• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu Boş Yere Üzmüş Müyüm?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gerçeğim diye attı. Şahsen ben ikna oldum 🙂 Ama anlattıklarının hepsini yaşıyor mu, bazı yerlerde katıyor mu onda tereddütlerim var. Bu kadar ısrarla benzer seçimleri bir kadın neden yapar anlayabilmiş değilim.
Yalnız kızın tırnakları çok güzel 😍💅 Sitede Kova hatunu Kova hatunu tek geçiyorum. Muhteşem tırnakları var. Ondan sonra Visenyaa Visenyaa Bu meredith 3. Lüğe Oynar. 🙂 rengi biraz abartı ama başlık sahibini düşününce çokta örtüşmüş 🙂
😘😘

Dedigim şey evladın aşk acısı falan çekerken bana yaptığın gibi karşısına geçip goygoy mu yapacaksın biraz empati yap anlamındaydı.
Kendine gel artık, aşk acısı değil bu, azıcık egon incindi o kadar. Aranızdaki uçurumu anlatmak için tuvalet örneği verdiğin adam tarafından aldatilmak ağırına gitti sadece, aşk acısı görmesek inanırız.

Ben gerçeğim diye attı. Şahsen ben ikna oldum 🙂 Ama anlattıklarının hepsini yaşıyor mu, bazı yerlerde katıyor mu onda tereddütlerim var. Bu kadar ısrarla benzer seçimleri bir kadın neden yapar anlayabilmiş değilim.
Yalnız kızın tırnakları çok güzel 😍💅 Sitede Kova hatunu Kova hatunu tek geçiyorum. Muhteşem tırnakları var. Ondan sonra Visenyaa Visenyaa Bu meredith 3. Lüğe Oynar. 🙂 rengi biraz abartı ama başlık sahibini düşününce çokta örtüşmüş 🙂
Gül atıyorum güzel kadın💋

Şimdi ön sayfada okudum da bir üyeye tırnaklarının fotosunu atmışsın. Bunu yapmaktaki amacın nedir tam olarak gerçekten merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X