• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onsuz Günler geçmiyor

ac bi film izle.. dikkatini dagit.. madem aramasni istiyosun bu ona biraz ders gibi olsn istiyosun dayanmaya calis..
yoksa bi dahaki kuslugunuzde attigin tribin uzaklasmanin hic bi manasi kalmaz.

aman cnm yaa üzüldüğün şeye bakk
o sana kesin geri döner
seni o kadar kıskandığına göre seviyorda sakınıyor
o yuzden geri döner diyorum benn
ama azcık sabret

sevgisinden şüphem yok zaten tatlım orası tartışılmaz bile bize nazar değdi ya valla herkes tarafından çok beğenilen uyumlu bi çiftken göze geldik :P ha bide bana msnden iletilerden yazıyordu güzelce sözler sonra ben içine ettim biraz onu kırıcı bi söz yazdım aynen şu bak sanma geri dönerim bi daha seni severim ne istedinde vermedim değerimi bilmedin artık bende istemiyorum git demiştin ya gidiyorum sanma uğrunda ölüyorum yazınca o garibimde iletisine geri dönsende farketmez artık yazmış :P

ac bi film izle.. dikkatini dagit.. madem aramasni istiyosun bu ona biraz ders gibi olsn istiyosun dayanmaya calis..
yoksa bi dahaki kuslugunuzde attigin tribin uzaklasmanin hic bi manasi kalmaz.

yok zaten aramıyommmmm baya tuttum kendimi aferin bana gerçi geçen senelerde 20gün küsmüştük gene aramadım en son o arayıp görüşmek istemiştii :Pbi daha aferin sanırım bendede var inatlık ama onun kadar değil

garip bütün bu iletilerden önce birzmaanlar bi çift varmış birbirlerini çok severlermiş çok kavga ederlerimiş yazmışş canım aşkımmm ya kıyamammm

o kıskançlık huyundan vazgeçmeyecek ki
belki biraz köreltebilir ama yedisinde neyse yetmişinde de odur sonuçta
bu durum seni her zaman rahatsız etmeye devam edecek
hem şimdiye kadar devam etsin diye hep sen uğraşmışsın
ilişkinin ne kadar uzun olduğu değil
ne kadar kaliteli olduğu önemlidir
bazen 1 yılda dolu dolu yaşanan güzel şeyler
8 yılda yaşananlara bedeldir.
sadece inat uğruna 9 gündür aramıyorsa
8 yılı bir kenara bırakıp düşün derim.

eweettt sonunda barıştık kızlarrrrr herşey o kadar güzeldi ki beraber bi gün geçirdik zaman aktı gitti nasıl özlemişiz birbirimizi ya iyiki gelmiş bana önce sımsıkı sarıldık hasret giderdik sonrada sain sakin konuşup olayı çözdükk herşey bu kadar kolaymış meğerr

Back
X