- Konu Sahibi negrohaven
en baştan anlatayım. biz onunla 2008de çıkmaya başladık. ben 2009da doğuya öğretmen olarak atandım. o da aynı zamanlarda manisaya atandı. o beni 2009da msnden görüştüğü bir kızla aldattı.çok sorunlar oldu yalanlarını yakaladım. 2010da komşunun kızına aşık olduğu için benden ayrılmak istedi. bnmkiyle beraberken kızı bir kere görmüştüm.bakışlarını sevmemiştim.ben çok üzüldüm ama içime attım. sonra o tekrar o kıza beni sevdiğini söyleyip ondan ayrıldı ve bana dönmek istedi. ben de ona defol dedim.ama o sakız olmaya devam etti. ve bu sakızlığını 2011e kadar devam ettirdi.beni istemek için ailesini bile getirmiş düşünün yani.ailesi o kadar çok yalvardı ki bana. onlara oğlunuza güvemiyorum dedim. numaramı değiştirip tüm muhabbeti kestim. içimden de hep böyle dengesiz ve yalancı insanlarla kimse evlenmez dedim. merak ettim acaba napıyor diye. ve gecen yaz bi baktım o beni aldattığı komsu kızıyla facede fotoğrafları var.geçen hafta da nişan yapmışlar sanırım. nişan fotoğrafları var. depresyona girdim. nedeni de ben onunla oyalanırken çogu nasibimi tepmiştim. ama halbuki o beni aldattığı insanla mutlu. ve ben geçmişte yaşadıklarımdan dolayı hiç bir erkeğe güvenmez oldum. kimseye de benimle sevgili olması için şans vermiyorum. herkes diyor ki senin gibi alımlı biri nasıl bekar anlamıyorum. yanarım yanarım...neye yanarım biliyor musunuz? ben zamanımı ona harcarken mutsuz olup sinir hastası olurken o beni aldattığı kızla mutlu. başkasıyla nişanlansaydı belki o kadar üzülmeyecektim. demek ki erkeklere değmezmiş. Allahtan işim var ki kendimi işime adayarak teselli ediyorum.hakkımı da helal etmiyorum. yuva bozanın yuvası olmazmış. tek tesellim bu sözler.