkim var 1 yılık ailesi istemiyo.s ve onlar yüzünden ve benim bazı hatalrım yüzünden sevglimde benden evlenmekten vazgeçti.kimse olmaz diyo sevgilim evlilik düşünmüyorum senlede düşünmüyorum şimdilik diyo geleceği bilemem ama olumsuz gibi diyo ilerisi içinde.tabi öyle olur zor bi annesi var beni görmeden istemedi çünkü oğlunun mesleği durumu iyi bana yakıştırmadı.sevgilimbeni çok istedi uğraştı ama olmuyo.s annesi ayrıl hattı kır diyo babası seni evlendirelim diyo ama başkasıyla.s beni sallamıyolar sanki ben yokum oda yoruldu bende öyle.zmana bıraktık kısmetse olur diye ama sonumuzda yok gibi o bana sen düzelmedikçe olmaz diyo hayata farklı bakıyomuşuz ben nasıl düzeltebilirim ki kendimi onu seviyorum oda beni eminim.ama eskisi gibi değil bunada eminim.s Bugün onu düşünürken nerdeyse araba çarpıcaktı bana .ailem onu biliyo hepsi ayrıl diyo onun aileside öyle . benimkide çok sıkıldı bende bana ayrılmak istersen tutamam seni hakkına girmek olur diyo. ama ben ayrılmıycam bırakmıycam onu ama napmam lazım bari sevgilimi tekrardan kazansam beni gerçekten isterse ailesine şimdi olmasada sonra baskı yapar tabi belki hayatımla kumar oynuyorum remen.s onsuz olmaz farklı şehirdeyiz yani işim 2 kat zor napsamda farklı şehirdeyken aşkımızı yükseltsem eskisi gibi .2 hafta sonra yanına gidicem gelme dedi .çok ısrar edince tamam dedi bu arada 20 yaşındayım ...
Aynısı benim başımada geldi canım.üstelik ben 28 yaşındayım o da 36 yaşında.10 aylık evliliğe giden bi birliktelik.hergün evliliğe dair verilen sözler edilen yeminler.iş yüzünden bazı problemleri vardı bekle beni işimi hallettiğim gün gelicez istemeye dedi.işini halletti.bu seferde evlenmekten vaz geçti.hazır değilmiş.mutlu değilmiş.bir sürü bahane.bunlar yeterince sevgileri olmamasından kaynaklanıyo bence.her geçen gün dahada uzaklaştı.farklı şehirlerdeyiz kurtarmak için yanına gittim.gayet güzel öptü kokladı sanki hiç birşey yokmuş gibi.ama geri döndüğümde herşey yine aynıydı.yine soğuk umursamaz.üstelik ayrılmak için önemli bir sebep bile yok.hatta hiç sebep yok.kimseyle evlenmek istemiyomuş.ama yalan eminimki arayışlara başlamıştır bile.kadınlar maalesef erkekler gibi vurdumduymaz olamıyoruz.keşke olabilsek.ama olan bize oluyo.mutsuz kadınlar.nasıl atlatıcam bende bilemyorum.sizlerden yorum bekliyorum kızlar.lütfen yardım edin
Teşekkür ederim yanıtından dolayı.1 haftadır aramadım sormadım zaten.dün akşam aradığımda hala zaman istiyo.aramıyosa bi nedeni var demekmiş.düşünüyomuş.çok sinirli ve asabi davrandı bana.bi kaç gün görüşmeyelim dedi.bende boşuna umutlanmak istemediğimden bitirmek için aradım akşam.ama bitiremedim yine.gerçi verdiği sözleri yerine getirmeyen bi herifle evlenmek istemiyorum bende.ama kaybetmek istemiyorum da.geçmişi düşünüyorum nasıl böyle yapar diyorum hazmedemiyorum.herşeyin yalan olduğuna beni oyaladığına inanmak istemiyorum
BU KADAR ISRARIN NİYE...
adam evlenmek istemiyor..
belkıde sen sevdıgını sanıyorsun...
üzgünüm ama sonunda senden pat dıye ayrılan ve nısanlanan bır adam goruyorum..
annesı oğluma yapıştı dıye dusunuyordur emınım...
içini kanatmak istemem fakat..
gururun nerde senın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?