• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu çok özlüyorum

Zaten son zamanlarda neden beni seviyorsn kötü biriyim falan diyordu ,sonra her tartışmada ayrılmayı öne sürüyordu ama ben onu çok özlüyorum ve çok sevdim ilk zamanlarımizi özlüyorum araya mesafe girerse bı şans daha olmaz mi
Aynı filmi ikinci kez izleyince ana karakterin başına neler geleceğini bilirsiniz. Ve bu keyif vermez. Umarım anlatabilmişimdir.

Beni her yerden engelledi 7 yıl sonunda benden ayrıldı ben onu çok özlüyorum hala seviyorum napcam iki hafta oldu engeli kaldırmadi ,en son anne olayı yüzünden tavır almıştı, aramız bozuktu soğuk davranıyordu sonra artık yoluna bak ben artık seni sevmiyorum diyip mesaj attı ve beni engelledi her yerden Kasım'da nişan yapacaktık ama sonradan çok sıcak bakmadı ve sürekli annesini ve atanmayı bahane etti onu çok özlüyorum,hiç aklımdan çıkaramıyorum ve yaptığını da sindiremiyorum hala sanki barışacak misiz gibi his var ama engelledi her yerden neden böyle hissediyorum onca yıl geçirdik bı anda sevgisi mi bitti hiç mi dönmez yaaa😓

Evlendikten sonra kavga dövüş geçirilen 1 sene çok daha kötü etkilerdi inan yemişim 7 senesini keşke ayrılsaydım derdin.
Çünkü verilen emek, yapılan bir sürü harcama duyan duymayan kimsenin kalmaması, boşanma işleri gibi gibi ayrılırken halletmen gereken bir çok ayak bağın oluyor.

Onu sakın arama arayınca fikri değişip dönmeyecek aksine aa beni unutamamış deyip totosu kalkacak değmez bence hem dönmeyip hem egosunu tatmin etmeye.
Ağlayacaksın sızlayacaksın özleyeceksin ama zamanla geçecek ilk 1 ayı geçir sonra alışacaksın aşktan çok alışkanlığın vardır 1 ayın sonunda geçer yavaş yavaş. Zaman ilacı işte geçecek yavaş yavaş.
Ama arama iletişime geçme atarlı giderli söz paylaşma.

Hickimse sevmediği insana acımaz.Sevgim bitti küçük bir laf değil.Zorlarsaniz hatıra da kalmaz tiksinir.İs çok cirkinlesir .Siz dsevmediginizi düşünün birini o sizi çok seviyor gönlü olsun diye döner miydiniz.İsteseniz bile dünyanın en iyi insanı olsanız bile sevmediginize dokunmazsiniz bile.Hayat işte yıllar içinde nasıl vücut çöküp yaşlanır duygularda bazen birinde biter eskir solar.Yani yıllar değil önemli olan isterse 50 yıl olsun herşey bitebilir hayat bu .

Seviyorum özlüyorum dediğin kişi anan baban değil elin oğlu zamanla unutursun nedir yani.

Zaten son zamanlarda neden beni seviyorsn kötü biriyim falan diyordu ,sonra her tartışmada ayrılmayı öne sürüyordu ama ben onu çok özlüyorum ve çok sevdim ilk zamanlarımizi özlüyorum araya mesafe girerse bı şans daha olmaz mi
Aaa aaa adam kendini de biliyor üstelik itiraf da ediyor.çok şaşırdım doğrusu.sen de kendini bile sevilmeye layık bulmayan biri için aşk acısı çekiyorsun.

😓 okulum vardı bitince bı sürü suru şey bahane etti yok Atanalim Yok ev aldım borcu bitsin filan son bı senede tamam yapalım yok Haziran da yok Kasım'da dedi sürekli erteledi ve en son beni bıraktı 😥

Açar merak etme, böyle tiplerin geride bıraktıklarının ne halde olduğunu bilmek gibi garip zevkleri oluyor. Ama asla sizi sevdiğinden ya da özlediğinden değil. Boşlukta olduğundan. Sakın buna kanmayın. Ben de 8 senemi böyle birine harcadım. Ayrıldığımızdan bile haberim olmuyordu düşünün yani öyle bir manyaklık. Harcadığım zamana yazık diyorum sadece. çünkü evlenseydim muhtemelen mutsuz olacaktım ve boşanacaktım. Sonra karşıma eşim çıktı ve 1,5 sene içinde evlendik. Ha belki birisi girmeyecekti hayatıma, belki hiç evlenmeyecektim. Ama eskisinin acısı bir şekilde geçti. Ben evlendikten sonra ulaşmak için çok uğraştı ama bu sefer de engelleyen ben oldum. Ha sadistçe bir zevk almadım değil :KK62:

Açar merak etme, böyle tiplerin geride bıraktıklarının ne halde olduğunu bilmek gibi garip zevkleri oluyor. Ama asla sizi sevdiğinden ya da özlediğinden değil. Boşlukta olduğundan. Sakın buna kanmayın. Ben de 8 senemi böyle birine harcadım. Ayrıldığımızdan bile haberim olmuyordu düşünün yani öyle bir manyaklık. Harcadığım zamana yazık diyorum sadece. çünkü evlenseydim muhtemelen mutsuz olacaktım ve boşanacaktım. Sonra karşıma eşim çıktı ve 1,5 sene içinde evlendik. Ha belki birisi girmeyecekti hayatıma, belki hiç evlenmeyecektim. Ama eskisinin acısı bir şekilde geçti. Ben evlendikten sonra ulaşmak için çok uğraştı ama bu sefer de engelleyen ben oldum. Ha sadistçe bir zevk almadım değil :KK62:
Yani aslinda engeli açması değil mesele acip bişey yapmıyorsa zaten peşinden kosmamdan zevk alıyor demektir o da biseye yaramaz ki, inşallah çok mutlu olun

Facebook hesabı kullanıyor sadece ve ordaki ilişki durumunu değiştirmemiş ya umutlanacak şeyler arıyorum resmen acaba bana sinirden mi engelledi sevmiyorum dedi çünkü çok üstüne gitmiştim tamamen bitirseydi ilişki durumunu da kaldırırdi

Adamın size sevgisi bitmiş daha ne kadar açık olabilir ki?

Adamın size sevgisi bitmiş daha ne kadar açık olabilir ki?
Facebook hesabı kullanıyordu bı tek ve ordaki ilişki durumunu değiştirmemiş en son zaten çok üstüne gitmiştim baya saymıştim bana sinirlenip engellemiş olamaz mı Belki tam olarak bitirmemistir kendi içinde

Back
X