Onu düşünmekten çıldıracağım

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
kızlar deliricem yardım edin
sürekli onu düşünüyorum, daha kötüsü özlediğimi hissediyorum
hep acaba ne yapıyor şu an diye aklımdan geçiyor
hayatında başkası vardır kesin diye düşününce üzülüyorum
ben galiba onu seviyorum :(
lanet olsun ya
düşündükçe daha çok kazıyorum onu aklıma
mesaj atmaktan, çağrı atmaktan alamıyorum kendimi
hiçbirine dönmüyor, belki de beni engelledi o yüzden görmüyorum bilemiyorum
ya da bilerek cevap vermiyor
çok mutsuzum çok..

onu sevmemem lazım, mesaj atmamam, aramamam lazım...
çünkü aldattı beni o..
neden özlüyorum ki onu hala..
o buraya geldi diye, çok yakınken bu kadar uzağız diye..

10 gün önce o mesaj atıyordu
annemle haber gönderiyordu 'özledim' diye
kuzeniz çünkü biz.

bugün de sınav sonucum açıklandı diye çok kuru bi tebrik mesajı göndermiş..
içim acıdı onu görünce..
mesaj gönderdim cevap olarak, yanıt gelmedi, senden nefret ediyorum dedim
yine yanıt gelmedi, mail attım yine yanıt gelmedi...

oysa ona hiç mesaj atmamalıydım
ama yapamıyorum engel olamıyorum kendime..

yakın zamanda tercihlerim yapılacak, annem tercihlerde onun yardım etmesini istiyor..
nasıl olacak ki bu, nasıl ondan yardım isterim, nasıl yüz yüze bakabileceğiz ki..

yardım edin nolur..
daha 10 gün önce yanına gitmiyorum diye sitem eden insan şimdi neden bu kadar umursamaz

kesin başkası var.. kabullenemiyorum :43:

allah belasını versin, şu halde bile onu düşünüyorum, onca yaptıklarına rağmen :50:

ve evet engellemiş beni telefonundan, çağrı attığımda çalmıyor, mesaj attığımda gitmiyor..
numaram açık aradığımda 1 saniye sonra otomatik olarak meşgule atılıyorum, gizliden çaldırınca uzun çalıyor..

bunu da yaptı ya..
şu anda öyle mutsuzum ki
aldığım güzel puana bile sevinemiyorum.

Son düzenleme:
Herhalde çok yalnızsın. Ne biliim arkadaşın falan yok sanırım. Ya da bir işin, uğraşabileceğin başka bir şeyler...
Yoksa bu adamı bu kadar dert edinmezdin kendine herhalde.

Ne kadar yanlış yaptığının, kendini ezik duruma düşürdüğünün farkında olup da aynı hataları yapmaya devam etmek neden anlamadım.

Herhalde çok yalnızsın. Ne biliim arkadaşın falan yok sanırım. Ya da bir işin, uğraşabileceğin başka bir şeyler...
Yoksa bu adamı bu kadar dert edinmezdin kendine herhalde.

Ne kadar yanlış yaptığının, kendini ezik duruma düşürdüğünün farkında olup da aynı hataları yapmaya devam etmek neden anlamadım.

tatilde bi uğraşım yok, arkadaşlarımla olsam bile gece olunca aklıma geliyor..
ama artık anladım, engellemiş beni yani istemiyor. artık ben de hiçbir şekilde rahatsız etmem onu.

tatilde bi uğraşım yok, arkadaşlarımla olsam bile gece olunca aklıma geliyor..
ama artık anladım, engellemiş beni yani istemiyor. artık ben de hiçbir şekilde rahatsız etmem onu.

Zaten hep gece olunca mailler atılır, mesajlar yazılır, hüzne boğulur insan. :ssz:

Seni engellemişse demek ki artık tek kelime dahi görmeye tahammül edemiyor. O kadar umrunda değilsin ki. :S
En doğrusunu yaparsın bir daha iletişim kurmamakla.

tercih konusunda ondan yardım alacağına bir dershaneye ya da başka birine danış, çok istersen ben bile yardım ederim yani, bence hayatından kesnlkle çıkartmalısın onu. bak daha çok gençsin tercihlerden sonra da hayatın epey değişir büyük ihtmalle, arkadaşımın da dediği gibi kendini çok yalnız hissettiğinden kaynakladğını düşünüyorum ben de. yeni bir ortama gireceksin hayatında değşiiklikler olacak yeni nsanlarla tanışacaksın, seni böyle umursamayan birine bu kadar bağlılık niye? boşvermeye çalış, karşına çıkacak yeni fırsatların insanların hayalini kur, ümidini besle, ümitler insanı ayakta tutar yarına hazırlar ;) boşuna kenidini üzme.

Zaten hep gece olunca mailler atılır, mesajlar yazılır, hüzne boğulur insan. :ssz:

Seni engellemişse demek ki artık tek kelime dahi görmeye tahammül edemiyor. O kadar umrunda değilsin ki. :S
En doğrusunu yaparsın bir daha iletişim kurmamakla.

ama anlayamıyorum..
çok değil ki, 10 gün önce :( 10 gün önce mesaj attı, gitmiyorum yanına diye üzüntüsünü belli eden bir mesaj

neden yapıyor bunu bana :14:

bence boşuna üzüyorsun kendini.. anladığım kadarıyla çok gençsin.. böyle şeylerle harap etme kendini ben eminim daha sevebileceğin çok kişi çıkıcak karşına seni hakedecek..

ama anlayamıyorum..
çok değil ki, 10 gün önce :( 10 gün önce mesaj attı, gitmiyorum yanına diye üzüntüsünü belli eden bir mesaj

neden yapıyor bunu bana :14:

Dengesiz ve ne hissettiğinden emin olamayan bir insan.
Kendini yalnız hissettiği için de seninle ilgilenmiş olabilir. Ama sonrasında başka bir uğraş bulunca seni bırakmıştır.
İnsanlar o kadar acımasız ki. Kendi duygularını tatmin edip karşısındakileri harap edebiliyorlar.
Ama sen de biraz tedbirli olsaymışsın keşke. :/ Bunu boşver. İyi bir insan ve çok sevebileceğin başka bir erkek çıkar karşına her şeyi unutursun.

aynı durum bana da oluordu kendini yanlız hissetme bebeim:9: şu an seni teselli eder mi bilmiorum ama bunun tek ilacı zaman. Onu unutamıorum ne yapıcam ne edicem die düşünürsen hiç unutamazsın çünkü yıne onu unutmayı ve onunla ılgılı şeyleri düşüniceksin düşünmemeye çalış derim ben. Allah kolaylık versin:54:

Dengesiz ve ne hissettiğinden emin olamayan bir insan.
Kendini yalnız hissettiği için de seninle ilgilenmiş olabilir. Ama sonrasında başka bir uğraş bulunca seni bırakmıştır.
İnsanlar o kadar acımasız ki. Kendi duygularını tatmin edip karşısındakileri harap edebiliyorlar.
Ama sen de biraz tedbirli olsaymışsın keşke. :/ Bunu boşver. İyi bir insan ve çok sevebileceğin başka bir erkek çıkar karşına her şeyi unutursun.

kesinlike katılıyorum canım..

kızlar deliricem yardım edin

onu sevmemem lazım, mesaj atmamam, aramamam lazım...
çünkü aldattı beni o..

mesaj gönderdim cevap olarak, yanıt gelmedi, senden nefret ediyorum dedim
yine yanıt gelmedi, mail attım yine yanıt gelmedi...

ve evet engellemiş beni telefonundan, çağrı attığımda çalmıyor, mesaj attığımda gitmiyor..
numaram açık aradığımda 1 saniye sonra otomatik olarak meşgule atılıyorum, gizliden çaldırınca uzun çalıyor..

bunu da yaptı ya..
şu anda öyle mutsuzum ki
aldığım güzel puana bile sevinemiyorum.

Yardım istemişsiniz ama ne yapmamanız gerektiğini de kendiniz yazmışsınız zaten, bize laf kalmamış...

Yardım istediğiniz nokta kendinize söz geçirme gayretiniz ama bunun bir formülü yok...

Size "gezin, dolaşın, kuaföre gidin, spor yapın, o başkasını bulduysa siz de bulun" denecek...

Fakat aklınızda o olduğu müddetçe gün içinde bunları yapar akşam eve döndüğünüzde yine onu düşünürken bulursunuz kendinizi... Bu da size rol yaptığınızı hissettirdiği için daha da kötü olursunuz...

Sizin diğer terk edilen, engellenen, iletişim kanalları koparılan insanlardan farklı olarak bir şansınız, umudunuz var en azından...

"Onun yüzünden aldığım güzel puana bile sevinemiyorum" demişsiniz, yanılıyorsunuz, bu, hayatınızı kurmanız ve kurtarmanız için size uzatılan bir yardım eli, bizden yardım istiyorsunuz ama gayretiniz karşılığında bu zor zamanlarınızda yeni bir hayat fırsatıyla ödüllendirilmişsiniz ki bu, size verilecek tüm tavsiyelerden daha geçerli bir kurtuluş yolu...

Ya bu eli tutar hayatınıza eskisinden de güzel yön verirsiniz ya da bu şansı değerlendirmez bu dönemi sizi aldatan, terk eden, kendisine ulaşmanızı engelleyen birini düşünerek geçirir yanlış tercihler yapıp mutsuz olursunuz... Üstelik kuzen olduğunuza göre tam olarak kopamayacağınız için hayat boyu onu ve kendinizi suçlayarak...

Seçim sizin... :51:

Bu adamlardaki ilgisizliğin son dönemde artan aldatma vs olaylarının göstergesi olarak Venüsün ikizler burcunda olmasına bağlıyorum artık. Venüs transiti ikizler burcuna geçince çift eşlilik yeni heyecanlar arama sorumluluklardan kaçma yüzeysellik aldatma vs olayları çoğalıyor. Ama akılları başlarına gelecek bunlarında ne zaman bakalım hayırlısı.

Seni sevse sana bunları yaşatırmıydı
Seni sevmiyo olması onu unutmak için ve ondan soğumak için mükemmel bir yol
Bunu düşün sürekli sevmeyen bir insan için kendini üzme

Bence kendine güven ve aldığın o güzel puana sevin sevinçlerini buruk yaşama eğer o senin sevgini haketseydi zaten yanında olurdu böyle düşünmeye çalış.

Back
X