onu, beni aldattığı için terkettim ama... o, beni aldattığı kızla nişanlandı.

Yaşın kaç bilmiyorum.Evlenmekte bu hayatta herşey demek değil.Kimse de kimsenin nasibini engelleyemez.Eğer kadere inanıyorsan,şu ana kadar evlenmemeninde eski sevgiliden dolayı diğerlerini reddetmeden ötürü değil kader,kısmet nasipten ötürü anlamış olman lazım.Hani tutum ve davranışlarından,hırsından,beddua etmenden anlaşıldığı kadarıyla bırakan değil de bırakılan sen gibi davranıyorsun.Ve bu çocuğa karşı duyguların bitmemiş.Yoksa kimle evlendiği ne halt ettiğini,mutlu olup olmayacağını niye bu kadar umursuyorsun.Yuva yıkanın yuvası olmaz diyorsun da;hangi yuva!!! İnsanlar evleniyor,neler yaşıyor ve bitiyor.Bitir önüne bak.Sen kendin çocuğun olumsuz huylarından bahsediyorsun.Beddua edeceğine dua et.
Hee şunu da unutma.Her insan gençtir hata yapar ve aklı başına gelir.Çocukta olgunlaşmıştır,anlaşmışlardır,kıza kendini affettirmiştir yuva kuruyorlardır.Hiçbir gençkıza da beddua etme.Sonuçta seni de aldatmış sen de affetmişsin ki istemeye kadar gelmiş evine.İstemiyorsan kimse zorla kapından içeri giremez.

Boşver önüne bak.

Back
X