kızlar iş yerinde bayan ağırlıklı çalışıyoruz.benim anlaştığın 4-5 bilemedin 6 kişi var gidip geldiğim bide normal KONUŞTUĞUM İNSANLAR VAR.hafta sonu evime 6 kişiyi davet ettim iş yerindede baya bi meraklı insanları didik didik inceleyen bi kadın var evine gelir herrrrrryerini inceler toz varmı şu varmı bunu nerden aldın ne hazırlaıdn kaç çeşit bıdı bıdı.... onunlada konuşuyorum ama onu çağırmadım o kişilerle bu karakterde 3 kişi var onlarıda bu hafta SONU ALİM trip atmasınlar hemde hepsi aynı anda birden çıkar dedim. bide çoluk çocuk aynı anda 10 kişi artı çocuklarla 16-17 KİŞİ AĞIRLAYAMAM YANE İKİYE BÖLDÜM açıkçası ama bu
kadın bana gene trip atıyo sen beni neden onlarla çağırmadın diye anlatıyorum onların çocukları 2 yaşında sizin üçünüzünki aynı yaşta o kadar kalabalık grbu ağırlayamazdım böle düşündüm diye bu hafta sonu çağırdım elemem çocuğun öğretmeni gelcek dedi iş yerinded bana trip atıyo
ama kendine gelince beni çağırmıyor kahvaltıya diğer arkadaşları çağırıyo ben bişe demiorum takılmam zaten böle şeylere ama bana özelliklede o gün evime gelenlere tek tek trip atıyo bi fazlalaık benmiydim diye
hadi kendince bana atıyo ama evime gelenlerden ne istiyo bunu anlamıroum nasıl bi yol izliyim bu kadına karşı?
bide 35 yaşında benden ve benim takıldığım yaş grubundan tam 10 yaş büyük
kadın bana gene trip atıyo sen beni neden onlarla çağırmadın diye anlatıyorum onların çocukları 2 yaşında sizin üçünüzünki aynı yaşta o kadar kalabalık grbu ağırlayamazdım böle düşündüm diye bu hafta sonu çağırdım elemem çocuğun öğretmeni gelcek dedi iş yerinded bana trip atıyo
ama kendine gelince beni çağırmıyor kahvaltıya diğer arkadaşları çağırıyo ben bişe demiorum takılmam zaten böle şeylere ama bana özelliklede o gün evime gelenlere tek tek trip atıyo bi fazlalaık benmiydim diye
hadi kendince bana atıyo ama evime gelenlerden ne istiyo bunu anlamıroum nasıl bi yol izliyim bu kadına karşı?
bide 35 yaşında benden ve benim takıldığım yaş grubundan tam 10 yaş büyük
Son düzenleyen: Moderatör: