çocuk değil kendini küçük hissediyorsun sadece..bayağı 15 yada 16 falan sandım küçüğüm çocuğum deyince..ya çocuk aklı ile aşk başka ergenlikle düşünerek akş başka her yaşta başkadır..beki o yeni büyüyo kendini farkediyo yeni oturuyodur..hani lisede insan kabullenmez ama çocuktur gerçekten fikirleri falan bile basittir ya ondan ilişkiniz daha masumdu belki..maço falan olmak istiyodur hep sevgilisi ile dolaşmak değil paşan belki..hani başkalarıyla takılmak falan sonra senden izin alır gibi hesap verir yada dizinden ayrılmaz gibi huydan bıkmıştır...arkadaş etkiside olabilir bak..çevresinde öle asarım keserim tipler varsa ruhunda sertlik başlıodur:)
içini sıkmak istemem ama başka şeylerde olabilir..sana diyemez belkide sıkıldım die ama sıkılmıştır..ben 3 sene sonra bu şekilde bırakıldım nedensiz bi gün önce bizden mutlusu yoktu bi gün sonrası uyandım ve bitirmişti..bizde aynı sizin gibi dipdibeydik..üniversite aynıı..kurs aynı..ondan aynısını yaşayabilirsin..olmaz inşallah ama hayırlısı..neden neden die çok ağlama imi arkasından pişmenlık geç duyuyolar çünkü böle bırakınca..
umarım düzelir istediğin gibi olur..
birlikte büyümenizin ne manası var ayrı ayrı buyusenız sonra fıkırlerınız aynı kalırsa 25-26 yaşlarınıza geldıgınızde bırlessenız olmuyor mu acaba :44::44::44::44:
birlikte büyümenizin ne manası var ayrı ayrı buyusenız sonra fıkırlerınız aynı kalırsa 25-26 yaşlarınıza geldıgınızde bırlessenız olmuyor mu acaba :44::44::44::44:
ben birlikte büyüdük derken mecazen söyledim.ilk sevgilim ve sevgilisi olduğum için..ve aynı okulda olduğumuz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?