• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu çok mu kırdım? Bir insan bu kadar çabuk değişebilir mi? :(

neleroluyorhayatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
550
1
46
Ankara
Kızlar merhaba. Sizlerle paylaşmak istediğim,fikrinizi almak istediğim bir konu var.

1 yılı aşkın zamandır kimse yoktu hayatımda…Ağustos ayında biriyle tanıştım. O süreden beri birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. O her ne kadar ‘’seni artık tanıyorum’’ dese de ben hep bir adım geride kaldım. Benden hoşlandığını söyledi, tanıştıktan 1 ay sonra açıldı. Bende ondan zaman istedim 3 aydır bekliyordu. Çok ilgili,anlayışlı,gereksiz kaprislerimi bile tolere ediyordu.

Yavaş yavaş alışıyordum ki ona; son dönemlerde benim çok uzatmam ve ona güvenmemem bunu da ona fazlasıyla yansıtmam nedeniyle ‘o adam’ gitti artık,yani ben öyle hissediyorum.

Ben kimseye güvenemiyorum. Bir kere de yalan söyledi bana bundan 2 ay önce.Birbirimize yakın şehirlerde oturuyoruz. Bana geleceğini söylediği bir hafta sonu gelmedi,ben ona sorduğumda ise başka bir şehre gitmek zorunda olduğunu söyleyen bir mesaj attı bana.

Ardından 1 saat sonra aradı. Mesajla anlatamamış içine sinmemiş bana yalan söylemek,her şeyi anlattı. Benimle aynı şehirde 3 yıl çıktığı eski sevgilisinin yanına gelmiş buraya.Eski sevgilisi ayrılığı kabul etmiyordu. Son olarak kız,annesini devreye sokup ‘hamileyim’ yalanını uydurup öyle kabul ettirmeye çalışmış. Film gibi bir dizi olay…midem bulandı artık,hazmedemiyorum bu yapılanları dedi ve bir iki gün sürdü bu konuşmalarımız. Ama ben soğudum uzaklaştım hoşuma gitmediğini belirttim bu durumun. Kendini ifade etmeye çalıştı bana ve ona yeniden inanmaya hatta hoşlanmaya başladım ama içimde olan güvensizlik hala mevcuttu.

Ve son olarak Cuma günü…ruh durumumun iyi olmadığı o gün bana söylediği bir şeye yine inanmayıp bunu ona sert bir şekilde dile getirdim .ama bu sefer baya ağır,onun bana olan ilgisine güvenerek çok hoyrat şekilde. o da arytık çok kırıldığını,sürekli yalancı pozisyonuna düştüğünü söyledi..
mesajlarıma karşılık aradı beni birkaç kez açmadım. Sonra da ‘’görüşmeyelim istersen mesajıma da cevap vermedin,silebilirsin hatta facebookdan’’ dedim.kendini ifade etmeye çalıştı,konuştuk haloldu gibi oldu ama sanırım baltayı taşa vurdum bu kez.

Uzaklaştı benden. O günden sonra soğudu. Yılbaşında yeni yılını ben kutladım. O gün hastalanmış. Dün de sordum durumunu. Bir yakınlarının cenazesindeymiş. Faceden attığım mesajı geç yanıtladı,özür diledi cenazede olduğunu söyledi. Eve geldiğinde ise muhabbet etmedi. İznimi isteyip dinlenmek istediğini söyledi…ben bu duruma çok üzülüyorum. O benim peşimden koşarken şimdi ben onun bir mesajını gözler oldum ama nafile.. hiç ses yok.bugün bir şey yazmadım o da yazmadı..,

Acaba istediğim bu zaman onu sıktı Mı? Veya başka biri mi var? Yoksa onu çok mu incittim,bu nedenle soğudu mu benden?Veya eski sevgili mii?? Bilmiyorum kafam çok karıştı.

Bir şeyler söylerseniz sevinirim.

Bu zamana kadar size yalan soylemis, sacma bi gecmisiyle midenizi bulandirmis, ve guveninizi kazanamamis. Simdi de gidince elinizden bir anda degerli oldu. Ama aslinda degeri hak eden bir insan oldugundan degil, sadece gittiginden.. yani daha once elinizin altindaydi ama simdi degil.. bi tek bu sizi rahatsiz eden. Ve kendinizi suclamaya baslamissiniz "gereksiz kaprislerim, ilgisinden yuz bularak soyledigim kirici sozler vs vs" o an icinizden oyle gelmis oyle yapmissiniz. onlar sizin dogru duygu ve dusunceleriniz. Ama suanda yasadiklariniz tamamiyle etkiye tepki. kaybetmemek icin de ugrasiyorsunuz falan ama cok gereksiz..

Inanin bana agustostan bu yana konusup hala emin olamadiginiz birinden size hayir gelmez. ayrica o soyledigi yalanda ufak tefek bisey degil. bence en hayirlisi boyle olmasiydi. boslugunuzu, ve ilgiye ozleminizi ask zannetmeyin sakin

Bu zamana kadar size yalan soylemis, sacma bi gecmisiyle midenizi bulandirmis, ve guveninizi kazanamamis. Simdi de gidince elinizden bir anda degerli oldu. Ama aslinda degeri hak eden bir insan oldugundan degil, sadece gittiginden.. yani daha once elinizin altindaydi ama simdi degil.. bi tek bu sizi rahatsiz eden. Ve kendinizi suclamaya baslamissiniz "gereksiz kaprislerim, ilgisinden yuz bularak soyledigim kirici sozler vs vs" o an icinizden oyle gelmis oyle yapmissiniz. onlar sizin dogru duygu ve dusunceleriniz. Ama suanda yasadiklariniz tamamiyle etkiye tepki. kaybetmemek icin de ugrasiyorsunuz falan ama cok gereksiz..

Inanin bana agustostan bu yana konusup hala emin olamadiginiz birinden size hayir gelmez. ayrica o soyledigi yalanda ufak tefek bisey degil. bence en hayirlisi boyle olmasiydi. boslugunuzu, ve ilgiye ozleminizi ask zannetmeyin sakin

55 kişi görüntülemiş 2 kişi cevap yazmış. teşekkür ederim öncelikle okuyup da yorumunuzu paylaştığınız için.

aslında bu durumun ben de farkındayım .elimden kaçıp gidince kıymete bindi. ama şu var ki;hoşlanmaya başlamıştım ve ben tam duygularımdan böyle emin olmaya başlamışken şimdi içimde bulunduğum bu durumda kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. yani sanki anladı da geri çekti kendini gibi. içimde söylemek istediğim şeyler var. sormak istiyorum ona ama dedim ya kendinin sesi çıkmıyorken yazmak işime gelmiyor. takıntı yaptım galiba :(

Sanki o kime ne hissettiğinden bile emin değilmiş gibi geldi bana, ama bu konuda sizin bir suçunuz yok. Kendinizde hata aramayın.

İnanmıştım duygularına. ama belki de kendi daha sonra emin olamadı ve çekti kendini.

sırf bu durum için benden kendini geri çekiyorsa zaten ortada duygu yok demektir. merak ediyorum ama .ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.

Ask acisi cekenler forumuna genelde pek kisi girmez, bu yuzden cok cevap alamamissinizdir.

Biliyorum neler hissettiginizi. Tam ona alisip, hoslanamaya baslamisken gitti. simdi onun o kadar ay cabalarina karsilik olarak siz birseyler yapmak istiyor olabilirsiniz. Yani o, o kadar pesimden kostu, simdi sira bende diye dusunuyor olabilirsiniz. Ama bu boyle degildir genelde. Erkekler istedikleri kadinin pesinden kosmakla yorulmazlar, vazgectikleri kadinda onlarin pesinden kosmaya basladiginda degersizlesir. Malesef ki bu boyle.. Sessiz kalin. Eger sizi istiyorsa kendisi zaten geri gelir

Son düzenleme:
Ask acisi cekenler forumuna genelde pek kisi girmez, bu yuzden cok cevap alamamissinizdir.

Biliyorum neler hissettiginizi. Tam ona alisip, hoslanamaya baslamisken gitti. simdi onun o kadar ay cabalarina karsilik olarak siz birseyler yapmak istiyor olabilirsiniz. Yani o, o kadar pesimden kostu, simdi sira bende diye dusunuyor olabilirsiniz. Ama bu boyle degildir genelde. Erkekler istedikleri kadinin pesinden kosmakla yorulmazlar, vazgectikleri kadinda onlarin pesinden kosmaya basladiginda degersizlesir. Malesef ki bu boyle.. Sessiz kalin. Eger sizi istiyorsa kendisi zaten geri gelir

Yeni gelişmeler ışığında ''bir derdim var'' forumunda yeni bir konu açtım. facebookumu dondurdum sildiğimi sansın diye. en azından bir sorsun etsin diye.ama tık yok.ne düşünüyor ediyor bilmiyorum.

canım bence vakit kaybetme sen bu cocukla ne istediğini bilmez biri belliki başlamadan bitirmek daha iyi gibi peki ne zaman btms bu kızla ilşkisi yenimi ?

canım bence vakit kaybetme sen bu cocukla ne istediğini bilmez biri belliki başlamadan bitirmek daha iyi gibi peki ne zaman btms bu kızla ilşkisi yenimi ?

Evet sanırım öyle.ama alıştırdı kendine 4 ayda. öyle kötüyüm ki günlerdir. Kızla ilişkisi ne zaman bitmiş bilmiyorum ama kız takıntı yapmış bunu resmen. bunu birkaç arkadaşı da anlattı bana hepsinin anlattıkları aynı.

Cenaze kimin cenazesiymiş ben cenraze durumum varsa ne kadar önemsesem de hemen cevap yazamayabilirim belki siz büyütüyor olabilir misiniz? :44:

Cenaze kimin cenazesiymiş ben cenraze durumum varsa ne kadar önemsesem de hemen cevap yazamayabilirim belki siz büyütüyor olabilir misiniz? :44:

Komsularinin cok yakin degil.
Keske buyutuyor olsaydim :( fazlasiyla kirildim ve beklemiyordum. Demek ki yine de guvenmisim.

Acik acik sormama ragmen "sorun yok" demesine ragmen 5 gun gecti ses yok. Her gun en az 3 kere konusalim diye yalvaran yarim saate bir mesaj atan biriydi. Kesin kafasinda bir sonuca vardi.

2. bir şansı hakediyor gibi geliyor bana sonuçta aranızda ciddi anlamda bir ilişki bile yokken sana bir dizi açıklama yapmış çocuk , yalan söyledğini sen yakalamadan gelip anlatmış bu bile bir erdem , olaya tamamen kötü olarak bakmak yanlış sanırım :) çocuğu karşına alıp konuş , sen onca zaman uzak kaldığın için artık ondan hoşlanmadığını düşünüp çabalamaktan da vazgeçmiş olma olasılığı yüksek.Sonuçta masallar dünyasında yaşamıyoruz bi ferhat değil şirin için dağları delsin.

Back
X