• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu Anlayamıyorum :(

anlayamadım ama sağolun yorumlarınız için .. bakalım neler olacak daha böylede ilerlemesindne huzursuzum ama aileme bende söyledim :( onlarda bişeyler bekliyolar bi yandan arkadaşlarım falan öyle ..

anladım LıLLYUM kendimi tutucam ve elimden geldiğince onun gibi davranıcam bakalım ne olacak

Son düzenleme:
anlayamadım ama sağolun yorumlarınız için .. bakalım neler olacak daha böylede ilerlemesindne huzursuzum ama aileme bende söyledim :( onlarda bişeyler bekliyolar bi yandan arkadaşlarım falan öyle ..

neyi anlayamadın akannehir

sayfalara destan yazdım yazdık-tatlicadiarzu-

canım benim kaçan kovalanır yasası işte.

kendini biraz geri çekeceksin eskisi kadar aramayacaksın.
ilgiden yoksun kalan er kişi senin peşine düşecek
olay bu işte

Bana biraz kaçış gibi geldi bu üzgünüm ama...Bazı erkeklerde bağlanma korkusu vardır hayatlarının kısıtlanacağını düşünürler geri çekerler kendilerini bu da öyle bu durum sanki bende senin yerinde olsam üstüne düşmezdim...

neyi anlayamadın akannehir

sayfalara destan yazdım yazdık-tatlicadiarzu-

anlayamadım derken LİLLYUMM onun böyle olmasını neyse hakkımızda hayırlısı ben zorla başlayalım demedim o kendisi de istemese görüşmeye başlamazdık .. erkeklerin böyle olmalarından nefret ediyorum .. ya ben bu kaçan kovalanır yasasındanda nefret ediyorum neden herşey bütün açıklığıyla ve doğruluğuyla yaşanmıyorda illaki insanlar birbirine bişeyler ödetip, sınayıp yürütüyorlar nedir bu yani .. boyunuzmu uzadı, başınızmı göğe erdi ..

anlayamadım derken LİLLYUMM onun böyle olmasını neyse hakkımızda hayırlısı ben zorla başlayalım demedim o kendisi de istemese görüşmeye başlamazdık .. erkeklerin böyle olmalarından nefret ediyorum .. ya ben bu kaçan kovalanır yasasındanda nefret ediyorum neden herşey bütün açıklığıyla ve doğruluğuyla yaşanmıyorda illaki insanlar birbirine bişeyler ödetip, sınayıp yürütüyorlar nedir bu yani .. boyunuzmu uzadı, başınızmı göğe erdi ..

valla böylee işte :delphin:

keşke senin dediğin hayal ettiğin gibi bir dünyada yaşasaydık:1no2:

maalesefki olmuyor canım
baştan çetrefillemiş ilşkiyi zat:umursamaz:
alıntıda yazdıklarınla çok duygusal bir kız olduğunu anladım uzak dur bence hayallerinin prensi değil :1no2:

evet duygusal bi yapıya sahibim ve insanları üzmek kendimi üzmekten daha kötüdür benim için hep böyle düşündm ve böyle yaklaştım herkese ama hiçbi zaman bunun karşılığını alamadım ne tuhaf hayat

haklısın canım keşke kimse böyle yapmasa herşey açıklığıyla kimse kırılmadan üzülmeden yapılsa ama oyunu onlar bozuyorlar.

aslında olay şu genelde ciddi düşünmeyen adam bayanı şöyle bir yokluyor. sevgili olabilirmiyiz gibisinden. sonra karşısındaki kişinin çetin ceviz olduğunu anlarsa yada ciddi düşünen biri olduğunu anlarsa anında olay mahallini terkediyor. çünkü adamın amacı zaten eğlenmek öylesine çıkmak. tutup bunun için kendini yormak istemiyor. daha kolay elde edebileceği kızlara yöneliyor.

ama senin durumun bu değil anladığım kadarıyla. evlilikten çok söz etmeden birbirini tanımaya çalışmak
en iyisi sanırım.

baştada söylemiştim Electra başlarken 2-3 ay görüşüp ayrılalım amacıyla başlamadık konuştuk bunları evlilik olsun ilerisinde ve birbirimize saygılı şekilde ilerletelim tarzı konuşmalar geçti.. o ailesine konuyu açmış daha önce 1 kişiyle görüştüğüm için sorun yapmışlar başta ama durum düzelmiş hallettim ben bişey demiyorlar dedi..

bu durumdanda bahsediyim annesi kanser babası gözlerinden rahatsız onları kırmak istemiyormuşş sanırım biraz abisinden etkileniyor olabilir.. annesi geçenlerde tedavi sonuçlarını almış ilerlemiş biraz daha hastalığı ve ondan sonra uzaklaştı biraz daha .. ben destek olmaya çalışıyorum ama nereye kadar sonuçta ben yapmadım annesini kanser benimde bi duygum hislerim var beni hiç hesaba katmadan düşünüyor..

bu vatandaş anlaşılan anasına babasına aşırı bağlı biri...
tamam hepimiz ailelerimize bağlıyız ama sonuçta bireysel kararları insan tek başına verebilir yaşamında...

aranızda denge kurmak adına yaptığı temkinleri ise çok dengesiz geldi bana...
birde yengesinin boyunun kısalığını etraf çok laf yapıyormuş,bundan kime ne?
abisi beğenmişmi,evlenmişmi, mutlumu..........ona baksın!

kendine güveni tam değil bu arkadaşın,
etrafın ve başkalarının beğeni ve fikirlerine çok önem veren biri ile ne kadar mutlu olabilirsin tartışılır...

bak demişsin işte annesi kanser ve ilerlemiş allah yardımcısı olsun annenin :Saruboceq:

bu durumda erkek arkadaşın ilşkiyi lastik gibi sündüreceğine daha mantıklı olanı
sıkıca ilşkisine sarılması senden daha çok hevesli gözükmesi gerekmiyormu a.s
nedenini sorarsan anne bugün varsa yarın yok gibi :1no2:
oğul bu durumda anneciğim bak bu kız arkadaşım ilerde evlenmeyi düşünebileceğim kişi
diye daha bir acaleci olmamalımı sence :sm_confused:

Offf bu ne yaa....
Kusura bakma ama arkandan atlı mı kovalıyor...
Daha 15 gündür tanıdığın biriyle hemen evlilik planları yapmak ailelerle tanışmak aileye anlatmak falan...
Bence çocuk haklı çok ama çooookçok hızlı gidiyorsunuz....
Önce bi tanıyın birbirinizi...
Hiçkmse 2-3 ay gezip tozup ayrılmak için çıkmıyor.. Herkes ciddi br beraberlik için çıkmaya başlar tanışır görüşür olursa olur olmazsa olmaz yani....
Sizinki de çok komik 2-3 ay gezip eğlenmek sonra ayrılmak çin çıkmayalım ciddi olsun elilik için çıkalım dedinz diye de 1 ay sonra evlenecek değilsiniz hersalde....
Siz anlamadım diyorsunuz ama.
Ben sizi hiiiç anlamadım....

evet bende öyle düşünüyorum LıLLYUM

geçenlerde konuştuğumuzda annemle ve yengemle tanıştırıyım sen ve yolumuza bakalım bizde diye bi konu geçti aramızda merak ediyorum ama sormak istemiyorum acaba ne zaman olacak öyle biişey .. o söylemeden açmıcam bu konuyu ..

ben başlarken aklımdan şu geçmişti 2 ay falan görüşelim tanıyalım gerçi 2 ay bile yetersiz ama falza uzamaması daha iyi olur çünkü aynı işyerindeyiz sonra dedikoduyla uğraşmak istemiyorum .. ama 2 aya kadar tozumuz bile kalmayacak böyle giderse .. ilerleyen günlerde kafam atabilir onun bu tavırlarına .. düşünün daha 1 kere bile tokalaşmadık bile .. nasıl anlayacaksam ben onun bana karşı samimiyetini ilgisini .. ben abartıyomuyum bunuda düşünüyorum gerçekten fikirlerinizi açıkca beyan edin !!!!!!!!!!

bir haftada insan ilişkinin ciddiyetini tartamaz bence.Ayrıca senin kendine olan güvenini de biraz sarsıyor. Ne demek annemler beğenmez ne arıyormuş ki, beyaz atlı prenses mi baksana boyunun uzunluğu bile mesele olmuş.Abisinin eşine kısa boylu olduğu için laf yapan aileye de ben diyecek söz bulamıyorum. Sen de boşver. uzaklaş bence.

hımm şimdi biraz daha açık durum. ailesinin rahatsızlıklarından dolayı, belkide kaybetme korkusu bilemiyorum psikolojisi bozulmuş biraz kendi kabuğuna çekilmek istemişte olabilir. çok üstüne gitmek ters tepki verebilir. bir süre daha bekle üzerine gitme derim ben ama sen bilirsin.

Ailesinin ağzının içine bakan adam dan hiç bir hayır gelmez guzelım. kendını boşuna uzmeye degmez. öncelıklerı çok farklı demek. bıraksın ailesi secsın ona bır kurban. ama bu kurban sen olma, bu olayı hırs yapma canım zararlı sen çıkarsın,o bulunmaz bır hınt kumaşı degıl, sadece kendını ulaşılmazmış gıbı göstererek iyi satmış sana. ama iyi düşün, ileride evlensenız bıle asla ıkı kışı olamayacaksınız, ıkı kışı tatıl planı bıle apamayacaksınız, önce ailenın onayı gerekecek. boşver sen bu ailenın bu adamın piyonu olma derım. bu iş senı çok uzer,yıpratır unutma.

o ailesine konuyu açmış daha önce 1 kişiyle görüştüğüm için sorun yapmışlar başta ama durum düzelmiş hallettim ben bişey demiyorlar dedi..

..

anam onu da yumurtlamış ailesıne...tövbe... herşeyı anasına mı anlatıyor bu. kaç kaçabıldıgın kadar uzaga tatlım. bak ben evlıyım, evlılıgı ıyi bılırım. bu adamla evlılık olmaz bılesın. uzuleceksen şimdı uzul. bu adam daha kendını yönetemıyor, evlılıgı nasıl yönetsin.

anam onu da yumurtlamış ailesıne...tövbe... herşeyı anasına mı anlatıyor bu. kaç kaçabıldıgın kadar uzaga tatlım. bak ben evlıyım, evlılıgı ıyi bılırım. bu adamla evlılık olmaz bılesın. uzuleceksen şimdı uzul. bu adam daha kendını yönetemıyor, evlılıgı nasıl yönetsin.

bende çok bozuldum onu anlatmasına çünkü ikimizin özeli yani bazı şeyleri sadece biz bilsek ve aileler bilmesede yeter kendisinede söyledim ben ailemden hiçbişey saklayamam söyledim bilmiyordum öyle diceklerini dedi.. bende öğrenmiş oldun bundan sonra söylemezsin bazı şeyleri bence dedim .. bazı şeyleri daha iyi görmeye başladım sizlerle paylaştıkla rahatladım .. :mymeka:

Bana bi akıl verin ya benimki trajikomik mi desem,of nedesem bilmiyorum olay şu.
Erkek arkadaşımla beraberliğimiz 1 yıldr sürüyor Allah izin verirse evlenicez saygılı,değer veriyor,koruyor,gözü gibi sakınıyor herşyden herşey güzel mükemmel bir koca adayı fakat: çok tartışıyoruz sebepse söylediği sözleri hatrlayamıyor ve hayr söylemedim diye de idda ediyor ve gerisini siz düşünün bir olaydan örnekliyorum hemen
Dışarıdayız dolaşıyoruz beraberliğimiz başlamadan önce benim bir borcum vardı ve 2 gün içinde ödemem gerekiyordu ve bir erkek arkadaşımdan borç aldım büyük bişey deildi ve kardşim gibi sevdiğim bir arkadşımdı herneyse birden aklına o geldı ve kimdi o dedi.Bende hatrlayamadım aradan 1 yıl geçmiş bastrıyo resmen en sonunda hatrladım aaa evet tatlım hatrladım ama şahıs olarak hatrlıyamadım dedim.Ve bana şu cümleyi kurdu TANIMADIĞINI SÖYLÜYORSUN FAKAT O ERKEKTEN PARA ALIYORSUN? dedi.Ve o an resmen dünya dönmeye başladı bende hatırlamıyorum demek farklı tanımıyorum demek farklısır dedim.Ve dönnüp gittim izah etmeye başladı ben söylediğini tekrar edince ben öyle bişey söylemedim dedi.Ağzından çıktığı 2 dk bile olmamşken nekadar izah etsemde nuh diyo peygamber demiyor ve söylediği hiç hpş deildi hayal kırıklığına uğradım açıklama yapıyorum dk dk sn sn açıklama yapmam ragmen herseyı kabul edıyor fakat o sözü söylemediğini idda ediyor 2 gün resmen konuşmadık belki sağlıklı düşünüp hatrlamıştr dedim sakin sakin konuşalım deim söylediği sözler şunlar SÖZYLEMEDıĞıM BıR KELıME ıÇıN SENDEN ÖZÜRDıLEYEMEM TATLIM EVET DESEM ÖZÜRDıLESEM SENı KANDRMIŞ OLURUM VE BEN BÖYLE BıRı DEĞıLıM.Al sana katil olma sebebi ve inanın hiçbir kavgamız sona ermez bu sebepten kapanır tatlıya baglanır ama üç nokta konur ve ilerde tekrar açılır ve tüm tartışmalarımızda aynı olay yaşandığı için çık çıkabilirsen bu işten inanın okadar zorlanıyorum ki hep iddaa başka bişey yok sanırım erkek arkadasımın büyük bir hafıza problemi var ben bu olayı söylediğimdede bana söylediği şu YıNE SEN KENDı KAFANDA KURDUN,YıNE BENı YALNIŞ ANLADIN,YıNE KENDı ıSTEDıĞıN YERE ÇEKTıN çıldrıyorum ve artık okadar üzülüyorum ki işin içinden çıkamıyorum.Alttan alsam nerye kadar 1,2,3,4 bende insanım ve bende patladığımda istemediğim şeyle sarfediyorum kırıyorum kesinlikle ağzını açmaz alttan alır ama aramızdaki saygının gtmesini istemiyorum bana göre yalan söylüyo diyor aklım ve o an senin aklın çalışmıyor,mantığnın çalıştr,anlamıyorsun,aklın almıyor gibi hakaretler ediyorum inanın okadar üzülüyorum ki yine azını açmaz bana bu tarz kelimeler söylememk için ama tutamıyorum kendımı benım canımı yakan ve unutamadıgım bişey ve inkar ediyo ve bu genelde oluyo başa nasıl çıkıcam bilmiyorum

Back
X