• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu çok özlüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
905
911
103
25 mayısta ayrıldım senden. En büyük yalanı söyledin ve hiç bir şey demeden hayatımdan çıkmak istedin. Ben üzerine gittim sürekli istedim ki yalanının geçerli bir sebebi olsun. Üzerine gittikçe ben bu ilişkiyi bitirdim dedin. 1.5 yılı bir kalemde sildin. Canımı kimsenin yapamayacağı kadar yaktın.. hala neden bu özlem, bu göz yaşları.. nereye gitsem seni hatırlıyorum her yerde, her anıda sen varsın.. unutmak istiyorum ağlamak istemiyorum. Kalbim bu kadar acımasın artık boğazım düğüm olmasın

25 mayısta ayrıldım senden. En büyük yalanı söyledin ve hiç bir şey demeden hayatımdan çıkmak istedin. Ben üzerine gittim sürekli istedim ki yalanının geçerli bir sebebi olsun. Üzerine gittikçe ben bu ilişkiyi bitirdim dedin. 1.5 yılı bir kalemde sildin. Canımı kimsenin yapamayacağı kadar yaktın.. hala neden bu özlem, bu göz yaşları.. nereye gitsem seni hatırlıyorum her yerde, her anıda sen varsın.. unutmak istiyorum ağlamak istemiyorum. Kalbim bu kadar acımasın artık boğazım düğüm olmasın
Burak gitsin kızım değer mi ya

Sana demesi kolay diyeceksin belki ama bir buçuk seneyi bir kalemle silen adam için kendini harap etmeye değer mi

O şimdi hayatını yasıyor sense...
Ne olursa olsun bir kişiye bağımlı kalmak gercekten ınsanın kendıne yaptığı en buyuk eziyet.. Üstelik bundan onun haberı bile yok.
Istedığin kadar cok sevmiş ol, olmadıysa bin hayır arayacaksın ve önüne bakacaksın zamanla o soğukluk giriyor kalbine yeterkı önüne bakmayı bil.

O şimdi hayatını yasıyor sense...
Ne olursa olsun bir kişiye bağımlı kalmak gercekten ınsanın kendıne yaptığı en buyuk eziyet.. Üstelik bundan onun haberı bile yok.
Istedığin kadar cok sevmiş ol, olmadıysa bin hayır arayacaksın ve önüne bakacaksın zamanla o soğukluk giriyor kalbine yeterkı önüne bakmayı bil.
Önüme bakmaya calisiyorum ancak canim yanıyor anılar pesimi bırakmıyor

15 senesi bir kalemde silinmiş ve kucağında bir bebekle kalmış bir insan olarak bildiriyorum; geçiyor. 1,5 yıl ve flört acısı nedir ki.. beyefendi muhtemelen açılacak yeni sular buldu. Aksi halde bu kadar kolay bitiremezdi. Siz de çok gençsiniz, yeni ve çok güzel ilişkileriniz olacaktır. Lütfen kendinizi bu kadar yıpratmayın. İnş çok mutlu olursunuz.

Kocam 5 mayista yurtdisina cikti, hala gelmedi. Bide bebesi var karnimda. Hala bu kadar ozlemedim kiz😅. Bazen kendi kendimize zulum yapiyoruz. Hem yalan soyledi hem duzeltmedi hicbirseyi birakip gitmis birak gitsin. Yalanci adamdan fayda gelmez. Isine kariyerine odaklan daha iyisi cikar karsina.

insanız acı çekeriz, üzülürüz,haklısınız ama, bu kadar dramatize etmeyin olayları nolur.

bilmiyorum bir tek bana mı ''cringe'' geliyor bu kadar abartılı,ağdalı sözler...

gençsiniz,sağlıklısınız,mesleğiniz nedir bilmiyorum ama hayat devam ediyor.

Allah evlat ve anne-baba acısı vermesin bu dünyada.

başka bir fani için bu kadar karartmayın dünyanızı.

inançlıysanız dua edin, hakkımda hayırlısı buymuş diyin.

eğer altından gerçekten kalkamıyorsanız bence psikologa gidebilirsiniz. her şey biz insanlar için. unutmayın.

Kocam 5 mayista yurtdisina cikti, hala gelmedi. Bide bebesi var karnimda. Hala bu kadar ozlemedim kiz😅. Bazen kendi kendimize zulum yapiyoruz. Hem yalan soyledi hem duzeltmedi hicbirseyi birakip gitmis birak gitsin. Yalanci adamdan fayda gelmez. Isine kariyerine odaklan daha iyisi cikar karsina.
Allah tez elden kavuştursun sizi de ♥️

insanız acı çekeriz, üzülürüz,haklısınız ama, bu kadar dramatize etmeyin olayları nolur.

bilmiyorum bir tek bana mı ''cringe'' geliyor bu kadar abartılı,ağdalı sözler...

gençsiniz,sağlıklısınız,mesleğiniz nedir bilmiyorum ama hayat devam ediyor.

Allah evlat ve anne-baba acısı vermesin bu dünyada.

başka bir fani için bu kadar karartmayın dünyanızı.

inançlıysanız dua edin, hakkımda hayırlısı buymuş diyin.

eğer altından gerçekten kalkamıyorsanız bence psikologa gidebilirsiniz. her şey biz insanlar için. unutmayın.
Haklisiniz o nedenle Bir şey diyemiyorum. Durumun altından kalkamıyorum sanırım psikolog en iyi çözüm olacak

Haklisiniz o nedenle Bir şey diyemiyorum. Durumun altından kalkamıyorum sanırım psikolog en iyi çözüm olacak
lütfen umutsuz hissetmeyin. dediğim gibi her şey biz insanlar için. psikologlar da,psikiyatristler de,ilaçlar da...

bedenimiz hastalanınca çok normal karşılıyoruz değil mi? ancak unutuyoruz ki ruhumuz da hastalanabilir aslında. ve ruhumuz hastalanınca da tedavi etmeliyiz,bunun için de gayet güzel yöntemler var.

umarım iyileşirsiniz 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X