Onu kabul eder miydiniz ? Yardım

ben olsam ayrıldığım adama tekrar dönmezdim kii dönmedim zaten..zaten nasıl biri olduğunu ayrıldıktan sonrada yeni sevgilisiyle seni üzüp cıvık cıvık hareketler yaparak çok güzel belli etmiş..

Bu erkekler her haltı bir güzel yiyor sonra kürkçü dükkanı yine. Bence geri dönmemelisin.

Yahu ne geri dönmesi? Adam açıp size hakaretler ediyor o güya sevmediği sevgilisiyle. Size hiç bir şekilde dönme sinyali vermemiş. O arkadaşı da ne öyle oynuyo mudur nedir sizle? Dikkat edin bunların arkasında sizle oynuyor olabilirler. Size döneceği falan yok. Sallamayın bile herifi.

evet en azından düşünürdüm.. çünkü sorun bende gibi görünüyor ve buna rağmen yine de bana dönüyor... hala da sevgim varsa kendisine karşı düşünülebilir...

sevsin ya da sevmesin hayatında ki kızı... bu zerre umrumda olmaz... numaramı hayatında ki kıza verip bana ağır sözler söyletecek ve söylecek... açıklaması ne olursa olsun... her şeyden önce böyle bir insanlık olmaz...
kendi sana kızar çağırır, ağır laflarda bulunur.. bir parça hadi olsun der unutmaya çalışırsın ama başka bir kızdan ben laf işiteceğim...

yok onu affedebileceğim bir dünya.....
zerre umrumda olmaz.. sürünsün...

Sevgili iken o çok anlayışlı ve ilgiliydi her zaman ama ben pek olamadım anlayışlı

sevgiliyken nasıl olduğu artık beni ilgilendirmezdi... ben ne kadar anlayışsız olursam olayım yeni sevgilisinin beni arayıp ağır sözler kullanmasına müsade ediyor olması beni insanlığından şüpheye düşürür....
artık bir ilişki bitmiştir...
erkek seviyorsa, sonuna kadar sevdiğinin arkasında durur... duvar olur söz ettirmez ona buna....
ben böyle biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…