- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
- Konu Sahibi tenesemisir
kızlar önerilerinize ihtiyacım var..
bir arkadaşım var, erkek, okuldan arkadaşım..
ders için bi kaç kez evine gittim ama o bana hiç gelmemişti.. Pek bi samimiyet yok arada gibi de, var gibi de. Yani muhabbetimiz iyi ama kanka değiliz.
Bizim evler yakın, ama ben bir hafta sonra taşınıcam..
Onu evime çağırmak istiyorum bu akşam
browni yapmıştım dün söylemesi ayıp çok güzel oldu,
browni yemeye çağırıcam hem muhabbet ederiz diye..
ama beni yanlış anlamasından çekiniyorum.. ama yine de içimde bastıramadığım bi istek var, çağırmak istiyorum. Onunla muhabbet etmeyi çok severim..Zaten taşınıcam, hazır bu evdeyken bi kez gelmesin mi yani..
saçmala diyip kendimi susturuyorum, ama çocuk face'de online ve elim face'ye gidip duruyor
onu çağırayım mı ?
nasıl çağırayım ne diyeyim ?
not : bu arada ondan hoşlanma durumum yok, hani muhabbetinizin iyi oldugu ama sevgili olarak görmediğiniz erkekler olur ya.. Hani evlenilcek değil eğlenilecek çocuk misali :)) gelsin muhabbet edelim istiyorum..
bir arkadaşım var, erkek, okuldan arkadaşım..
ders için bi kaç kez evine gittim ama o bana hiç gelmemişti.. Pek bi samimiyet yok arada gibi de, var gibi de. Yani muhabbetimiz iyi ama kanka değiliz.
Bizim evler yakın, ama ben bir hafta sonra taşınıcam..
Onu evime çağırmak istiyorum bu akşam
browni yapmıştım dün söylemesi ayıp çok güzel oldu,
browni yemeye çağırıcam hem muhabbet ederiz diye..
ama beni yanlış anlamasından çekiniyorum.. ama yine de içimde bastıramadığım bi istek var, çağırmak istiyorum. Onunla muhabbet etmeyi çok severim..Zaten taşınıcam, hazır bu evdeyken bi kez gelmesin mi yani..
saçmala diyip kendimi susturuyorum, ama çocuk face'de online ve elim face'ye gidip duruyor
onu çağırayım mı ?
nasıl çağırayım ne diyeyim ?
not : bu arada ondan hoşlanma durumum yok, hani muhabbetinizin iyi oldugu ama sevgili olarak görmediğiniz erkekler olur ya.. Hani evlenilcek değil eğlenilecek çocuk misali :)) gelsin muhabbet edelim istiyorum..