• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O'nu çok seviyorum,aklımdan çıkmıyor..

renklisaat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
28
0
0
Ankara
kızlar ben daha önce bi konu açmıştım sevdiğim insanla ilgili...
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/431529-yalan-soyledim.html
şuan kendimi çok kötü hissediyorum. sürekli ağlıyorum kendimi suçlayıp duruyorum. hiçbirşey yapmak istemiyorum sadece uyumak herşeyi unutmak istiyorum. çevremde ilişkillerinden o kdar mutlu insanlar var ki.. onların yanında duramıyorum hıçkıra hıçkra ağlamaya başlıyorum. çok üzgünüm onu çok seviyorum aklımdan çıkmıyor sizce bana geri döndürebilir miyim...:43::43::43::43::43:

Tek yapman gereken güçlü bir iradeyle
önüne bakmak... :68:

belli ki tavırları seni kendisine çekmiş.. bazen böyle insanlar sadece beğenilmekten besleniyor.. zaten sana karşı bir kıvılcımı olmuş olsa daha ozamanlar belki birşey olurdu.. sen adamı resmen işletmişsin.. ben bunlara böyle derim.. kendi kimliğini gizleyip başkası diye tanıtıyorsun.. boşuna zaman kaybetme.. belki de bu durumda bir psikologla görüşmen yardımcı olabilir sana bu süreci daha kolay atlatman için.. belli bir süre de bilgisayardan uzak durman biraz dışarıya açılman faydalı olur senin için.. bir hobyn varsa bişeyler yap aklını dağıtır..
olmuşla bitmişe çare bulunmaz..
hakkında hayırlısı arkadaşım

merhaba canım. forumda başka şeyler araştırırken mesajını gördüm ve duygularını tahmin edebildiğim için cevap yazmak istedim. öncelikle benim yüzümden oldu böyle yapmasaydım beraber olurduk şeklinde düşüncelerle kendini suçluyorsun. ama inan bana bu o kadar yersiz ki. bu tip şeyleri zamanında ben de düşündm. hep kendimi suçladım.(konular farklı olsa da genel ilişki anlamında ayrılmalar sevgili olamamalar anlamında) ve bunun sonucunda ne oluyor biliyor musun? o kişi aşk haline geliyor takıntı haline geliyor. suçu kendimize yükleyip karşıdakini tamamen iyi gördüğümüz için ona hata yüklemiyoruz ve gözümüzde sevilebilir olmaya devam ediyor. halbuki gerçek "sen"i ve gerçek "o"nu görürsek o zman sevmeye ne kadar değer ,ve sorun yalnızca senin yaptığın bu sahte mesajlaşma olayında mı anlarsan o zaman için biraz daha huzura kavuabilir. affetmek ya da senle beraber olmak isteseydi olurdu. sorun kesinlikle bu değil. ne aşklar sevgiler yaşarken unutmayacağız sandıklarımız inan ki zamanla unutuluyor. hayatında yeni bir sayfa yeni bir ilşki açarsan onu unutacaksın inan. sevgiler.lütfen zamanını böyle üzülerek geçirme

Bahsettiğin konuna cevap yazmıştım...
Bunada yazayım..

Kendini suçlamaktan vazgeç artık..

Bir uğraş bul kendine..

Ders çalış, kitap oku.. Arkadaşlarınla takıl.. vs.. Kafanı dağıt..

Her şey olacağına varır.. Kendini böyle yıpratmakla eline bir şey geçmiyecek yada bir şeyler değişmeyecek..

Dua et, sığın Rabbine, senin içini en iyi bilen ve sana senden daha yakın olan O'dur...

Sevgiler..

cevaplarınız için çok teşekkür ederim. benim hissettiğim tek şey pişmanlık da olabilir. ben insanın günahını aldım sonuçta. o bunu haketmedi oysa. bi şekilde aklımdan atamıyorum bunun adı sevgimi aşk mı tutku mu bilmiyorum. ama onsuz da yapamıyorum. kendimi ona affettirmeye yüzüm hiç yok ben bununda farkındayım. bi uğraşım elbette var okul iş kendime zamanım bile kalmıyor aslında niye böyle oldu ben kimseye haksızlık edecek insan değildim :43::43::43::43::43:

merhaba canım. forumda başka şeyler araştırırken mesajını gördüm ve duygularını tahmin edebildiğim için cevap yazmak istedim. öncelikle benim yüzümden oldu böyle yapmasaydım beraber olurduk şeklinde düşüncelerle kendini suçluyorsun. ama inan bana bu o kadar yersiz ki. bu tip şeyleri zamanında ben de düşündm. hep kendimi suçladım.(konular farklı olsa da genel ilişki anlamında ayrılmalar sevgili olamamalar anlamında) ve bunun sonucunda ne oluyor biliyor musun? o kişi aşk haline geliyor takıntı haline geliyor. suçu kendimize yükleyip karşıdakini tamamen iyi gördüğümüz için ona hata yüklemiyoruz ve gözümüzde sevilebilir olmaya devam ediyor. halbuki gerçek "sen"i ve gerçek "o"nu görürsek o zman sevmeye ne kadar değer ,ve sorun yalnızca senin yaptığın bu sahte mesajlaşma olayında mı anlarsan o zaman için biraz daha huzura kavuabilir. affetmek ya da senle beraber olmak isteseydi olurdu. sorun kesinlikle bu değil. ne aşklar sevgiler yaşarken unutmayacağız sandıklarımız inan ki zamanla unutuluyor. hayatında yeni bir sayfa yeni bir ilşki açarsan onu unutacaksın inan. sevgiler.lütfen zamanını böyle üzülerek geçirme

beni anladığın için çok teşekkür ederim.:5: söylediğin gibi belkide ona çok fazla anlam yükledim hep suçsuz olduğunu düşündüğüm içinde melek oldu gözümde. zamana çok ihtiyacım var 2 oldu ama.. unutucam unutmaya çalışıcam. arkadasın dediği psikolog olayını bende düşndüm gittim de.. bende olan duygu pişmanlıkmış bu ona olan ilgimle artmış artmış vicdan meselesine dönüşmüş. kalbimden atmamın da tek ilacı zamanmış depresyon ilaçları değil. ne kadar dua ediyorum rabbime beni affet bi kapı aç bana diye bir bilsennn.. :14::14::14::14::14:

canım sen nıye kendını bu kadar suclu hıssedıyosun utandıgın cekındıgın ıcın baska adresten yazmıssın bunda ne var kı o da bı daha karsıma cıkma demıs bence cok kaba bırısı aslında senın ıcın cok hayırlı olmus ama ne kadar da hayırlı desek de senın aklında olcak onun ıcın zamana ıhtıyacın var zaman zamn zaman

çevremde ilişkillerinden o kdar mutlu insanlar var ki.. onların yanında duramıyorum hıçkıra hıçkra ağlamaya başlıyorum. çok üzgünüm onu çok seviyorum aklımdan çıkmıyor sizce bana geri döndürebilir miyim

Sen de mutlu olabilirsin ama bu kişiyle değil :50:
Mutluluğu neden illaki bu kişide arıyorsun ?
Geri döndürebilir miyim demişsin.Sizin onunla bir ilişkiniz olmamış ki,nereye döndüreceksin ?
İlişkiniz olsa mutlu olacağınız da meçhul.
Sadece evet demesi seni mutlu edecek,ötesini düşünemez olmuşsun.
Bazen kabullenip zorlamamak lazım.Hayat akıp gidiyor,bu kadar takılıp kalmak doğru değil.
Mutluluğu başkasında aramanın zamanı gelmiş.

Son düzenleme:
beni anladığın için çok teşekkür ederim.:5: söylediğin gibi belkide ona çok fazla anlam yükledim hep suçsuz olduğunu düşündüğüm içinde melek oldu gözümde. zamana çok ihtiyacım var 2 oldu ama.. unutucam unutmaya çalışıcam. arkadasın dediği psikolog olayını bende düşndüm gittim de.. bende olan duygu pişmanlıkmış bu ona olan ilgimle artmış artmış vicdan meselesine dönüşmüş. kalbimden atmamın da tek ilacı zamanmış depresyon ilaçları değil. ne kadar dua ediyorum rabbime beni affet bi kapı aç bana diye bir bilsennn.. :14::14::14::14::14:

zaten zaman içinde artık bunu düşünmediğinde kurtulsam bu durumdan demediğinde unutmuş olacaksın canım. başka şeyler yap arkadaşlarınla vakit geçir başka kişilere sevebileceğin gözle bakmaya başla. her sey biraz değişmeye başladıkçagerisi gelecek ve düzelecek. belki daha sonra tekrar hatırlarsın ama bu şekilde değil. ona kızarak hatırlayacaksın

zaten zaman içinde artık bunu düşünmediğinde kurtulsam bu durumdan demediğinde unutmuş olacaksın canım. başka şeyler yap arkadaşlarınla vakit geçir başka kişilere sevebileceğin gözle bakmaya başla. her sey biraz değişmeye başladıkçagerisi gelecek ve düzelecek. belki daha sonra tekrar hatırlarsın ama bu şekilde değil. ona kızarak hatırlayacaksın
çok haklısın miele. bugün çok tuhaf birşey oldu içimde nedenini bilmediğim bi mutlulukla uyandım. kalktım giyindim süslendim. şaşırdım resmen kendime.. dediğin gibi ona değil kendime kızıyorum bu kadar çok takarak!:25::25::25:

Olmayan şeyleri zorlama canm ...boşa denilen bir şey değildir herşeyde bir hayır vardır diye...sen sadece olsun diye uğraşıyorsun belkide olduktan sonra o kişiyle senı bekleyen iyi bir son yok...Allah bir şeyleri çok istediğimiz halde gerçekleştirmiyorsa emin ol bunda bir hayır vardır...Çünkü Allah kullarına şer vermez...sonra sonra uyanacaksın zamanla belkide görüp anlayacaksın...demek Allah bana kötü şeyler yaşamamam için bu insanla bir şey yaşamama izin vermedi diye...inan zorlama ...Allah bize hep işaretler ve uyarılar verdine inanıyorum ben, sende böyle algıla ...benım için hayırlısı buymuş de...

Back
X