Onu artik nasil mutlu edebilirim ?

yok_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
170
0
96
Diğer
2.5 yillik bi iliskim vardi.. Bi ayri bi barisik devam etti hep..
Ama sevgilimin beni cok sevmesine ragmen bnm icin hersyei yapmasina ragmen hep giden taraf ben oldum.. Her gidisimde biraz dha yiprandi cok acilar cektirdim ona cok hatalarim oldu , yalanlarim oldu kabul ediyorum hepsini..
Son ayrilmamiz son damla oldu onun icinde, hakliydi herseyi cocuk oyuncagina cevirmistim.. Ama ben gecte olsa anladim onsuz olamayacagimi, yaptiklarim cocukluktu cahillikti herneyse artik simdi buyumek istiorum ve onu uzdugum gunleri unutturup mutlu etmek istiorum... Ona Son kez dÔn dedim, zor oldu ama o son bi sans dha verdi bana
Ama busefer cok zor bana tekrar inanip guvenmesii.. Napmam lazim herseyi tekrar duzeltebilmek icin ? ne soyliim , nasil davranayim Cunki o hala cok dolu bana karsi hala yaptiklarimi unutamio.. Nasil unutturabilirim onu mutlu etmek istiorum artik..

Sen sevgilini daha iyi tanıyosun canım. Nelerden hoşlanıp hoşlanmadığınıda biliyosun. Yalan söylememeye bak derim. O zaten seni sürekli deniyecektir. Sende herşeyde dürüst davranırsan, çocukluk etmeyi bırakırsan sorun olmaz

Takıntılarından kurtul. Saçma sapan kapris yapma. Sorunun varsa trip yapma açık açık sakin konuş. Neden beni aramadın, nerdeydin gibi güvensizlik hissettiren sorular sorma. Offf işte oldun davran ben bunları isterdim şahsen. Ve kendine güvenli.

zamanla anlarrr herşeyi zamana bırakk sana tamamen güvenmese geri dönmezdiii,

O cok umitsiz beni yine birakip gideceksin dio.. Ama busfer ona ispatlayacagim gercekten ne kdr buyudugumu, amacimin artik onu ve kendimi mutlu etmek oldugunu.. Bana sadece biraz sabir lazim, bugune kdr o sabretti hep ve simdi sira bende...

Bence en iyisi sen o çocuğu bırak güzelim

Çünkü bırak sevmeyi,değer versen bu noktalara gelmezdiniz.

Şimdi o insan haklı olarak sana nasıl güvensin?

Sen olsan sana güvenir miydin ?

Sırf kendin için çocuğu elinde tutuyorsan ki bayanlarda genelde olur

Bir iyilik yap ve

onu mutlu edecek birinin,karşısına çıkma şansını alma elinden.

zamanla güvenini,inancını tekrar kazanırsın.
bu hop die olucak bişey değil...yanlış yapmadığın sürece tamamsın işte..

senin adına sevindim yok-sunalkisalkisalkis
bence doğal ol en önemlisi küçük de olsa yalan söyleme
ona sevgini belli et
tartıştığınız zaman gurur yapma
ona senin için kıymetli olduğunu hissettir
kısacası olduğun gibi davran
zamanla güvenini kazanırsın inşallah canıma.s

Canım kendimden biliyorum. Bende çok güvensizlik çektim aşkıma karşı, ha ara sıra gene çekiyorum doğrudur. Ama o ısrarla doğru olduğunu kanıtladı bana. Şimdi yapman gereken olabildiğinde güven sağlamak. Bir yere gidiyorum de. Sevgilşinle ordan iletişim kur. Ya da ne biliyorum. Şuan bişey yapıyorum de. Ama inandır onu yaptığına. Ve onu ne kadar çok sevdiğinede inandır onu. Küçük notlar bırak bulabileceği yerlere. Bi mektup yaz. ılk başladığınız günden bugüne olan şeyleri ve değiştirmeyi planladıklarını, hatalarını anlat ona. Bir insanın hatasını biliyor olması kadar karşı tarafı mutlu eden başka birşey yoktur. Ben kendi adıma konuşuyorum tabii.

Back
X