onu fark ettim hoşlanıyorum ama bir türlü açılamıyorum :/

deeppinks

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
7.091
12.692
448
35
Merhabalar;
İlk defa burada yeni bir konu açıyorum ve umarım tavsiyeleriniz benim durumuma çare olur. Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. Hatta okul bitsin de bir an önce iş hayatına geçip kendi paramı kazanayım derken yakın bir arkadaşım bir gün birden seni kime yakıştırıyorum biliyor musun dedi ve onun ismini söyledi. 4 yıl boyunca hiç bir şekilde aklıma gelmeyen bu kişiyi benim aklıma soktu. (ilk önce de olmaz diye tepki vermeme rağmen). Okulda bir şekilde herkesle iyi ya da kötü bir muhabbetim olmuştur ama bir tek onla sadece arkadaş grubu harici birebir konuşmuşluğumuz yok. Ama açık konuşayım arkasından hiç bir şekilde kötü bir şey de duymadım ve adam gibi adam olan doğru düzgün biri fakat hiç bir şekilde bir araya gelmemiş 4 yıl boyunca. Durum böyle olunca arkadaşım da o kişiyi benim aklıma sokunca ister istemez onun hareketlerini izler oldum ve artık hoşlanıyorum. Ne var ki oldukça girişken bir yapım olduğu halde bu ilk fasıllar bakışmalar gülüşmeler filan yapamıyorum oldukça da çekingenim bu konuda ve bu durum da değişmiyor sanırım karakterim gereği. Ondan da hoşlanır oldum ve zaten son sınıf olduğu için dersler de az ikinci dönem tamamen azalıyor ve şansım da bitiyor gibi. Benim bir şeyler yapmam lazım o da olmuyor bir el atın şu duruma kızlar:) önerilerinizi bekliyorum...

Merhabalar;
İlk defa burada yeni bir konu açıyorum ve umarım tavsiyeleriniz benim durumuma çare olur. Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. Hatta okul bitsin de bir an önce iş hayatına geçip kendi paramı kazanayım derken yakın bir arkadaşım bir gün birden seni kime yakıştırıyorum biliyor musun dedi ve onun ismini söyledi. 4 yıl boyunca hiç bir şekilde aklıma gelmeyen bu kişiyi benim aklıma soktu. (ilk önce de olmaz diye tepki vermeme rağmen). Okulda bir şekilde herkesle iyi ya da kötü bir muhabbetim olmuştur ama bir tek onla sadece arkadaş grubu harici birebir konuşmuşluğumuz yok. Ama açık konuşayım arkasından hiç bir şekilde kötü bir şey de duymadım ve adam gibi adam olan doğru düzgün biri fakat hiç bir şekilde bir araya gelmemiş 4 yıl boyunca. Durum böyle olunca arkadaşım da o kişiyi benim aklıma sokunca ister istemez onun hareketlerini izler oldum ve artık hoşlanıyorum. Ne var ki oldukça girişken bir yapım olduğu halde bu ilk fasıllar bakışmalar gülüşmeler filan yapamıyorum oldukça da çekingenim bu konuda ve bu durum da değişmiyor sanırım karakterim gereği. Ondan da hoşlanır oldum ve zaten son sınıf olduğu için dersler de az ikinci dönem tamamen azalıyor ve şansım da bitiyor gibi. Benim bir şeyler yapmam lazım o da olmuyor bir el atın şu duruma kızlar:) önerilerinizi bekliyorum...

madem o arkadaşın bu kdr yakıştırıyor belkide bildiği birşeyler vardır ona hislerini açabilirsn ve eğer sn bu kdr çekngensen onun bir adm atıp sizi konuşturmasını sağlayabilirsin umarm dilediğin gibi biridir :)

Ortak arkadaşlarınız varsa onlarla zaman geçirip onunla daha fazla konuşmaya çalışın bence :) biraz konuşsanız hoşlandığınızı belli ederseniz o da size karşı bir şey hissediyorsa bir adım atar.

madem o arkadaşın bu kdr yakıştırıyor belkide bildiği birşeyler vardır ona hislerini açabilirsn ve eğer sn bu kdr çekngensen onun bir adm atıp sizi konuşturmasını sağlayabilirsin umarm dilediğin gibi biridir :)

Son aşama o olur fakat arkadaşım ilk başta bu duruma çok hevesliyken şimdi nedense konusu açılınca yüzü düşüyor ve benim de aklıma kötü kötü düşünceler sarıyor. $cebirsel.com (49).gif

Ortak arkadaşlarınız varsa onlarla zaman geçirip onunla daha fazla konuşmaya çalışın bence :) biraz konuşsanız hoşlandığınızı belli ederseniz o da size karşı bir şey hissediyorsa bir adım atar.

benim de ne garip huyumdur normal muhabbet olduğu zaman konuşurum evet ortak arkadaşlarımız var hatta onlarla muhabbetim var o kişiyle hiç olmadı nedense:( fakat dediğim gibi konuşma olduğu zaman konuşuyorum ama muhabbet sırasında duygularımı belli edemiyorum. yani arkadaşlıktan öteye olmuyor. nasıl diyim bir bakış atma olsun bir kadınsı duruş onları beceremiyorum ben maalesef.

Bugün yine okuldaydım o arkadaşım da vardı yanımda. Durum gittikçe kötüleşiyor sanırım. Benle otururken durup durup ona baktığını farkettim. Neden öyle davrandığını sorunca da kimler varmış diye baktım dedi. ama insan defalarca aynı yere onun olduğu yere mi bakar ya sinirlerim çok bozuldu.

Ne yapmalıyım yola başlamadan dönmek daha mı iyi yorum bekliyorum çok mu zor çözüm?

Merhaba Arkadaşlar
yine aynı konu üzerinden yazıyorum fakat yine bir dert söz konusu. Ayrıntılara girmeden son durumu söyleyeyim sizden akıl almak istiyorum.
Biz sonunda birbirimize açıldık gibi. Fakat onun ilk ilişkisi olacakmış. O yüzden kaç kez birebir oturduysak da arkadaşlığın ötesine gidemiyoruz.
İş duygularından bahsetmeye geldiği zaman çok kasılıyor. İlk zamanlar konuşacak çok konu bulsak da şu sıralar tıkanıyoruz sessizleşiyoruz.
Artık ben de nasıl davranmam gerektiğini şaşırdım ona söyledim bu durumu. Fakat onun da aklında bir çözüm yok. Açamıyorum onu bir türlü.
Fazla zorlayıp da kötü bir imaj da sergilemek istemiyorum fakat böyle giderse benim de şevkim kırılacak çünkü benim ilk ilişkim değil ve
beklentilerim oluyor fakat kendimi hep tutmak zorunda kalıyorum. sizden öneri bekliyorum.

Back
X