Canım sana yemin ederim aynı benim hikayemi anlatmışsın sanki :) ayy okurken baya heyecanlandım :):)
Bende 2010'da tanıştım sevdiğimle, biz başından beri telde görüşüyoruz yani tam olarak netten değil :) ama numaralarımızı netten değiştik. Birgün facebook'da bakınıyordum, benimki bana ark. isteği yollamış. Beni de o an şeytan dürttü ve daha kimsin diye sormadan numarasını istedim
niye mi? Geyiğine, biraz sohbet ederiz diye hem yakışıklı da benim bebişim
İşte hergün konuşa konuşa Ona karşı bişeyler hissettiğimi farkettim. Emin olmak için de buluşmaya karar verdik :) Varya buluşma noktasına doğru yürürken bile heyecandan geberecektim sanki
veee onu karşımda ilk gördüğüm an dünyadaki bütünn erkekler benim için ölmüştü. "Ya o ya hiçkimse" dedim kendi kendime sadece. Buluştuktan 2 ay sonra askere gitti, ve bütün sorunlar orda başladı..taa ki bugüne kadar. Bana ilk baştaki gibi ilgi göstermiyor, "Herşeyimsin sen benim, ölürüm Sana" diyen adam yaklaşık 1 senedir bunu söylemiyor bana
söylediği en fazla "seni çok seviyorum" onu da yarım ağızla, her akşam yatmadan önce, rutin haline geldi yani. O kaçıyor ben kovalıyorum deli gibi, ağlıyorum sızlıyorum. Onun kadar sert ve vefasız olamıyorum
Çok taviz verdim, kendimi ezik hissediyorum resmen, ağırdan satamıyorum kendimi çok istediğim halde
Nereye kadar gidecek artık Allah bilir...