- Konu Sahibi cokyorgunum
bıraktım gitti =( en cok da beni özleyip özlemediğini mrk ediyorum biz o kadar vakit gecirdik ki onla herseyimiz birlikteydi şimdi baktıgım her yerde onun fikirleri düşünceleri konuşmalarımız aklıma gelio
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba resim atmayı becerebilirmiyim bilemedim şimdi daha yeni üyeyim ya:)
bıraktım gitti =( en cok da beni özleyip özlemediğini mrk ediyorum biz o kadar vakit gecirdik ki onla herseyimiz birlikteydi şimdi baktıgım her yerde onun fikirleri düşünceleri konuşmalarımız aklıma gelio
,sevgisinden de emin deilim artık bi ara cok sevdik ama giderken bişi hissetmiyorum dien adama napılır onu da bilmiyorum.biir de cok yogun calışıo kendimi işe vericem falan demişti yoklugumu öle gecirio sanırsamyaparsin tatlim ya koy ver gitsin =))))
zaten bu meraklar bizi deli ediyor....kendin cok icinden gelerek ona yazmak istiyorsan yaz derim....ask kurallarlada yasanmaz.....bazen bir insana yaklasmak daha kolay gelir digerine göre...bunlarin kuralli olmaz.....malini biliyorsan, hayir bu cocuk beni seviyor, sadece sik bogaz ettigim icin yapti diyorsan...sor, onun icinde de her yerde hatiralariniz önüne cikiyormu.....
![]()
canım giden gelir belki hergecen gün bnm kırgınlığım artıyor ona karsı bilmiyorum ki umut etmek de istemiyorum daha sonra üzülrüm diye.bnce seninki kendini evliliğe hazır hissettiği zaman seni bi yoklar hala beni seviyor mu die sen ümidini kesme diesim geldi neden bilemedim :)bence biraz sabırlı olmayı dene çünkü bişey hissetmiyorum deyip ayrıldıktan sonra seni unutmaya başladım diye bi mesaj atmak bile aslında hiçbişeyi unutmadığını gösterir sana ümit vermek istemem ama erkekler bazen bi bunalıma giriyor ve hiç beklemediğin birşeyle karşılaşıyorsun eğer sana karşı bişey hissetmediğini sölüyorsa sabret arama sorma ve senin yokluğunu hissetsin eğer dayanamıcak bi hale gelirse ondaki yokluğun, merak etme geri dönecektir bu 1 ay olur 4 ay olur 1 yıl olur bilemem ama bazen insanları kendi halinde bırakmak gerekiyor misal ben 2.5 yıllık ilişkim tam 2 ay önce bitti ve hiç aramadım sormadım oda aramadı onu çok seviyorum ama evlilikten korkuyorum demiş benim bu durumda elimden gelen tek şey hiç bişey yapmamak...(
canım giden gelir belki hergecen gün bnm kırgınlığım artıyor ona karsı bilmiyorum ki umut etmek de istemiyorum daha sonra üzülrüm diye.bnce seninki kendini evliliğe hazır hissettiği zaman seni bi yoklar hala beni seviyor mu die sen ümidini kesme diesim geldi neden bilemedim :)
inş gelir tatlım ya bn umudumu da yitrmeye basladım.bizim önceden de bitmeye yeltenmişti hep bn toparlamıştım ondan umut yok sanırım bizdeay kız sabah sabah keyfimi yerine getirdin valla ben senin derdine çare olmak için konuna cevap yazmıştım sen içime sular serptin :)))) inşallah gelir erkeim diye severdim ben onuneyse şuda varki ben daha bikerede hemen bitiveren ilişki hiç görmedim (uzun ilişkiler için sölüyorum bunu) bu çocuk senden nasıl sıkıldıysa aynı şekilde özler geri gelir haa geri geldiinde sen orada olurmusun bilemem çünkü genellikle yeter artık bitti dediğin anda pat çıkıveriyolar karşına ve pek bi anlamı kalmıyor sonra bizim için maalesef ama dediğin gibi hergeçen gün kırgınlığım artıyor benimde, şimdi gelse 'madem gelicektin neden gittin' derim, bundan 6 ay sonra falan gelirse bu seferde 'bu zamana kadar aklın nerdeydi' derim böle sıkıcı kendimin bile çözemediğim bi ikilemin içindeyim ama ne olursa olsun yine gelsin :)
gidenı gerı getırmeye calısma bence gelır kesın gelıyorlar en sıddetlı tartısmalarda senden nefret edıyorum dese bıle baskası gırmemısse hayatına gerı gelır zaman farketmıyor ama gelınce tekrar gıdıyor sonra tekrar gelıyor ve gıdıyor bu boyle devam edıp gıder sonra bır bakmıssın olan sana olmus dengesızlesırsın hep gerı gelsın sunu yapım bunu yapım gıtmesın dıye mucadele edersın ve yıpranırsın evet erkeklerın bazen bunalma donemı oluyor ama nolursa olsun seven bırı gıtmez arkadaslar ben de senın yasadıklarını yasadım artık asla gelmez dedıgımde bıle geldı gerı ama yıne gıttı onlara gore kolay hazırda bekleyen bıızı kabul etcek bırı var ıstedıgımde gelırım ıstedıgımde gelırım derler ama herkesın bır gururu olmalı kımse kımsenın oyuncagı degıl bence nasıl gerı getırsem dıye dusuncegıne hayatımı onsuz nasıl mutlu yapabılırım dıye dusun ınan zamanla bır bakmıssın dusunmuyorsun bıle kendıne ınan ve zaman ver kendıne sadece[/QUO
evet tatlım ilk msj yazdıgımdan günden beri bile o kadar cok asama kaydettim ki.gelir mi bilmem ama her gecen gün bnm ondan koptugum kesin kafam daha rahat artık
gidenı gerı getırmeye calısma bence gelır kesın gelıyorlar en sıddetlı tartısmalarda senden nefret edıyorum dese bıle baskası gırmemısse hayatına gerı gelır zaman farketmıyor ama gelınce tekrar gıdıyor sonra tekrar gelıyor ve gıdıyor bu boyle devam edıp gıder sonra bır bakmıssın olan sana olmus dengesızlesırsın hep gerı gelsın sunu yapım bunu yapım gıtmesın dıye mucadele edersın ve yıpranırsın evet erkeklerın bazen bunalma donemı oluyor ama nolursa olsun seven bırı gıtmez arkadaslar ben de senın yasadıklarını yasadım artık asla gelmez dedıgımde bıle geldı gerı ama yıne gıttı onlara gore kolay hazırda bekleyen bıızı kabul etcek bırı var ıstedıgımde gelırım ıstedıgımde gelırım derler ama herkesın bır gururu olmalı kımse kımsenın oyuncagı degıl bence nasıl gerı getırsem dıye dusuncegıne hayatımı onsuz nasıl mutlu yapabılırım dıye dusun ınan zamanla bır bakmıssın dusunmuyorsun bıle kendıne ınan ve zaman ver kendıne sadece[/QUO
evet tatlım ilk msj yazdıgımdan günden beri bile o kadar cok asama kaydettim ki.gelir mi bilmem ama her gecen gün bnm ondan koptugum kesin kafam daha rahat artık
boyle dusunmen cok guzel canım ama bazılarında oyle bı seytan tuyu var kı tam koptum dıyorsun bır anda gelıp bır mesajıyla ıcın erıyor yıne uyuzlar:))
inş öle olmaz ya tam kopayım da bitsin bi yoluma devam ediyim :)boyle dusunmen cok guzel canım ama bazılarında oyle bı seytan tuyu var kı tam koptum dıyorsun bır anda gelıp bır mesajıyla ıcın erıyor yıne uyuzlar:))
tatlım ben yine ugrastım ilk günlerde ama o acık acık bişi hissetmiyorum diye bi laf söleyince kaldım öle.benm vicdanım rahat çünkü ayrılmadan öncede bişilerin kopcagını bildigimden ugrasıodum kendi capımda.elimden geleni yaptım olsaydı cok güzel olurdu ama nasip değilmiş hiç aramıyor 2 hafta oldu konuşmayalı bnde aramıyorumbenimde buna benzer bişey başıma geldi arkadaşlarım arama sorma dediler ben onları dinledim buluşmalara gitmedim telefonu açmadım. Aaradan zaman geçti yine aradı bu sefer sırf meraktan buluştum bişey hisseder miyim diye hiçbişey hissetmediğimi gördüm fakat buluştuğumuzda benimle o zaman görüşsseydin şuan bu kadar yıllık ilişkimiz olurdu dediğinde yüreğim sızladı o yüzden kimseyi değil içini dinle sonu kötü olsada yıllar sonra ben elimden geleni yaptım iç huzuru seninle olsun.