Onu evime çağırayım mı ?

tenesemisir

Her şey insanlar için
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
1.984
440
373
kızlar önerilerinize ihtiyacım var..
bir arkadaşım var, erkek, okuldan arkadaşım..
ders için bi kaç kez evine gittim ama o bana hiç gelmemişti.. Pek bi samimiyet yok arada gibi de, var gibi de. Yani muhabbetimiz iyi ama kanka değiliz.
Bizim evler yakın, ama ben bir hafta sonra taşınıcam..
Onu evime çağırmak istiyorum bu akşam
browni yapmıştım dün söylemesi ayıp çok güzel oldu,
browni yemeye çağırıcam hem muhabbet ederiz diye..
ama beni yanlış anlamasından çekiniyorum.. ama yine de içimde bastıramadığım bi istek var, çağırmak istiyorum. Onunla muhabbet etmeyi çok severim..Zaten taşınıcam, hazır bu evdeyken bi kez gelmesin mi yani..
saçmala diyip kendimi susturuyorum, ama çocuk face'de online ve elim face'ye gidip duruyor
onu çağırayım mı ?
nasıl çağırayım ne diyeyim ?

not : bu arada ondan hoşlanma durumum yok, hani muhabbetinizin iyi oldugu ama sevgili olarak görmediğiniz erkekler olur ya.. Hani evlenilcek değil eğlenilecek çocuk misali :)) gelsin muhabbet edelim istiyorum..

Bence sizin ondan hoslandiginizi dusunebilir..bir de bilemiyorum,dedikocu biriyse beni evine cagirdi gibi sacma bi muhabbet yapabilir mi baskalarina?

hangi saatte gelecek? ders yapıp kek yerseniz vs nolacak ki bence, nasıl bir insan olduğunu az çok anlamışsındır zaten,
öğlen vakti gelir ders yaparsınız. ama işte senin ona ilgin olduğunu da sanabilir

ders icin onun evine gitmissin, sebebi ders
e ama simdi niye gelicek?
bence cagirma, evine erkek cagirmak sacma, belani arar gib

bi kere hiiçç kendini kandırma .bal gibi hoşlanıyorsun ondan yazışından belli ...
çağır neden çağırmayasın ki yanlış anlarsa o onun sorunu ....
bazen içinden gelen şeyleri yapmalısın .....

yüzde yüz senin ondan hoşlandığını düşünecek bir kere.

çok samimi olsanız, kanka olsanız çağır ne olacak derdim...

Şu "Not" kısmına takıldım.

Evlenilecek erkek değil de eğlenilecek erkek demişsiniz. Eğlenmek derken?

Ayrıca çağırıp çağırmamak konusunda bu kadar kararsız kaldıysanız boş değilsinizdir.

Ha birşey hissetmiyorsunuz diyelim, o zaman da karşı taraf yanlış anlayacaktır.

Sonuç olarak 'hoşlanmadığınız' insanları evinize çağırmaktaki amaç ne?

Bence hiç öyle bir hataya düşmeyin. Yinede siz bilirsiniz..

hangi saatte gelecek? ders yapıp kek yerseniz vs nolacak ki bence, nasıl bir insan olduğunu az çok anlamışsındır zaten,
öğlen vakti gelir ders yaparsınız. ama işte senin ona ilgin olduğunu da sanabilir

ders icin onun evine gitmissin, sebebi ders
e ama simdi niye gelicek?
bence cagirma, evine erkek cagirmak sacma, belani arar gib

bi kere hiiçç kendini kandırma .bal gibi hoşlanıyorsun ondan yazışından belli ...
çağır neden çağırmayasın ki yanlış anlarsa o onun sorunu ....
bazen içinden gelen şeyleri yapmalısın .....

Hayır hoşlanmıyorum, ama sürekli evdeyim bugünlerde o yüzden çok bunaldım. yarenlik edecek birini arıyorum. Ama haklısınız, bence de yanlış anlar.. Bugünlerde iyi ama, senenin başında boşboğazlık edip beni üzdüğü olmuştu.. Bence de çağırmayayım.. Zaten ders çalışmam lazım.. Beni tuttuğunuz için teşekkürler kızlar :)

Hayır hoşlanmıyorum, ama sürekli evdeyim bugünlerde o yüzden çok bunaldım. yarenlik edecek birini arıyorum. Ama haklısınız, bence de yanlış anlar.. Bugünlerde iyi ama, senenin başında boşboğazlık edip beni üzdüğü olmuştu.. Bence de çağırmayayım.. Zaten ders çalışmam lazım.. Beni tuttuğunuz için teşekkürler kızlar :)

sen bilirsin hoşlanmıyorsan gerekde yok zaten ...

kızlar önerilerinize ihtiyacım var..
bir arkadaşım var, erkek, okuldan arkadaşım..
ders için bi kaç kez evine gittim ama o bana hiç gelmemişti.. Pek bi samimiyet yok arada gibi de, var gibi de. Yani muhabbetimiz iyi ama kanka değiliz.
Bizim evler yakın, ama ben bir hafta sonra taşınıcam..
Onu evime çağırmak istiyorum bu akşam
browni yapmıştım dün söylemesi ayıp çok güzel oldu,
browni yemeye çağırıcam hem muhabbet ederiz diye..
ama beni yanlış anlamasından çekiniyorum.. ama yine de içimde bastıramadığım bi istek var, çağırmak istiyorum. Onunla muhabbet etmeyi çok severim..Zaten taşınıcam, hazır bu evdeyken bi kez gelmesin mi yani..
saçmala diyip kendimi susturuyorum, ama çocuk face'de online ve elim face'ye gidip duruyor
onu çağırayım mı ?
nasıl çağırayım ne diyeyim ?

not : bu arada ondan hoşlanma durumum yok, hani muhabbetinizin iyi oldugu ama sevgili olarak görmediğiniz erkekler olur ya.. Hani evlenilcek değil eğlenilecek çocuk misali :)) gelsin muhabbet edelim istiyorum..

sen bu çocuktan hoşlanıyorsun ..

yüzde yüz senin ondan hoşlandığını düşünecek bir kere.

çok samimi olsanız, kanka olsanız çağır ne olacak derdim...
bence de yanlış anlayacak, vazgeçtim zaten..

Şu "Not" kısmına takıldım.

Evlenilecek erkek değil de eğlenilecek erkek demişsiniz. Eğlenmek derken?

Ayrıca çağırıp çağırmamak konusunda bu kadar kararsız kaldıysanız boş değilsinizdir.

Ha birşey hissetmiyorsunuz diyelim, o zaman da karşı taraf yanlış anlayacaktır.

Sonuç olarak 'hoşlanmadığınız' insanları evinize çağırmaktaki amaç ne?

Bence hiç öyle bir hataya düşmeyin. Yinede siz bilirsiniz..

amacım yarenlik etmek, önceki mesajımda da söyledim. bugünlerde çok sıkılıyorum.. sıkıntımın bana yanlış bişiler yapmasına izin vermemeliyim..
not kısmına takılacağınızı biliyordum.. Aslında herkesin hayatında vardır böyle birileri, sevgili olarak güvenilmez, çekilmez insanlardır, gözü dışardadır falan.. ama arkadaş olunca bu kötü özelliklerin bi önemi olmaz.. Öyle olunca 'eğlenilecek' diye bir tabir kullandım

arkadaşın değil, sevgilin değil...
bence senın nıyetin iyi değil.:27:

valla sıkıldığım için.. sıkıntı başa bela.. :)
Efendiliğine güveniyorsan çağır ama buradan hiç de hoşlanmıyorsun gibi durmuyor =)

aslında güvenmiyorum.. bi an için içimde bastırılamaz bi istek duymuştum ama geçti Allah'tan.. ev arkadaşım eve gelince zorla ağzına brovni sokacam beni bu hallere sen getirdin diyecem :))

bence de yanlış anlayacak, vazgeçtim zaten..

amacım yarenlik etmek, önceki mesajımda da söyledim. bugünlerde çok sıkılıyorum.. sıkıntımın bana yanlış bişiler yapmasına izin vermemeliyim..
not kısmına takılacağınızı biliyordum.. Aslında herkesin hayatında vardır böyle birileri, sevgili olarak güvenilmez, çekilmez insanlardır, gözü dışardadır falan.. ama arkadaş olunca bu kötü özelliklerin bi önemi olmaz.. Öyle olunca 'eğlenilecek' diye bir tabir kullandım

valla sıkıldığım için.. sıkıntı başa bela.. :)

aslında güvenmiyorum.. bi an için içimde bastırılamaz bi istek duymuştum ama geçti Allah'tan.. ev arkadaşım eve gelince zorla ağzına brovni sokacam beni bu hallere sen getirdin diyecem :))

yakışıklı bir çocuksa davet et:27::27:

sen bu çocuktan hoşlanıyorsun ..
ya hoşlanmıyorum.. ama onunla muhabbet etmeyi çok seviyorum :)
geçen bişey almak için evine gittim, gel otur kola koyayım dedi, ben de yüzsüzüm ya, tamam dedim oturdum bayağı..
tehlikeli sularda yüzüyorum..

yakışıklı bir çocuksa davet et:27::27:

yakışıklılık göreceli ya.. beni bi kere üzmüştü, o zaman çok çirkin geliodu gözüme
geçen face'de muahbbet ettik, bişeye üzülmüştüm çok güzel teskin etti beni.. sanırım.. ya yok öyle bişey :)

Back
X