- Konu Sahibi llllpocahontasllll
-
Herhalde çok yalnızsın. Ne biliim arkadaşın falan yok sanırım. Ya da bir işin, uğraşabileceğin başka bir şeyler...
Yoksa bu adamı bu kadar dert edinmezdin kendine herhalde.
Ne kadar yanlış yaptığının, kendini ezik duruma düşürdüğünün farkında olup da aynı hataları yapmaya devam etmek neden anlamadım.
tatilde bi uğraşım yok, arkadaşlarımla olsam bile gece olunca aklıma geliyor..
ama artık anladım, engellemiş beni yani istemiyor. artık ben de hiçbir şekilde rahatsız etmem onu.
Zaten hep gece olunca mailler atılır, mesajlar yazılır, hüzne boğulur insan.
Seni engellemişse demek ki artık tek kelime dahi görmeye tahammül edemiyor. O kadar umrunda değilsin ki. :S
En doğrusunu yaparsın bir daha iletişim kurmamakla.
ama anlayamıyorum..
çok değil ki, 10 gün önce10 gün önce mesaj attı, gitmiyorum yanına diye üzüntüsünü belli eden bir mesaj
neden yapıyor bunu bana
Dengesiz ve ne hissettiğinden emin olamayan bir insan.
Kendini yalnız hissettiği için de seninle ilgilenmiş olabilir. Ama sonrasında başka bir uğraş bulunca seni bırakmıştır.
İnsanlar o kadar acımasız ki. Kendi duygularını tatmin edip karşısındakileri harap edebiliyorlar.
Ama sen de biraz tedbirli olsaymışsın keşke. :/ Bunu boşver. İyi bir insan ve çok sevebileceğin başka bir erkek çıkar karşına her şeyi unutursun.
kesinlike katılıyorum canım..
kızlar deliricem yardım edin
onu sevmemem lazım, mesaj atmamam, aramamam lazım...
çünkü aldattı beni o..
mesaj gönderdim cevap olarak, yanıt gelmedi, senden nefret ediyorum dedim
yine yanıt gelmedi, mail attım yine yanıt gelmedi...
ve evet engellemiş beni telefonundan, çağrı attığımda çalmıyor, mesaj attığımda gitmiyor..
numaram açık aradığımda 1 saniye sonra otomatik olarak meşgule atılıyorum, gizliden çaldırınca uzun çalıyor..
bunu da yaptı ya..
şu anda öyle mutsuzum ki
aldığım güzel puana bile sevinemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?